Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.469
- 6.472
- 768
Bravo Gökhan Dick 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anguissa ne topçu ama 2 yıl önce izlerken affallamıştım. Bu yaşına kadar nasıl bu kadar yetenekli tanınmamış diye.Anguissa
Bissouma
Onyedika
Orta sahaya bunladan biri lazim
Frankyide yakında çöp gösterir, eminim Kostici alsak bu adamın savunması çok kötü defansı yok diye elrştiriyorduk, okan hoca adam 4lüde bek oynatır çöpe çevirirdi, oyuncuları kullanmak konusunda acayip! bir yeteneği var.anheliyoyu 2 ay oynatıp beğenmiyip frankoskiyi almak ne yaw
mevki farklı fln ama aynı topçu yani
Herhangi avrupa takimin birinde mütevazi bir kadronile iyi futbol birde basari yakalayan her hangi bir hocaya talip.olurdum, iyi kadro ile herkes iyi futbol oynatir ismi okan buruk degilse.Şu az Alkmar'ın hocasını tutup getirmek lazım bu sezon sonunda, futbol nasıl oynanır şu takıma bir öğretsin, gereksiz yükleri defetsin
hayır bize disiplinli hoca lazım. topçuların maaşı çok yüksek bunu hakedecek performans vermelilerAnguissa
Bissouma
Onyedika
Orta sahaya bunladan biri lazim
Herhangi avrupa takimin birinde mütevazi bir kadronile iyi futbol birde basari yakalayan her hangi bir hocaya talip.olurdum, iyi kadro ile herkes iyi futbol oynatir ismi okan buruk degilse.
Şu irfan can'a gol atmadık ya ne diyeyim.
oncelikle - kalemine saglik sevgili orhun .Selam renktaş,
Daha önce de yazmıştım bu konuda ama tekrar yazacağım,
Alkmaar’a bu topu oynatan bizimkilere ne oynatır düşüncesiyle büyük takımlar kolay kolay bu hocaları almıyorlar. Sebeplerini sayayım;
1) Gerçekten şampiyonluk yarışı ve taraftar baskısı büyük bir etkendir. Bu konuda deneyimsiz isimler genelde buralarda patlak verirler.
2) Yıldız oyuncularla arası nasıl oluyor buna bakarlar. Tudor mesela, sırf bu despot hali yüzünden büyük kulüplerde hiçbir zaman çalışamayacak. Bugün günümüzde teknik direktörlüğün %50’si oyuncuları idare edebilmekten geçiyor.
3) Ne tarz futbol oynatıyor, ligde iş yapar mı vs vs
4) Kötü giden zamanlarda nasıl bir reaksiyon göstermiş, ne gibi çözümler üretmiş vs
Daha sayılacak çok yön var.
Bu nedenle böyle hocaları çok sevsem de genelde şampiyonluk yarışı içinde olan büyük kulüplere geldiklerinde maalesef elleri ayakları birbirine girebiliyor.
Bu açıdan bize hem bu alanlarda tecrübeli hem de underdog takımlarla uzun yıllar başarı yakalayabilmiş hocalar gerekli.
Mendilibar mesela bunun en güzel örneğidir
@Suat Kara
Mantaliteyi komple değiştirmedikten sonra kimi getirirlerse getirsinler sonuç değişmez.Oncelikle yaş ortalamasini düşürmek gerekiyor Avrupa'ya 38 yaşında Muslera 37 yaşında Mertens le cikiyoruz.Bu takıma 20-25 yaş arası oyuncular alınmalı isme bakılmadan kaliteye odaklanarak.Oyle bir takimin başına da Az hocası gibi bir hoca getirebiliriz.Avrupa da son 16 ya kaldigimizda ligde kotuyduk belki ama takım gençti Marsilya Lokomotif Lazio Barcelona gibi takımlarla kafa kafaya oynuyorduk.Şu az Alkmar'ın hocasını tutup getirmek lazım bu sezon sonunda, futbol nasıl oynanır şu takıma bir öğretsin, gereksiz yükleri defetsin