GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk yil kadroyu kurduk ama bu adamlari bir arada tutup hukmedebilmek de okanin becerisidir ustelik onceki sezonki halimiz malum..
Gecen yil devre arasi en onemli oyunculardan biri Boeyi satmamiza ragmen yine bir sekilde ekstra oyuncu cikararak(BAY) isi bitirdi ki burada Okan birsey yapmadi Mertens BAY yapti demek insafsizlik olur ..
Ama gelgelelim bu sezona..Bence Okanin en haksiz oldugu sezon net olarak bu sezondur.. Artik oturmus bir takimin ustune tum eksikler bakilarak transferler yapildi bir suru ama 1-2 aylik donem disinda acik ara en kotu futbolu oynuyoruz..
Bu sene Okani Osimhen kurtardi diyen kimseye itiraz edemem net olarak haklidir bu herif sayesinde bok gibi oynayip kac mac kazandigimizi hatirlamiyorum bile .. Avrupa konusuna zaten hic girmiyorum ..

Ben sene basinda bjk ve young boysa elendigimizde de 2 hafta once k.pasaya takildigimizda da ayni seyi soyledim..Okan bu sezonu bir sekilde tamamlamak zorunda bunu hak ediyor .. Hepsini gectim bu sezon Okanin yerine baska hoca geldi ve sampiyonluk kacti diyelim bu riski almaya hicbir yonetimin gotu yemez..
Bu yil sampiyon olursa onumuzdeki yil da ayni sey gecerlidir ..3 yil ustuste sampiyon olmus bir adam kendi rizasiyla ayrilmadigi surece heralde futbol tarihinde yoktur kovuldugu..
Komserim katılmıyorum.

Bu sene için değil geçen sene okan sert eleştirilebilirdi.
Bu sene için takım oturmuş da para harcayıp harcanılan parayı çöpe atan bir yönetim var.
Sadece 2 isim üzerinden gitsek anlaşışır bu.
1-doue
2-romadaki polonyalı

Bu iki herifin bonservis maliyeti 10 milyon euro.
Maaşları da senelik 3 milyon euro olacaktı.

Biz ne yaptık.
1-sakat adama 9 milyon euro bonservis verdik 2.1 milyon euro da maaşı var.
2-jelert 11 milyon euro bonservis 1.1 milyon euro maaş.
Totalde aynı maaşı verdik birisi kötürüm diğeri oyun planına uygun adam değil.

Şu ortamda 500 bin euroluk konular yüzünden işin işinde gardi var diye aldırılmayan adamlar bunlar.
Üzerine be ne yaptık sallaiye de dünyaları verdik.

Bile bile bu duruma geldik, az bekleyelim stratejisi ile bu başarılar normal.
Lig başladığında takımın yarısı yoktu bildiğin.

şampiyonlukları baz alayım sadece

ob 1 tık daha önde sanki derbi performansıyla vs

ft döneminde de dönem dönem iyi top oynuyoduk ama o daha temkinli oyun oynatıyodu bence donk-fernando 2lisi falan
Ft baya baya şansızdı ya derbi konusunda. 96-2000 özellikle son senesinde Avrupa da eziyordu takımın oyunu sonra fb nün göte bala golüyle alıyorlardı maçı.

Genel anlamda soyluyorum yaw.

Kazanilani degersizlestirmek bizim taraftarin ozellikle bu sezon ki huylarından biri.

Fenerbahcenin Mourinhodan daha ust seviye birini buraya getirme ihtimali yok. Begenirsiniz veya begenmezsiniz herif yasanabilecke her seyi yasamis futbolda. Geldi Turkiyeye, karşısında da kac puan toplarsa bi fazlasini toplayan bi rakibi var.

Okan ilk 6daki takimlarin hepsine puan biraksa ne soylerdin? Mourinho birakiyor. Kadro kendi kendine kazaniyor diyorlar ya hani. Bireysel becerilerle ilerliyoruz diyip sozde kucumsuyorlar hocayi. Kazansa ya fenerde bireysel becerilerle. Fenerin kadro degeri ligin tepesindeki takimlarin kac katı degerde abi. Samsunun kac kati goztepenin eyubun besiktasin.
bak abi, Okan hoca ile ilgili ne zaman bir şey yazsam, anti okancılar gelip "hocayı savunduğumu", okancılar gelip "hocanın ligdeki başarısını küçümseyip şımarıklık yaptığımı" ima ediyor ve tartışmaya başlıyoruz.

gerçekleri görmek zor değil.

okan hoca, profil itibariyle; ligin dinamiklerini bilen, bu sebeple de ligde başarılı olmuş, derbilerin çok büyük çoğunluğunda iyi skorlar almış, öyle ya da böyle, yurt içinde başarılı bir hocadır.

gs kadro kalitesi ligin fersah fersah üzerindedir, doğru. fakat gs'ın yarıştığı rakibin de kadrosu ligin fersah fersah üzerindedir ve en az gs'ın kadrosu kadar değerlidir. dolayısıyla okan hoca'nın yurt içindeki başarısı küçümsenemez. nasıl okan hoca'nın kadrosu 300 m euro'luk bir kadro ise, 3 senedir alt ettiği rakibinin de kadrosu 300 m euro'luk bir kadrodur. kendisi bu 3 yılda toplam 7-8 m euro kazanmışken (ilk sezondan sonra sözleşmesi iyileştirildi ve 3 m eur seviyesne çıkarıldı, 2 yıldır 3 m eur alıyor), alt ettiği rakibinin hocaları sırası ile 7 m euro (jesus), (iso'yu bilmiyorum), 15 m euro (mourinho) almıştır.

sonuç olarak, ligin seviyesi düşüktür. kabul. ancak direkt yarıştığı rakibinin kadro seviyesi ve imkanları, belki de gs'dan bile daha yüksektir.

şimdi bunu alalım, cebimize koyalım. sindirelim.

gelelim madalyonun diğer yüzüne.

en sert şekilde eleştiren herkes okan hoca'nın avrupa karnesini eleştiriyor ya, bu benim için bu konu 3. sıradadır. neyin ilk iki sırada olduğunu ve diğer eleştirdiğim noktaları yazacağım şimdi:

1- okan hoca, erden timur'un gönderiliş süreci ve sonrasındaki duruşu ile beni hayal kırıklığına uğratmıştır. bunu atlatamadım bir türlü.

2- okan hoca, dursun özbek ve malum yöneticilerinin her zaman arkasında olduğunu gösteren bir duruş sergilemiştir. dursun özbek ve yöneticileri, gs'a inanılmaz zararlar vermektedir. okan hoca da bu zarar vericilerin arkasında durmaktadır.

şimdi bu iki madde benim için "eşik noktasıdır". avrupa karnesi imiş, oyuncu değişikliklerini geç yapıyor imiş falan hepsi düzelir. ama bu iki maddeyi kaldıramıyorum ben.

diğer saha içi konular ise;

3- herkesin malumu, gs'ın tek bir major a planının olması. press oyunu. güçlü bir set oyununun olmaması.

4- bu sebeple de avrupa'da orta güçteki takımlara karşı alınan, istikrarsız ve başarısız sonuçlar.

5- teknik ekibinin (kondüsyonerinden, yardımcısına kadar) yetersiz olması.

6- kadro mühendisliğinin zayıf olması.

7- sürekli uzun süreli izinler verdiğinden, çalışma ve antrenman metodlarının yetersiz olduğunun düşünülmesi.

bakın 3, 4, 5, 6 ve 7 nolu maddeler değişebilir ve geliştirileblir. eğer değişir ve gelişirse zaten hoca gs'ın başında 5 yıl daha kalsındır.

ama ilk 2 maddeyi ne yapacağız? aşamıyorum o konuları ve bu sebeple de bir türlü sıcak olamıyorum kendisine karşı.

şimdi ben "okancı" mıyım? "anti okancı" mıyım? :)

bak abi, Okan hoca ile ilgili ne zaman bir şey yazsam, anti okancılar gelip "hocayı savunduğumu", okancılar gelip "hocanın ligdeki başarısını küçümseyip şımarıklık yaptığımı" ima ediyor ve tartışmaya başlıyoruz.

gerçekleri görmek zor değil.

okan hoca, profil itibariyle; ligin dinamiklerini bilen, bu sebeple de ligde başarılı olmuş, derbilerin çok büyük çoğunluğunda iyi skorlar almış, öyle ya da böyle, yurt içinde başarılı bir hocadır.

gs kadro kalitesi ligin fersah fersah üzerindedir, doğru. fakat gs'ın yarıştığı rakibin de kadrosu ligin fersah fersah üzerindedir ve en az gs'ın kadrosu kadar değerlidir. dolayısıyla okan hoca'nın yurt içindeki başarısı küçümsenemez. nasıl okan hoca'nın kadrosu 300 m euro'luk bir kadro ise, 3 senedir alt ettiği rakibinin de kadrosu 300 m euro'luk bir kadrodur. kendisi bu 3 yılda toplam 7-8 m euro kazanmışken (ilk sezondan sonra sözleşmesi iyileştirildi ve 3 m eur seviyesne çıkarıldı, 2 yıldır 3 m eur alıyor), alt ettiği rakibinin hocaları sırası ile 7 m euro (jesus), (iso'yu bilmiyorum), 15 m euro (mourinho) almıştır.

sonuç olarak, ligin seviyesi düşüktür, ancak direkt yarıştığı rakibinin kadro seviyesi ve imkanları belki de gs'dan bile daha yüksektir.

şimdi bunu alalım, cebimize koyalım. sindirelim.

gelelim madalyonun diğer yüzüne.

en sert şekilde eleştiren herkes okan hoca'nın avrupa karnesini eleştiriyor ya, bu benim için 3. sıradadır. neyin ilk iki sırada olduğunu ve diğer eleştirdiğim noktaları yazacağım şimdi:

1- okan hoca, erden timur'un gönderiliş süreci ve sonrasındaki duruşu ile beni hayal kırıklığına uğratmıştır. bunu atlatamadım bir türlü.

2- okan hoca, dursun özbek ve malum yöneticilerinin her zaman arkasında olduğunu gösteren bir duruş sergilemiştir. dursun özbek ve yöneticileri, gs'a inanılmaz zararlar vermektedir. okan hoca da bu zarar vericilerin arkasında durmaktadır.

şimdi bu iki madde benim için "eşik noktasıdır". avrupa karnesi imiş, oyuncu değişikliklerini geç yapıyor imiş falan hepsi düzelir. ama bu iki maddeyi kaldıramıyorum ben.

3- herkesin malumu, gs'ın tek bir major a planının olması. press oyunu. güçlü bir set oyununun olmaması.

4- bu sebeple de avrupa'da orta güçteki takımlara karşı alınan başarısız sonuçlar.

5- teknik ekibinin (kondüsyonerinden, yardımcısına kadar) yetersiz olması.

6- kadro mühendisliğinin zayıf olması.

7- çalışma ve antrenman metodlarının yetersiz olması ve sürekli izin vermesi.

bakın 3, 4, 5, 6 ve 7 nolu maddeler değişebilir ve geliştirileblir. eğer değişir ve gelişirse zaten hoca gs'ın başında 5 yıl daha kalsındır.

ama ilk 2 maddeyi ne yapacağız? aşamıyorum o konuları ve bu sebeple de bir türlü sıcak olamıyorum kendisine karşı.

şimdi ben "okancı" mıyım? "anti okancı" mıyım? :)
İlk önce Okan hoca ilk sene 30 milyon TL 2. sene 50 milyon Tl aldı. Bu sene 100 milyon TL almaya başladı.
1-) Erden Timur sürecinde ne yapması bekleniyordu acaba? Konuşmalarında her daim Erden Timur'un hakkını veriyordu.
2-) Bu konuda açıklamaları bence de hatalı ama bunun bir de diğer tarafına bakmak lazım. İlk senesinden beri istifaya davet ediliyor Okan hoca hal böyle olunca yönetimle zıtlaşacak bir güç göremiyor olması çok olası.

3-4-6. maddelerine katılıyorum. Aşamadım dediğin konularda hoca suçludur diyemem şahsen sonuçta bu işin bir de hoca tarafı var. Onun dışında da hocanın çok yıprandığını düşünüyorum.

Paul pogba yoğun şekilde idman yapıyor. Fizigide fit gibi. Bu transfer işimize yararmi? Gscimbom gurmeleri goreve

Komserim katılmıyorum.

Bu sene için değil geçen sene okan sert eleştirilebilirdi.
Bu sene için takım oturmuş da para harcayıp harcanılan parayı çöpe atan bir yönetim var.
Sadece 2 isim üzerinden gitsek anlaşışır bu.
1-doue
2-romadaki polonyalı

Bu iki herifin bonservis maliyeti 10 milyon euro.
Maaşları da senelik 3 milyon euro olacaktı.

Biz ne yaptık.
1-sakat adama 9 milyon euro bonservis verdik 2.1 milyon euro da maaşı var.
2-jelert 11 milyon euro bonservis 1.1 milyon euro maaş.
Totalde aynı maaşı verdik birisi kötürüm diğeri oyun planına uygun adam değil.

Şu ortamda 500 bin euroluk konular yüzünden işin işinde gardi var diye aldırılmayan adamlar bunlar.
Üzerine be ne yaptık sallaiye de dünyaları verdik.

Bile bile bu duruma geldik, az bekleyelim stratejisi ile bu başarılar normal.
Lig başladığında takımın yarısı yoktu bildiğin.

Lig basladiginda takimin yarisi yoktu da reis su an var mi sence ? Osimhen-Davinson su 2 adam olsa Young boysu elerdik muhtemelen..

Tonla yapilan yanlis transfer var Doue veya Zalewski olmadi diyelim dunyada futbolcu mu kalmadi gittik sacma sapan vasat adamlara bir ton para harcadik..Yonetimin basiretsizligini kabul ediyorum da Okani bu isten siyirmam asla.. Son 2 yilin sampiyonu camiada bir agirligi olustu okan al su adamlari oynat kafana gore diyecek degil yonetim illa fikir alisverisi yapildi bu konularda..

İlk önce Okan hoca ilk sene 30 milyon TL 2. sene 50 milyon Tl aldı. Bu sene 100 milyon TL almaya başladı.
1-) Erden Timur sürecinde ne yapması bekleniyordu acaba? Konuşmalarında her daim Erden Timur'un hakkını veriyordu.
2-) Bu konuda açıklamaları bence de hatalı ama bunun bir de diğer tarafına bakmak lazım. İlk senesinden beri istifaya davet ediliyor Okan hoca hal böyle olunca yönetimle zıtlaşacak bir güç göremiyor olması çok olası.

3-4-6. maddelerine katılıyorum. Aşamadım dediğin konularda hoca suçludur diyemem şahsen sonuçta bu işin bir de hoca tarafı var. Onun dışında da hocanın çok yıprandığını düşünüyorum.
hocanın aldığı paraya senin kadar hakim değilim, sonuçta vurgulamak istediğim fb'in hocalarının yanında, cücük kadar para alıyor olduğu idi. orada hemfikiriz.

1- erden timur sürecinde daha sert bir reaksiyon beklerdim ben. o karar anında o kredisi vardı kendisinin zira. 2 sene üst üste şampiyon olmuş ve bugünkü gibi yüksek sertlikte sorgulanmayan bir pozisyondaydı.

2- 1. maddeye bağlantılı olarak, okan buruk eğer o muhalif duruşu sergileseydi, o yapılan yanlışları vurgulayıp, o işareti verseydi, eminim ki yönetim de kendine çeki düzen verirdi. fatih terim olsaydı ne yapardı mesela bu durumda? durdurabilir miydik ft'yi bu dursun ve yöneticilerinin yaptığı onlarca rezil icraatten sonra? okan hoca her seferinde korudu onları resmen. tepkiyi sönümledi.

fatih terim,

* doue rezaletinden sonra jelert'i kabul eder miydi? (tamamen birbiri ile alakası olmayan iki profil).

* sakatlık geçmişi bu kadar kabarık olduğu, bizler tarafından bile öngörülebilen ismail jakobs'u, 10 m euro zorunlu satın alma opsiyonu ile kabul eder miydi?

* aylarca sol ayaklı sol stoper kovalayan ve pavlovic peşinden koşan yönetimin yine başarısızlığı sonucu, transferin son bir iki günü, 8 m euro bonservis ile sağ ayaklı sağ stoper cuesta'yı kabul eder miydi?

ne yapardı ben size söyleyeyim.

"... yapacağınız işi" derdi. metehan ile oynarım ben almayın stoper falan derdi.

bakın ft örneğini öylesine verdim. konuyu okan buruk vs fatih terim işine çevirmeyin. ft'in hatalı transferlerini çıkarıp o da bunu aldırdı vs yazmayın. konu o değil çünkü. x hoca diyelim ya.

yukarıdaki 3 olayda da okan hoca yönetimin arkasını toplamış oldu. gs'a da son derece yüklü bir maliyetin girmesine vesile oldu.

doğruya doğru, yanlışa yanlış diyelim.

hayatta sadece siyah ve beyaz yok.

hocanın aldığı paraya senin kadar hakim değilim, sonuçta vurgulamak istediğim fb'in hocalarının yanında, cücük kadar para alıyor olduğu idi. orada hemfikiriz.

1- erden timur sürecinde daha sert bir reaksiyon beklerdim ben. o karar anında o kredisi vardı kendisinin zira. 2 sene üst üste şampiyon olmuş ve bugünkü gibi yüksek sertlikte sorgulanmayan bir pozisyondaydı.

2- 1. maddeye bağlantılı olarak, okan buruk eğer o muhalif duruşu sergileseydi, o yapılan yanlışları vurgulayıp, o işareti verseydi, eminim ki yönetim de kendine çeki düzen verirdi. fatih terim olsaydı ne yapardı mesela bu durumda? durdurabilir miydik ft'yi bu dursun ve yöneticilerinin yaptığı onlarca rezil icraatten sonra? okan hoca her seferinde korudu onları resmen. tepkiyi sönümledi.
Okan Buruk hiç bir zaman Terim gücünde olmadı. O yüzden öyle düşünmek doğru değil. İlk 2 senesinde de hocaya istifa denilen zamanlar oldu. Bir de şöyle bakmak lazım Okan hoca gelirken Erden Timur hocayı istemeyen taraftaydı yabancı TD istiyordu kendisi. Yabancı TD'nin maliyeti yüksek olduğu için ve yönetimdeki başka isimler sayesinde gelmişti Okan Buruk ki. Bir de Erden Timur sorunu yönetimin arasında olan bir sorun o yüzden ona karışmaması kendisi açısından gayet mantıklı. Sana şöyle bir benzer örnek verebilirim Aysal seçime girip Terim'e de yakın bir sürü yöneticiyle devam etmedi mesela Terim o konuda bir açıklama yapmış mıydı? Ben hatırlamıyorum çünkü o yönetim mevzuları bir TD'nin yönetim mevzularına girmesi yanlış olur.

Lig basladiginda takimin yarisi yoktu da reis su an var mi sence ? Osimhen-Davinson su 2 adam olsa Young boysu elerdik muhtemelen..

Tonla yapilan yanlis transfer var Doue veya Zalewski olmadi diyelim dunyada futbolcu mu kalmadi gittik sacma sapan vasat adamlara bir ton para harcadik..Yonetimin basiretsizligini kabul ediyorum da Okani bu isten siyirmam asla.. Son 2 yilin sampiyonu camiada bir agirligi olustu okan al su adamlari oynat kafana gore diyecek degil yonetim illa fikir alisverisi yapildi bu konularda..
Ben bu konuda okanın istekli olduğunu düşünmüyorum.
Hem ne yapacaktı ki almayın lanet olsun sizin gibi yönetime mi diyecekti.

Şimdi şöyle bakmak lazım. Bazı oyuncuları kesinlikle istemiştir buna eminim ancak bazıları için de yaz transfer döneminde son 15 gün kala kış transfer döneminde de 5 gün kala harekete geçen adamların önüne getirdiği bazı adamları da kim olsa kabul eder.
Adamlar taliscayı getirdi oynatacaksın dediler oynatıyor. Mourinhonun oyun planında talisca, 39 yaşına gelmiş dzeko gibi adamlar olmaz.
Adam irfan gibi en verimli oyuncularını, maximen gibi en delici adamı bile oynatmıyor ama 15 milyon euro maaş + 15 milyon bonservis verilince oynatacaksın diyorlar oynatıyorsun.

Şimdi gerçekçi olalım.
Transfer dönemi bitmiş sallai gibi bir oyuncu önünüze konulmuş yoksa kimse yok denilmiş kabul eder miyiz?

Bu arada transfer döneminde almak istediğimiz adamlar ve gelenler şunlardı.
Zlewski -> Ebimbe -> Sallai
Doue -> Jelert
Jakobs'dan önce kimi istendi hatırlamıyorum şimdi o da menajer şu olmuyor menajer ittirmesi getirilen adam.
Wendel istedik.

Kış transfer döneminde
Mikautadze, Gouiri -> Morata
Skiniar + 20 tane isim -> Cuesta

Tutarsızlık müthiş seviyede. Attan inip karıncaya binmek gibi bir şey şunlar.
Bak diğer ikisi olmayınca Moratayı istemiş olabilir icardi efekt yapabilmek adına.

Okan onu istemem bunu istemem diyecek adam da değil.
Geçen sene zaha, ziyech, tete gibi 3 kanat opsiyonun olduğu yerde bu sene 1 tane adam aldırmayan (kereme girmedim bile) bir adam.
Ndombele getirildi hayır dedi mi?
Devre arası da Aurier, Vicinus alındı yine yok demedi.

Karakterinde o yok ama bu demek değil ki istiyor.

Okan Buruk hiç bir zaman Terim gücünde olmadı. O yüzden öyle düşünmek doğru değil. İlk 2 senesinde de hocaya istifa denilen zamanlar oldu. Bir de şöyle bakmak lazım Okan hoca gelirken Erden Timur hocayı istemeyen taraftaydı yabancı TD istiyordu kendisi. Yabancı TD'nin maliyeti yüksek olduğu için ve yönetimdeki başka isimler sayesinde gelmişti Okan Buruk ki. Bir de Erden Timur sorunu yönetimin arasında olan bir sorun o yüzden ona karışmaması kendisi açısından gayet mantıklı. Sana şöyle bir benzer örnek verebilirim Aysal seçime girip Terim'e de yakın bir sürü yöneticiyle devam etmedi mesela Terim o konuda bir açıklama yapmış mıydı? Ben hatırlamıyorum çünkü o yönetim mevzuları bir TD'nin yönetim mevzularına girmesi yanlış olur.
öncelikle, emek harcanarak yazılan yazıları baştan sona okuyup, cevap verdiğin için teşekkür ederim. (evet amerikan sineması, sözüm sana). :d

sonralıkla, 1. ve 2. madde konularında anlaşamıyoruz belli ki. belki de ben biraz duygusal bakıyorum erden timur'un ayrılış süreci konusuna, belki de haklıyım.

ama sonsuza kadar yazışsak ta birbirimizi ikna edemeyeceğiz bu konuda sanıyorum.

fatih terim,

* doue rezaletinden sonra jelert'i kabul eder miydi? (tamamen birbiri ile alakası olmayan iki profil).

* sakatlık geçmişi bu kadar kabarık olduğu, bizler tarafından bile öngörülebilen ismail jakobs'u, 10 m euro zorunlu satın alma opsiyonu ile kabul eder miydi?

* aylarca sol ayaklı sol stoper kovalayan ve pavlovic peşinden koşan yönetimin yine başarısızlığı sonucu, transferin son bir iki günü, 8 m euro bonservis ile sağ ayaklı sağ stoper cuesta'yı kabul eder miydi?

ne yapardı ben size söyleyeyim.

"... yapacağınız işi" derdi. metehan ile oynarım ben almayın stoper falan derdi.

bakın ft örneğini öylesine verdim. konuyu okan buruk vs fatih terim işine çevirmeyin. ft'in hatalı transferlerini çıkarıp o da bunu aldırdı vs yazmayın. konu o değil çünkü. x hoca diyelim ya.

yukarıdaki 3 olayda da okan hoca yönetimin arkasını toplamış oldu. gs'a da son derece yüklü bir maliyetin girmesine vesile oldu.

doğruya doğru, yanlışa yanlış diyelim.

hayatta sadece siyah ve beyaz yok.
Okan sütten çıkmış ak kaşık değil transfer konusunda ama mevcut transfer ile uğraşan adamların kalifiyesi urfaspora denk. ET alternatif olarak Cuesta bağlamazdı ya da kol gibi maliyet sokmazdı bunlar beceriksizlikten para ile kapatmaya çalışıyor.
Atıyorum İcardi, torreira filan ET ikna ettiğini belirtiyor açıklamalarında Osimhen hocayı diyor. Görüşmeleri bile hocaya bırakan bir yönetim var.

Okan sütten çıkmış ak kaşık değil transfer konusunda ama mevcut transfer ile uğraşan adamların kalifiyesi urfaspora denk. ET alternatif olarak Cuesta bağlamazdı ya da kol gibi maliyet sokmazdı bunlar beceriksizlikten para ile kapatmaya çalışıyor.
Atıyorum İcardi, torreira filan ET ikna ettiğini belirtiyor açıklamalarında Osimhen hocayı diyor. Görüşmeleri bile hocaya bırakan bir yönetim var.
evet bunları ben de söylüyorum zaten. (transfer konusunda ak kaşık değil).

beceriksiz yönetimin yaptığı kötü hamleleri kabul etmemeliydi bence. bu gibi absurd hamlelere "ok" vererek bir nevi kalkan oluyor malesef.

Cok basit birsey soyleyecegim..Ahmed Kutucu cok mu gerekliydi bizim icin ? Okan istemese aldirmazdi .. Her transferde okan mecbur kaldi gibi bir tribe girmek de dogru degil..
Dunya uzerinde gercekten kalan son stoper Cuesta miydi ? Ustelik verdigimiz para 1-2 milyon da degil 8 milyon ..Transferin son gunu dogru birine yetki versek 8 milyona Cuestayi kucaginda gezdirecek adam bulurdu bize ..
Okanin madem kimse gelmiyor bu bari olsun mantigini sonuna kadar yanlis buluyorum..Kendisinin de bu konuda sorumluluk almasi gerekir yani videolarda bile rezil oldugu belli olan bir adami laf olsun diye aldirmamaliydi..Yukarda demis Veli hic transfer yapmam metehani kaani oynatirim ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt