GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu pozisyon aklıma geldi yine. Ulan adam gol olmasın da VAR'a kalmasın diye hemen pozisyon bitmesini beklemeden çaldı düdüğü.

Trioda izledim daha top leminanin önüne dusmeden çalmış hemen düdüğü . gol olur da vermek zorunda kalırım diye bir opsiyon bile bırakmamış pozisyonda .. Görüş açısı çok net morata kolunu kapatıyor ..Zaten çoğu kararından belliydi art niyeti

Kendine carptigi pozisyonda top yine bizde kalmisti. Hirbomatik atagimizi kwsti. Tac atisini hatali kullandi yine onlara verdi. Her firsatta kart gostermek icin caba sarfetti. Kotu hakemligi gectim kotu niyetliydi.

Acil haziran başında seçim olmalı
Seçim olması tam olarak çözüm değil ki. İlk önce güçlü bir isim ışık yakmalı adaylık olarak ondan sonra seçim için baskı olur zaten. Şu anda yönetim üzerinde seçim baskısı olmamasının en büyük sebebi Genel Kurul'un güçlü bir isimden ışık almaması.

TFF ve MHK ortak bir bildiriyle; Galatasaray takımının lig maçları içinde ikili mücadelelere girmesinin resmi olarak yasaklandığını kamuoyuna açıklamalı. ek olarak Galatasaray'a karşı oynayan tüm takımların karttan muaf şekilde sonsuz sertlik imtiyazına sahip olduklarını da açıklamaya eklemeli.

Son düzenleme:
Seçim olması tam olarak çözüm değil ki. İlk önce güçlü bir isim ışık yakmalı adaylık olarak ondan sonra seçim için baskı olur zaten. Şu anda yönetim üzerinde seçim baskısı olmamasının en büyük sebebi Genel Kurul'un güçlü bir isimden ışık almaması.
Var yav bekliyor geçen seneki yönetim üzerine erdeni koydun mu kotarır.
Orada en azından hakkını yedirmeyecek hukuk bilen bir başkan ve yıldırıcı basını da iyi kullanan Rezan gibi bir avukat olacaktı.

Tüm camia erden bunlarla hareket edecek diye bekledi. Burada bu yönetimin de nasıl bir sinsilerden oluştuğunu anlayabiliriz. Erdenin olmayacağını ve seçimi kaybedeceklerini biliyorlardı tam seçim haftası derbi ve kritik son maç olunca adam camiadaki hava bozulmasın diye ses etmedi.
Bu sinsi herifler seçimi erteleyebilirlerdi yapmadılar.

Var yav bekliyor geçen seneki yönetim üzerine erdeni koydun mu kotarır.
Orada en azından hakkını yedirmeyecek hukuk bilen bir başkan ve yıldırıcı basını da iyi kullanan Rezan gibi bir avukat olacaktı.

Tüm camia erden bunlarla hareket edecek diye bekledi. Burada bu yönetimin de nasıl bir sinsilerden oluştuğunu anlayabiliriz. Erdenin olmayacağını ve seçimi kaybedeceklerini biliyorlardı tam seçim haftası derbi ve kritik son maç olunca adam camiadaki hava bozulmasın diye ses etmedi.
Bu sinsi herifler seçimi erteleyebilirlerdi yapmadılar.
Süheyl Batum ekibi diyorsan onlarda mevcut yönetim gibi hatta onlardan bile daha güçsüzdü ekip olarak.

Niye yabancı hakem istemiyoruz anlamıyorum. Ülkenin imajı ise kurtarmak bize kalmadı.
Bu arada bence aleyhimize verilen faullerin çoğu doğru ama sorun rakibin faulleri verilmiyor. Yabancı hakem hiç olmazsa orayı dengeler.
Resmen çifte standartın en büyüğüyle mücadele ediyoruz

Bu dijital aslanlar kanalındaki mustafa ve emrah burdan biri mi yav. Yada tanıyan var mı.

Bayağı takım havlu atsın diye hamleleri öneriyor adamlar.
Muslera kesilmeli, torreira 6 maç dinlenmeli. kaan, demirbay ve cuesta gibi etkisiz elemanlar kadro dışı kalmalı takım kendine gelir diyorlar.

Kahkaha attım resmen.

Dayı 2 hafta üst üste mağlubiyeti yaşarsın hoca da bana ne der çekip gider. Hem oyuncuları kaybedersin hem hocayı, hem şampiyonluğu.
Bir tanesi osimheni bile keserim gerekiyorsa fatih terim şöyle böyle kesmedi mi diyor.

Adamlar bir olusuzluk olsun derdindeler.

Şu dakika yapılacak olay
1-kemerburgaza albayrak gibi bir figür bile olur. Hocayla konuşacaksın yanına 1 futbolu iyi bilen adam katılmalı.
Okan kontrolü maymun muhabbetinden sonra arkasında onu savunan kişiyi bulamadığı için tamamen kaybetti zaten.

Camia silkelenip floryaya çıkarma yapıp kimseyi sallamayacak gelemezsin yada cevap vermiyorlar mı umursamayacaksın gireceksin oraya. Çıkaracak yada içeri almayacak değiller zaten bunu yapan kendi ayağına sıkar.

Süheyl Batum ekibi diyorsan onlarda mevcut yönetim gibi hatta onlardan bile daha güçsüzdü ekip olarak.
Şu yönetimde ben hukuk bilen adamın olduğunu bie düşünmüyorum.

Bunlardan güçsüz olma olasılığı yok o yönetimin.
Şunların ne yaptığını çözemiyoruz bile, futbol aş 3e bölünmüş durumda.

Biri okanı koruyor gönderlmesini engelliyor diğeri diğerinin transferini baltalıyor falan.
1 tane basında bizi ezdirmeyen adam olsa yeter şu dakika.
Okan yada futbolcular kendini savunsun diye yalnız bırakılmış durumda.
Desteği göremiyor herifler kafadan.
Batum ekibine erden gibi bir figür yanına da destek ekibi koy arkana yaslan.

Şu yönetimde ben hukuk bilen adamın olduğunu bie düşünmüyorum.

Bunlardan güçsüz olma olasılığı yok o yönetimin.
Şunların ne yaptığını çözemiyoruz bile, futbol aş 3e bölünmüş durumda.

Biri okanı koruyor gönderlmesini engelliyor diğeri diğerinin transferini baltalıyor falan.
1 tane basında bizi ezdirmeyen adam olsa yeter şu dakika.
Okan yada futbolcular kendini savunsun diye yalnız bırakılmış durumda.
Desteği göremiyor herifler kafadan.
Batum ekibine erden gibi bir figür yanına da destek ekibi koy arkana yaslan.
Batum ekibi gelseydi orada bir sürü sorun çıkacaktı ağızları daha iyi laf yapabilirdi ama orada da kim bilir ne sorunlar olacaktı? En basitinden Batum kukla başkan gibi bir şey olacaktı AŞ'de başkan Aysal olacaktı daha buradan başlayacaktı sorunlar işte. Rezan'ı diyoruz dışardayken iyi laf yapıyor ama yönetici olduğunda gayet başarısızdı Elmas döneminde kadın futbol ile ilgileniyordu hatırlarsan mesela.

Fb son 1 aya kadar (ki şu an uçup kaçtıkları yok) bizden berbat oynadı tüm sezondur, hakemler, basmayan rakipler taşıdı ve bitiricilikte çok ballıydılar. Bu sezonu hak eden biziz, inşallah oyunumuzu düzeltip o laz zombiye kupa verdireceğiz

Zaha charlotte da kendini bulmus gibi. Özete baktim, kaleciyi attirmis, 1 asisti gume gitmis. Özellikle dikkatimi ceken olay hizini geri kazanmis. Bizde kagni gibi olan zaha amerikada palace daki zahaya dönusmus
Screenshot_20250310_040050_Sofascore.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt