Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.284
- 25.635
- 2.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leminayi ne cabuk harcadin be adam?Fotodaki tek güzel şey osimhen. Kral adam
Leminayı gözden kaçırmışım da şampiyonluk için tek çırpınan adam osimhen. Sahada tek gerçek gs li gibi oynayanlar osimhen ve leminaLeminayi ne cabuk harcadin be adam?
Sara, yunus, gunay??
Sen osimhensarayli olmuṣsun
İdmanla ilgili detay verip bişi çalışıyoruz havası estirmeğe çalışmışlar da onu da başaramamışlar
3e3 oyunla geniş alanda topa sahip olma çalışması ne olm
İdmanla ilgili detay verip bişi çalışıyoruz havası estirmeğe çalışmışlar da onu da başaramamışlar
Çok dedim zaha Lyon’dan gelsin rotasyonda kanat yok diye çok dedim sahayla bizim takımın kimyasının tutmama sebebi zaha aşırı ciddi adam aradığı ciddiyeti bulamadı anlaşamadı takım içindeZiyeşi zahayı paketleyin dedik okana inandık
Herifler bizi geçen sene ne güzel ayıklamıştı ikardi devreye giremiyoken
Şu an bu tarz birisi de yok şapkadan tavşan çıkarsın osimhen hariç gol atan oyuncu bile yok lan bu nasıl bi kadro o kadar da para harcadık
Allah kahretsin
Yav kardeşim Avrupa’da hiç mi dört gol 5 gol yemedin bu zamana kadar ilk defa mı oluyor bu psvdense yedik Arsenal’den realdende yedik oluyor bunlar futbolda çok takılıyorsunuz hocanın üstüne çok gidiyorsunuz bana Okan buruk yerine gelebilecek bir tane makul yerli hoca Öner önermezsin çünkü yok arda turan dersin belki ama Okan buruk arda turan ayarındayken başakşehirle şampiyonluk yaşadı Avrupadan gelen bir hocayla da ilk 2 sene şampiyonluk bekletemezsin olursada süpriz olur zaten hayatın kendisi bu inişler çıkışlar olur ama istikrar önemliBen hâlâ destek olun açıklamasını anlamıyorum bence artık tepki gösterilmeli, az alkmaar'dan 10 tane gol yiyecektik bu rezil performansa rağmen tuttu seyirciler çağırdı alkışlandı oyuncular eee ne değişti ne oynuyorlar?