GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tff için mahkemeye başvurulmuş. Haluk Yürekli spor gecesindeki haberiydi daha hafta içindeki yayındaydı sanırım.
Bu yalancı ve iki yüzlü başkan haciosman la arka planda biseyler çeviriyor hasan, umarım bir şekilde afişe olur ,dikkat edin haciosman konuşmasından sonra tek kelime çıkamadı bizimkilerden
Metin denen herif bile dalga geçti bugün
Divan da bu sefer sağlam eleştiriler olur umarım bu dursuna

2-1 öne geçince daha savunma yönü olan adamları aldı,1-1 devam etse kesin alırdı bence…
İşte sorun da bu bence. Savunmayı zaten yapamıyoruz. Geri çekilirken bile çok fazla pozisyon veriyoruz. Bence Mertens girip birkaç kritik pozisyon bulabiliriz. 15 dakika tüm enerjisini verdiğinde etkili olabileceğini düşünüyorum.

kerem demirbay ilerleyen gunlerde torreira yerine entegre edilmeli

Top çarptı diye atagimizi kestiği pozisyonda çıldırdım evde
Ulan sanki müdahale ile geçen bir şey de oyun durduruyor. Kasığına top gelmiş işte, 30 sn’ye düzelecek. Bu Yasn’in bizim maçı yönettiği tüm maçları kaos ama hakem falan değil

Bir de bizimkilerin itiraz ettiği taç olayı var, orada kural neymiş. Açıklama geldi mi hakemlerden. Bence de bize verilmeliydi

Bu yalancı ve iki yüzlü başkan haciosman la arka planda biseyler çeviriyor hasan, umarım bir şekilde afişe olur ,dikkat edin haciosman konuşmasından sonra tek kelime çıkamadı bizimkilerden
Metin denen herif bile dalga geçti bugün
Divan da bu sefer sağlam eleştiriler olur umarım bu dursuna
Komplo teorilerini çok gidiyorsun oysa cevap çok basit güçsüz bir yönetim var. Dava açmak dışında hiç bir şey yapamıyorlar çünkü yönetimdekiler güçsüz. Özbek zaten mizacı belli yaşı da belli. Adnan Öztürk, Ali Dürüst, Albayrak ayarında bile bir yönetici yok şuanda.

Ulan sanki müdahale ile geçen bir şey de oyun durduruyor. Kasığına top gelmiş işte, 30 sn’ye düzelecek. Bu Yasn’in bizim maçı yönettiği tüm maçları kaos ama hakem falan değil

Bir de bizimkilerin itiraz ettiği taç olayı var, orada kural neymiş. Açıklama geldi mi hakemlerden. Bence de bize verilmeliydi
Hakeme çarpan toptu benim bahsettiğim pozisyon senin dedigin de cildirmalikdi

Tff için mahkemeye başvurulmuş. Haluk Yürekli spor gecesindeki haberiydi daha hafta içindeki yayındaydı sanırım.
Hepsi yalan dolan. Taraftara şirin gözükmek için saliyorlar bu haberleri sözde mourinho içinde uefaya fifaya şikayet edecektik nerede o şikayet.

Yabancı hakem gelmezse sampiyonluk gider. Şu yanlı tuttumlar bjk maçında filan çok kötü olur

hakem kötü niyetliydi bu arada ama bizim kötü oyundan dolayı gözüme hakem gözükmüyor

Komplo teorilerini çok gidiyorsun oysa cevap çok basit güçsüz bir yönetim var. Dava açmak dışında hiç bir şey yapamıyorlar çünkü yönetimdekiler güçsüz. Özbek zaten mizacı belli yaşı da belli. Adnan Öztürk, Ali Dürüst, Albayrak ayarında bile bir yönetici yok şuanda.
Komplo teorisi değil elbet çıkar kokusu ki dursunun geçmişi sicili ortada zaten
Hadi diyelim yönetim güçsüz, hiç konusmamak sessiz kalmak net art niyetli bir yaklaşım 1.5 ay oluyor tek kelime eden yok
Ne hakem mevzuları ne başka mevzular birden hepsi kayboldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt