GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine yarım saat çift kale maçla idman yapmışız

Terlememişler bile

normalde sezonun bu zamanlarında iyi futbol istemiyorum bir sıfır olsun bizim olsun koyalım da nasıl olursa olsun modu açarken, artık iyi futbol yenmemiş gol atılmış goller ile skorlar istiyorum. Yeterince kötü futbol izledik doyduk elhamdulillah sayenizde.

İdmanla ilgili detay verip bişi çalışıyoruz havası estirmeğe çalışmışlar da onu da başaramamışlar

3e3 oyunla geniş alanda topa sahip olma çalışması ne olm :)

Ziyeşi zahayı paketleyin dedik okana inandık

Herifler bizi geçen sene ne güzel ayıklamıştı ikardi devreye giremiyoken

Şu an bu tarz birisi de yok şapkadan tavşan çıkarsın osimhen hariç gol atan oyuncu bile yok lan bu nasıl bi kadro o kadar da para harcadık

Allah kahretsin
Çok dedim zaha Lyon’dan gelsin rotasyonda kanat yok diye çok dedim sahayla bizim takımın kimyasının tutmama sebebi zaha aşırı ciddi adam aradığı ciddiyeti bulamadı anlaşamadı takım içinde

Ben hâlâ destek olun açıklamasını anlamıyorum bence artık tepki gösterilmeli, az alkmaar'dan 10 tane gol yiyecektik bu rezil performansa rağmen tuttu seyirciler çağırdı alkışlandı oyuncular eee ne değişti ne oynuyorlar?

Ben hâlâ destek olun açıklamasını anlamıyorum bence artık tepki gösterilmeli, az alkmaar'dan 10 tane gol yiyecektik bu rezil performansa rağmen tuttu seyirciler çağırdı alkışlandı oyuncular eee ne değişti ne oynuyorlar?
Yav kardeşim Avrupa’da hiç mi dört gol 5 gol yemedin bu zamana kadar ilk defa mı oluyor bu psvdense yedik Arsenal’den realdende yedik oluyor bunlar futbolda çok takılıyorsunuz hocanın üstüne çok gidiyorsunuz bana Okan buruk yerine gelebilecek bir tane makul yerli hoca Öner önermezsin çünkü yok arda turan dersin belki ama Okan buruk arda turan ayarındayken başakşehirle şampiyonluk yaşadı Avrupadan gelen bir hocayla da ilk 2 sene şampiyonluk bekletemezsin olursada süpriz olur zaten hayatın kendisi bu inişler çıkışlar olur ama istikrar önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt