Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.107
- 23.573
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener çok iyi oynuyormus çok kompakt oynuyorlarmis belli bir planları varmışBende sunu anlamiyorum
Bu ligde bizden daha cok hakeden ve iyi oyniyan takimmi varda inanmiyorsunuz sampiyonluga?
Kim olacak sampiyon?
Haketmekle sampiyon olunmuyorBende sunu anlamiyorum
Bu ligde bizden daha cok hakeden ve iyi oyniyan takimmi varda inanmiyorsunuz sampiyonluga?
Kim olacak sampiyon?
o maç için demiyor ya genel konuşmuş boş herifHahahahhaha
Ulan yabancı hakemler atmosferden etkilenmez diye, Gs-Fb derbisine yabancı hakem verdiler.
Şimdi maç Fb'in sahasında oynanacak diye, yerli hakemi geçtim, bir de kadın hakem diyorlar ha?
Zuhahahaha
Bu adam niye bu kadar şeyDerbiyi kadın hakem mi yönetecek? Yabancı olmadı yerli kadın hakem verelim demişler.
İbrahim Hacıosmanoğlu: "Hepimizin kutsalı annelerimiz değil mi? Onlar doğurdu bizi. Demek ki kadınların her zaman bizden önde olması lazım. Ben hayatımda her zaman bu felsefeyi düşündüm. Yürürken hiçbir zaman onların önüne geçme gayretim olmadı, hep arkalarında durdum. Benim tek arzum var Merkez Hakem Kurulu Başkanı’na da söyledim, son günlerde de gündemimiz derbi maçlarını yabancı hakemler mi yönetsin diye. Çünkü insanlar konuşmak için kendilerine malzeme arıyor. Malzeme buldukça da oradan işlemeye devam ediyorlar. Allah’tan tek bir dileğim var, benim görev yaptığım dönem içerisinde yabancı hakem istiyorlar ya, içinizden çıkıp bir kardeşimizin o derbi maçını yönetmesi en büyük hayalim. Bunun için de çok çalışmanız lazım. Biz federasyon olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız."
Çok azdırıcı bir bahar geçecek hem şampiyon olacaz hemde kupayı alacaz
Hiçbir şeyden haberiniz yok
Kanıt var mıİdmanda istop oynanmış
Allah sizi napmasın
Ek olarak yakar topİdmanda istop oynanmış
Allah sizi napmasın