GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Namağlup ilerlemek güzel bir şey ama sürekli yönetimin bunu dile getirmesi aptallık.

Matematik diye bir şey var.

Bugün sen Hatay ve Kasımpaşa’nın bir maçında yenilseydin ama Eyüp ve diğer Kasımpaşa maçında kazansaydın şuankinden 2 puan fazlan olacaktı.

Yani günün sonunda kaybetmemekten ziyade ne kadar kazanamadığın daha önemli.

anheliyoyu 2 ay oynatıp beğenmiyip frankoskiyi almak ne yaw
mevki farklı fln ama aynı topçu yani
Frankyide yakında çöp gösterir, eminim Kostici alsak bu adamın savunması çok kötü defansı yok diye elrştiriyorduk, okan hoca adam 4lüde bek oynatır çöpe çevirirdi, oyuncuları kullanmak konusunda acayip! bir yeteneği var.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu az Alkmar'ın hocasını tutup getirmek lazım bu sezon sonunda, futbol nasıl oynanır şu takıma bir öğretsin, gereksiz yükleri defetsin
Herhangi avrupa takimin birinde mütevazi bir kadronile iyi futbol birde basari yakalayan her hangi bir hocaya talip.olurdum, iyi kadro ile herkes iyi futbol oynatir ismi okan buruk degilse.

Herhangi avrupa takimin birinde mütevazi bir kadronile iyi futbol birde basari yakalayan her hangi bir hocaya talip.olurdum, iyi kadro ile herkes iyi futbol oynatir ismi okan buruk degilse.

Selam renktaş,

Daha önce de yazmıştım bu konuda ama tekrar yazacağım,

Alkmaar’a bu topu oynatan bizimkilere ne oynatır düşüncesiyle büyük takımlar kolay kolay bu hocaları almıyorlar. Sebeplerini sayayım;

1) Gerçekten şampiyonluk yarışı ve taraftar baskısı büyük bir etkendir. Bu konuda deneyimsiz isimler genelde buralarda patlak verirler.

2) Yıldız oyuncularla arası nasıl oluyor buna bakarlar. Tudor mesela, sırf bu despot hali yüzünden büyük kulüplerde hiçbir zaman çalışamayacak. Bugün günümüzde teknik direktörlüğün %50’si oyuncuları idare edebilmekten geçiyor.

3) Ne tarz futbol oynatıyor, ligde iş yapar mı vs vs

4) Kötü giden zamanlarda nasıl bir reaksiyon göstermiş, ne gibi çözümler üretmiş vs

Daha sayılacak çok yön var.

Bu nedenle böyle hocaları çok sevsem de genelde şampiyonluk yarışı içinde olan büyük kulüplere geldiklerinde maalesef elleri ayakları birbirine girebiliyor.

Bu açıdan bize hem bu alanlarda tecrübeli hem de underdog takımlarla uzun yıllar başarı yakalayabilmiş hocalar gerekli.

Mendilibar mesela bunun en güzel örneğidir

@Suat Kara

Ligin boktan olduğunu kabul etmekle birlikte bu lige gelen iyi hocaların dahi bu denli fizikaliteye önem vermeyişini anlayamıyorum. Ben eminim ki öykündüğümüz hocaları bu lige getirelim yine benzer futbol izleriz. Glasgow'un hocasını veya Az nin hocasını getirsek sistemli koşan futbol izler miyiz?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En son 8 Aralık’ta Sivas deplasmanında 10 kişi kaldığımızda top oynadık.
Ne oldu lan 3 aydır bu takıma?

TFF: VAR kayıtları 1 defaya mahsustu bir daha açıklanmayacak.
TFF: Yabancı hakem 1 defaya mahsustu bir daha olmayacak.

Bu şikeyi bu yanlı tutumu görüp nasıl desteklemeyeceksin ki Gaasarayı.
Fenerle değil TFF başkanıyla husumetimiz var o kupayı s...e s...e getireceksin Samiyene.

Selam renktaş,

Daha önce de yazmıştım bu konuda ama tekrar yazacağım,

Alkmaar’a bu topu oynatan bizimkilere ne oynatır düşüncesiyle büyük takımlar kolay kolay bu hocaları almıyorlar. Sebeplerini sayayım;

1) Gerçekten şampiyonluk yarışı ve taraftar baskısı büyük bir etkendir. Bu konuda deneyimsiz isimler genelde buralarda patlak verirler.

2) Yıldız oyuncularla arası nasıl oluyor buna bakarlar. Tudor mesela, sırf bu despot hali yüzünden büyük kulüplerde hiçbir zaman çalışamayacak. Bugün günümüzde teknik direktörlüğün %50’si oyuncuları idare edebilmekten geçiyor.

3) Ne tarz futbol oynatıyor, ligde iş yapar mı vs vs

4) Kötü giden zamanlarda nasıl bir reaksiyon göstermiş, ne gibi çözümler üretmiş vs

Daha sayılacak çok yön var.

Bu nedenle böyle hocaları çok sevsem de genelde şampiyonluk yarışı içinde olan büyük kulüplere geldiklerinde maalesef elleri ayakları birbirine girebiliyor.

Bu açıdan bize hem bu alanlarda tecrübeli hem de underdog takımlarla uzun yıllar başarı yakalayabilmiş hocalar gerekli.

Mendilibar mesela bunun en güzel örneğidir

@Suat Kara
oncelikle - kalemine saglik sevgili orhun .
saydigin 1234 noktalarinda 2. noktayi *ayri yorumlamayi uygun buldum. genel anlamda ise benzer gorusteyim .

*. ( tudor, yildiz veya normal oyuncu *fark *etmez, ozellikle saha disi oyuncular ozelinde esnek bir teknik adamlik sergilemedi ne bizde ne sonrasi gittigi takimlarda ) , diger yeterli bulmadigim yonu , baski baglaminda da basin toplantisi vs durumlarinda da soguk kanlilik dan uzak di . velhasil ,oyuncu iliskileri baglaminda
*yildiz vs fark etmeden - sahadaki oyundan bagimsiz- , genel iletisim konusun da esneksizligi yuzunden uzun vadeli planlama riskli bir tercihti . kendisinin daha esnek ve olmus , mutevazi kadrolarla gorece *sistem oyunu ozelinde basarili hali juric ve juric'in ustasi kurt gasperini hoca ( avrupa futbolu bolumunde detaylca degindigim oldu, elit seviye ornek bir hoca)
nazarimda .

<- elbette goreceli ->

.
kanimca sonda belirttigin mendilibar vurgusu olumlu bir ornek elbette.

diger yandan , kendisi bir yana, nacizane uzun yillardir benim hayalim real betis'in sili'li kurt hocasi pellegrini .
villarreal donemi riquelme ve marcos senna liderliginde oynattigi mutevazi ancak bir o kadar da efektif ,kompakt oyun -o donemden bugune- ^mevcut villarreal'in oyun dna'si olarak devam etmektedir .

noname olarak , baskanlik secimi donemi , takribi okan hoca basa gelmeden evvel ,
o siralar -oncelikli olarak yerli hoca dusunulmedigi- kamuoyu ve gs bazli bizim burasi ve diger portaller de takimin yeni hocasi kim olmali konusuluyorken ; nacizane bir kac detay mesajim olmustu yabanci hoca adaylarim baglaminda... bu isimler ; ilk yazdigim 2 isim , de zerbi ve postecoglu idi , 3.isim amorim di .
bunlar arasinda amorim zor ihtimaldi . postec yokohama da calisiyorken detaylica bold vurgulamistim. zaten bir sure sonra avrupaya gecis yapti.tren kacti . de zerbi ile anca dogru tatmin edici bir planlama ile gidilirse ikna olup gelir beklentisinde idim. sassuolo donemi sonrasi bize gelmesi dogru zamanlama olabilirdi hem kendisi hem bizim adimiza.

nacizane yazdigim bu hocalar disinda, burada ve medya da farkli yabanci isimler de yazildi cizildi. alman,fransiz vs .

netice olarak tarafim adina saydigim isimler kisa sure de farkli takimlara gittiler ~seviye olarak daha ust segment takimlara .

biz de secim sonrasi yerli de karar kildik . gelen 2 sampiyonluk oldu. oynanan oyundan bagimsiz , genel resimde ;
- lokal basari nin gelmesi versus avrupa da gorece basarisiz olunmasi - <- bu denklem de okan buruk nerede .

yuksek miktar da harcanan $$$ ,gunun sonunda getirisi bi nevi ; lokal 2 sampilik . goturusu ise ,*lokal den bagimsiz bakildiginda avrupa da cl ve uefa baglaminda olumsuz evreler silsilesi . ki, alinan ^isimli oyuncularin kisa surede bazilarinin zararina elden cikarilmasi . gibi gibi eksiler de cabasi .

tekrardan gorece noname konuya gelirsek ; sparta da calisiyorken o donem baslarinda nacizane detaylica degindigim isim ; priske idi . daha sonra ilerleyen surecler de hollanda devlerinden biri kapti. ki , onlarda hatali karar vererek erken ayrilis yaptilar . priske sistem hocasi, kendisine kadro kurulumu izni verilir mi , yoksa bol yildizli karma bir kadro sunulup bunlari oynat mi denir , bilemiyorum .yoruma acik .

bu tur bellii bir sistem & saglam planlamalara onem veren gorece noname teknik adamlarin olasi basarili olmasina dair;
bulunduklari lig, ortam, kultur vs ile degerlendirmek gerekir . sparta da baski dan uzak, gorece istedigi ortami kuran priske , bizde bu ortami kurabilir mi - yoruma cok acik . elbette ustlerde nacizane yazdigim isimler gibi, kendisinin de yolu bir gun bizle olmasini isterim.

diger yandan ,
tum bunlar elbette sezon sonu geldiginde daha detayli hep beraber degerlendirebilecegimiz konular.
ustteki mesaji istisna olarak -sohbete katki babinda- yazayim istedim .

suan tam konsantrasyon ve sinerjiyi sampiyonluk yarisina kanalize etmeliyiz. nacizane dusuncem .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan

saygi ve selamlar .

Son düzenleme:
Şu az Alkmar'ın hocasını tutup getirmek lazım bu sezon sonunda, futbol nasıl oynanır şu takıma bir öğretsin, gereksiz yükleri defetsin
Mantaliteyi komple değiştirmedikten sonra kimi getirirlerse getirsinler sonuç değişmez.Oncelikle yaş ortalamasini düşürmek gerekiyor Avrupa'ya 38 yaşında Muslera 37 yaşında Mertens le cikiyoruz.Bu takıma 20-25 yaş arası oyuncular alınmalı isme bakılmadan kaliteye odaklanarak.Oyle bir takimin başına da Az hocası gibi bir hoca getirebiliriz.Avrupa da son 16 ya kaldigimizda ligde kotuyduk belki ama takım gençti Marsilya Lokomotif Lazio Barcelona gibi takımlarla kafa kafaya oynuyorduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt