GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok basit birsey soyleyecegim..Ahmed Kutucu cok mu gerekliydi bizim icin ? Okan istemese aldirmazdi .. Her transferde okan mecbur kaldi gibi bir tribe girmek de dogru degil..
Dunya uzerinde gercekten kalan son stoper Cuesta miydi ? Ustelik verdigimiz para 1-2 milyon da degil 8 milyon ..Transferin son gunu dogru birine yetki versek 8 milyona Cuestayi kucaginda gezdirecek adam bulurdu bize ..
Okanin madem kimse gelmiyor bu bari olsun mantigini sonuna kadar yanlis buluyorum..Kendisinin de bu konuda sorumluluk almasi gerekir yani videolarda bile rezil oldugu belli olan bir adami laf olsun diye aldirmamaliydi..Yukarda demis Veli hic transfer yapmam metehani kaani oynatirim ..
Cuesta değil ama A.Kutucu yu taraftarın büyük kısmı istedi ki sana katılıyorum hatalı bir transfer.

Cuesta değil ama A.Kutucu yu taraftarın büyük kısmı istedi ki sana katılıyorum hatalı bir transfer.
Bu mantıkla Barış da geldiğinde kötü transfer oluyor. Daha çok erken Kutucu için. Önümüzdeki sezonu kötü geçirirse o zaman iyi mi kötü mü belli olur.

Bu mantıkla Barış da geldiğinde kötü transfer oluyor. Daha çok erken Kutucu için. Önümüzdeki sezonu kötü geçirirse o zaman iyi mi kötü mü belli olur.
Bay bize geldiğinde 19-20 yaşında ve cücük kadar maaş ile geldi.
Ahmet 25 yaşında (Hala Bay dan büyük) 6,5m bonservis 1250m avro maaş ile geldi.

Bay bize geldiğinde 19-20 yaşında ve cücük kadar maaş ile geldi.
Ahmet 25 yaşında (Hala Bay dan büyük) 6,5m bonservis 1250m avro maaş ile geldi.
Ahmet'in de maaşı über seviyede değil sonuçta. Verilen bonservis beceriksiz yöneticileri bağlar. Ligin en formda yerlisini de 1'e 2'ye kimse bırakmaz. Önümüzdeki sezon bittiğinde performans verememişse o zaman hatalı transfer denir. Şu an için hatalı denemez, denmemeli.

Ahmet'in de maaşı über seviyede değil sonuçta. Verilen bonservis beceriksiz yöneticileri bağlar. Ligin en formda yerlisini de 1'e 2'ye kimse bırakmaz. Önümüzdeki sezon bittiğinde performans verememişse o zaman hatalı transfer denir. Şu an için hatalı denemez, denmemeli.
Bizim ihtiyacımız Mertens i yedekleyecek profildi. Ahmet alakasız

Koyayım avrupaya yav son zamanlarda da başımıza bu moda oldu.
Sanarsın 2 tur daha geçince şampiyon olunuyor da avrupa da avrupa, kuruluş macımız şöyle böyle.

Ligde şampiyonluk avrupa kapısını açtığı ortamda böyle bir avantajlı durumdayken hala 1 tur için ortalığı yakıp yıkmak üzgünüm ama şuursuzluk.

Sezon planlaması bok gibi geçmiş.

Önce bu yetenek fukarası, boş ve yalancı yönetimden kurtulmak gerekiyor.

Şu dakika takımda yönetimsel anlamda tek iş yapan birim okanın yönettiği konum. Yardımcı ekibi de hayvan gibi yetersiz onu da ayrı tartışmak lazım.

70 milyonu kişisel hırs ve aptallıklarla çöp eden adamların olduğu yerde eleştiri okları yanlış yerde.
Valla böyle diye diye Avrupa da çok özgüven kaybettik.Lig şampiyonluğu şuan hepsinden önemli kabul ama Avrupa dusunmeyeceksek fenerbahcelesiyoruz düşüncesi gelir.Bu fenerbahçe zihniyeti istersek ilk turda elenelim her zaman Galatasaray Avrupa da başarı istemeli.

Son düzenleme:

Kutucuyu isteyenler sadece eyupun mac ozetlerini izleyenler ben eyupun 3 macini izledim diyen biri Kutucuyu istemezdi .. Mame Thiami isterdin Kutucuyu istemezdin oyle soyleyeyim..
Hadi Cuesta ebesininkinden geldi diyelim daha gozunun onundeki oyuncuyu analiz edemedi 2 istatistigine aldanip aldirdi ..
Yonetim basiretsiz eyvallah ama Okan da bu transfer konularindan oyle kolay siyrilamaz..

Kutucuyu isteyenler sadece eyupun mac ozetlerini izleyenler ben eyupun 3 macini izledim diyen biri Kutucuyu istemezdi .. Mame Thiami isterdin Kutucuyu istemezdin oyle soyleyeyim..
Hadi Cuesta ebesininkinden geldi diyelim daha gozunun onundeki oyuncuyu analiz edemedi 2 istatistigine aldanip aldirdi ..
Yonetim basiretsiz eyvallah ama Okan da bu transfer konularindan oyle kolay siyrilamaz..
diyorum ya zaten sütten çıkma ak kaşık değil Okan transfer konusunda. Suçun %70 i yönetimse 30 u Okan

Ben yavaş yavaş Okan'ın aldığımız adam tutarsa iyi, tutmazsa da n'olacak yenisini alırız gibi bir kafa yapısı içinde olduğunu düşünüyorum.

Yoksa özellikle son 2 sezonda yapılan transferlerin gidişatı hiç normal değil. Bu kadar adamın alınması, çok azından faydalanılması, faydalanamadıklarının anında üstünü çizilmesi ve yerine yenilerinin istenmesi hiç normal değil.

Sırf bek oyuncularına dünyalar kadar para harcadık son 3 yılda. Bir tanesi bile tutmadı bunların, Kaan ile Berkan beklerde oynadı hâlâ. Bunlar bir de sadece bek, daha bunun orta sahası kanadı falan da var.

Valla böyle diye diye Avrupa da çok özgüven kaybettik.Lig şampiyonluğu şuan hepsinden önemli kabul ama Avrupa dusunmeyeceksek fenerbahcelesiyoruz düşüncesi gelir.Bu fenerbahçe zihniyeti istersek ilk turda elenelim her zaman Galatasaray Avrupa da başarı istemeli.
Bu sadece hoca ve taraftarın istemesiyle olmaz. Geçen sene elimizden geleni yaptık bu sene de fena olmayacak şekilde gidiyorduk ancak yönetici denilen herifler ilk olarak avrupayı planlamalı.
Daha sezon başında rotasyon iyi bir şey değildir dedi adamlar yav. Okan şampiyonluk istese ne Emre, Tuna istese ne. Olay yönetimde bitiyor. Oturup doğru adamlarla doğru planlama yaparak çalışsalar ligde de böyle zorlanmayız avrupayı da düşünürüz.

Hedef belli.
Şampiyon olursak 5 sene üst üste rekorunu kırmak.
Avrupa da en fazla şubat ayı olur gibi.

seneye avrupada başarı şart. bunun için grup maçlarını zar zor geçip asıl sağlam oyunumuzu şubata marta saklamamız lazım. bunun için kurt hoca lazım ya da umarım okan hatalarından ders almıştır. rotasyon yapmayı becermesi lazım.

Kutucuyla barisin hicbir alakasi yok bir kere bize geldiginde biri 20 biri 25 yasindaydi.. .Kutucu olgun bir oyuncu olarak geldi Schalkede oynamis orada tutmayip eyupe kadar dusmus.. Eyupte 2 senedir duzenli oynayip ciddi katki vermis capi belli bir oyuncuydu Kutucu ..
Baris ise ilk geldiginde de insan disi bir fizige sahipti sadece gelistirmesi gereken belki yonleri vardi .
Biz barisi potansiyeli icin aldik o yuzden sabredilmesi normal Kutucuyu direk katki versin diye aldik ama herif ayakta zor duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt