- 15 Aralık 2011
- 18.631
- 7.346
- 1.513
15 dakika bile olsa oynayabilir. Yoran da kendisi zaten.
2-1 öne geçince daha savunma yönü olan adamları aldı,1-1 devam etse kesin alırdı bence…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 dakika bile olsa oynayabilir. Yoran da kendisi zaten.
Bu yalancı ve iki yüzlü başkan haciosman la arka planda biseyler çeviriyor hasan, umarım bir şekilde afişe olur ,dikkat edin haciosman konuşmasından sonra tek kelime çıkamadı bizimkilerdenTff için mahkemeye başvurulmuş. Haluk Yürekli spor gecesindeki haberiydi daha hafta içindeki yayındaydı sanırım.
Evet orda da atağımızı engelledi şerefsiz hakemBu arada tamamen unutmuşum Moratanin eline çarptı deyip kestiği pozisyonda da %99 luk gol pozisyonunu kesti karaktersiz .. Osimhen karşı karşıya kalmisti
osimhen orda golü atamazdıEvet orda da atağımızı engelledi şerefsiz hakem
Önemli olan o değilosimhen orda golü atamazdı
Top çarptı diye atagimizi kestiği pozisyonda çıldırdım evdeBu arada tamamen unutmuşum Moratanin eline çarptı deyip kestiği pozisyonda da %99 luk gol pozisyonunu kesti karaktersiz .. Osimhen karşı karşıya kalmisti
İşte sorun da bu bence. Savunmayı zaten yapamıyoruz. Geri çekilirken bile çok fazla pozisyon veriyoruz. Bence Mertens girip birkaç kritik pozisyon bulabiliriz. 15 dakika tüm enerjisini verdiğinde etkili olabileceğini düşünüyorum.2-1 öne geçince daha savunma yönü olan adamları aldı,1-1 devam etse kesin alırdı bence…
Ulan sanki müdahale ile geçen bir şey de oyun durduruyor. Kasığına top gelmiş işte, 30 sn’ye düzelecek. Bu Yasn’in bizim maçı yönettiği tüm maçları kaos ama hakem falan değilTop çarptı diye atagimizi kestiği pozisyonda çıldırdım evde
Komplo teorilerini çok gidiyorsun oysa cevap çok basit güçsüz bir yönetim var. Dava açmak dışında hiç bir şey yapamıyorlar çünkü yönetimdekiler güçsüz. Özbek zaten mizacı belli yaşı da belli. Adnan Öztürk, Ali Dürüst, Albayrak ayarında bile bir yönetici yok şuanda.Bu yalancı ve iki yüzlü başkan haciosman la arka planda biseyler çeviriyor hasan, umarım bir şekilde afişe olur ,dikkat edin haciosman konuşmasından sonra tek kelime çıkamadı bizimkilerden
Metin denen herif bile dalga geçti bugün
Divan da bu sefer sağlam eleştiriler olur umarım bu dursuna
Hakeme çarpan toptu benim bahsettiğim pozisyon senin dedigin de cildirmalikdiUlan sanki müdahale ile geçen bir şey de oyun durduruyor. Kasığına top gelmiş işte, 30 sn’ye düzelecek. Bu Yasn’in bizim maçı yönettiği tüm maçları kaos ama hakem falan değil
Bir de bizimkilerin itiraz ettiği taç olayı var, orada kural neymiş. Açıklama geldi mi hakemlerden. Bence de bize verilmeliydi
Hepsi yalan dolan. Taraftara şirin gözükmek için saliyorlar bu haberleri sözde mourinho içinde uefaya fifaya şikayet edecektik nerede o şikayet.Tff için mahkemeye başvurulmuş. Haluk Yürekli spor gecesindeki haberiydi daha hafta içindeki yayındaydı sanırım.
Aynen hatırladım. Kontrayı yedi hıyar. Top bizdeydi, çarptıktan sonra yine bizde kaldı. Bir tarafından kural uyduruyor bizim lehimize bir şey varsaHakeme çarpan toptu benim bahsettiğim pozisyon senin dedigin de cildirmalikdi
Haziranda sonuçlanır heraldeTff için mahkemeye başvurulmuş. Haluk Yürekli spor gecesindeki haberiydi daha hafta içindeki yayındaydı sanırım.
Komplo teorisi değil elbet çıkar kokusu ki dursunun geçmişi sicili ortada zatenKomplo teorilerini çok gidiyorsun oysa cevap çok basit güçsüz bir yönetim var. Dava açmak dışında hiç bir şey yapamıyorlar çünkü yönetimdekiler güçsüz. Özbek zaten mizacı belli yaşı da belli. Adnan Öztürk, Ali Dürüst, Albayrak ayarında bile bir yönetici yok şuanda.