GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın teknik becerisi sorunlu durumda. Yunus'un Alanya maçında 11'e dönmesi lazım.

Bende sunu anlamiyorum
Bu ligde bizden daha cok hakeden ve iyi oyniyan takimmi varda inanmiyorsunuz sampiyonluga?
Kim olacak sampiyon?
Fener çok iyi oynuyormus çok kompakt oynuyorlarmis belli bir planları varmış
Lig TV nin 7 dklik özetlerini izleyip fener öven kitle dolu sitede :)
Fenerin bizden artısi olan tek bir konu bile yokta onların kaleye gelen toplar balla yada hakem sayesinde girmiyor bizimse sutlarin gol olması için mücadele etmeyen yok

Bende sunu anlamiyorum
Bu ligde bizden daha cok hakeden ve iyi oyniyan takimmi varda inanmiyorsunuz sampiyonluga?
Kim olacak sampiyon?
Haketmekle sampiyon olunmuyor
Topu kaleye sokan ve az gol yiyen sampiyon oluyor bunu biliyorsun
Berbat denilen besiktas bir mac eksigi ile senden 3 gol az yemis

Savunmasinda kim oynuyor belli degil ne stoperi var ne beki

Oturup dusuneceksin her mac nasil 5 6 tane gecis veriyorum diye

Son pasa maçında adamlar kismetli ve yetenekli olsa ilk yari 5 yerdik

Su ligte bu takim maksimum 18 19 gol yemeliydi

Biz hakediyoruz ama olay tabelada
Besiktasa puan biraktigimiz an lig biter
Ertesi hafta samsunda bizi dograr liderligi fenere teslim ederler ozaman bakarsin kim hakediyormus diye

Derbiyi kadın hakem mi yönetecek? Yabancı olmadı yerli kadın hakem verelim demişler.

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Hepimizin kutsalı annelerimiz değil mi? Onlar doğurdu bizi. Demek ki kadınların her zaman bizden önde olması lazım. Ben hayatımda her zaman bu felsefeyi düşündüm. Yürürken hiçbir zaman onların önüne geçme gayretim olmadı, hep arkalarında durdum. Benim tek arzum var Merkez Hakem Kurulu Başkanı’na da söyledim, son günlerde de gündemimiz derbi maçlarını yabancı hakemler mi yönetsin diye. Çünkü insanlar konuşmak için kendilerine malzeme arıyor. Malzeme buldukça da oradan işlemeye devam ediyorlar. Allah’tan tek bir dileğim var, benim görev yaptığım dönem içerisinde yabancı hakem istiyorlar ya, içinizden çıkıp bir kardeşimizin o derbi maçını yönetmesi en büyük hayalim. Bunun için de çok çalışmanız lazım. Biz federasyon olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız."

Kıvırcık saçlarına

Ak düşmüş uçlarına

cimbombom taraftarına

el salla frank rijkaard

1741359258717.webp

Hahahahhaha

Ulan yabancı hakemler atmosferden etkilenmez diye, Gs-Fb derbisine yabancı hakem verdiler.

Şimdi maç Fb'in sahasında oynanacak diye, yerli hakemi geçtim, bir de kadın hakem diyorlar ha?

Zuhahahaha

Hahahahhaha

Ulan yabancı hakemler atmosferden etkilenmez diye, Gs-Fb derbisine yabancı hakem verdiler.

Şimdi maç Fb'in sahasında oynanacak diye, yerli hakemi geçtim, bir de kadın hakem diyorlar ha?

Zuhahahaha
o maç için demiyor ya genel konuşmuş boş herif

bu arada olmayacağını bilsek bile ligin sonuna kadar olan bütün büyük maçlara ısrarla yabancı hakem istemeliyiz.

yapılan salakça açıklamalardan dolayı yabancı değil yerli hakem istediğimiz algısı oluştu

Bunu söylemek hoşuma gitmesede hakem konusunda en tutarlı herif en başından beri acun oldu tüm lig maçları tüm.hakemler yabancı olsun diyor ,keza 8jk ve ts de fikrini soyluyor ama kıçı başı ayrı oynayan bir fikri bile olmayan tek camia biz ve sevgili hocamiz

gehaltskosten-2024-1741359324-162805.png

Avrupa'da ki takimlarin komple brüt personel (oyuncular, alt yapi oyunculari, antrenörler, tüm diger isciler) gideriymis bu rakamlar.

Derbiyi kadın hakem mi yönetecek? Yabancı olmadı yerli kadın hakem verelim demişler.

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Hepimizin kutsalı annelerimiz değil mi? Onlar doğurdu bizi. Demek ki kadınların her zaman bizden önde olması lazım. Ben hayatımda her zaman bu felsefeyi düşündüm. Yürürken hiçbir zaman onların önüne geçme gayretim olmadı, hep arkalarında durdum. Benim tek arzum var Merkez Hakem Kurulu Başkanı’na da söyledim, son günlerde de gündemimiz derbi maçlarını yabancı hakemler mi yönetsin diye. Çünkü insanlar konuşmak için kendilerine malzeme arıyor. Malzeme buldukça da oradan işlemeye devam ediyorlar. Allah’tan tek bir dileğim var, benim görev yaptığım dönem içerisinde yabancı hakem istiyorlar ya, içinizden çıkıp bir kardeşimizin o derbi maçını yönetmesi en büyük hayalim. Bunun için de çok çalışmanız lazım. Biz federasyon olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız."
Bu adam niye bu kadar şey

UEFA'nun hazirladigi rapora gore Almanya'da futbolcu maaslari kluplerin giderlerinin %57'sine, Ingiltere'de %67'sine, Turkiye'de ise %88'ine denk geliyormus. Bizim fenerasyon baskanimiz koccocugunu dillemekle mesgul. Ha, şanimiz yurusun di mi? Pardon, marka degeri!!

Fbye kadikoyde kaybedersek şampiyonluk mutlu eder mi sizi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt