Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.761
- 59.197
- 3.423
Niye etmesin salak mıyızFbye kadikoyde kaybedersek şampiyonluk mutlu eder mi sizi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye etmesin salak mıyızFbye kadikoyde kaybedersek şampiyonluk mutlu eder mi sizi ?
Fbye kadikoyde kaybedersek şampiyonluk mutlu eder mi sizi ?
Kadirin paylaştığı resimde öyle görünüyo ozinin dediği yakar top da olabilirKanıt var mı
Bu kadroyla okanla şampiyonlar Ligi'nde delik deşik etsinler biziOkanlı olursa transfer yapılmamalı
Günay
Şalai sançez nelson jakobs
Lemina sara
Barış yunus zaniolo
Morata
Yeterli
Okansız olursa da hocaya göre değişir td öner yapim
Bi okanlı bi okansız kadro yapBu kadroyla okanla şampiyonlar Ligi'nde delik deşik etsinler bizi
Varsayimlarla yorum yapamamBi okanlı bi okansız kadro yap
Artık elini taşın altına koy
Koşu çalışması
Taktik ağırlıklı savunma ve hücum çalışması
5e2 çok eleştirilince de 10a2 ye geçmişiz
Çok büyük acizlik var kulüpte
Bu zamana kadar idmanlarda ne yapıldığının raporu paylaşılmıyordu, biraz tepki oldu diye buna geçiş yapıldı
Böyle saçma şeylerle sen hocanı koruyamazsın ki geçen hafta hocan çıktı kendi itiraf etti doğru düzgün idman yapmıyorduk diye
okan hoca falan degil
Koşu çalışması
Taktik ağırlıklı savunma ve hücum çalışması
5e2 çok eleştirilince de 10a2 ye geçmişiz
Her spoileri meme var diye açtımKıvırcık saçlarına
Ak düşmüş uçlarına
cimbombom taraftarına
el salla frank rijkaard
Biz yangın yapınca mı bu şekilde idman yapar olduk yoksa hep mi yapıyorduk merak ediyorum.
Tam yuzumde bi tebessum olusurken ṣu faydasizi gördum morelim bozuldu
Yav..Fbye kadikoyde kaybedersek şampiyonluk mutlu eder mi sizi ?
Şahin tüm postların küfürlük vallahaFbye kadikoyde kaybedersek şampiyonluk mutlu eder mi sizi ?
Çok büyük acizlik var kulüpte
Bu zamana kadar idmanlarda ne yapıldığının raporu paylaşılmıyordu, biraz tepki oldu diye buna geçiş yapıldı
Böyle saçma şeylerle sen hocanı koruyamazsın ki geçen hafta hocan çıktı kendi itiraf etti doğru düzgün idman yapmıyorduk diye
Biz yangın yapınca mı bu şekilde idman yapar olduk yoksa hep mi yapıyorduk merak ediyorum.