- 23 Temmuz 2011
- 75.686
- 51.176
- 4.843
Esterrrrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim de kovulmalı. Taraftar boykotu yapılmalı. Ya sportif a.ş değiştirir yada kendisi de defolur gider.Niye destan yazion olm o zmn.
Bunu yazman yeterli
Opsiyon zorunlu degilse bence de 8M buna verilmemeli haklisin.
Bir de şu açıdan bak, mevcut yonetim ve teknik ekip devam ederse cok kotu bi beke 10 veririz
Franky kötü adam değil inan buna yavYönetim de kovulmalı. Taraftar boykotu yapılmalı. Ya sportif a.ş değiştirir yada kendisi de defolur gider.
Yönetim de kovulmalı. Taraftar boykotu yapılmalı. Ya sportif a.ş değiştirir yada kendisi de defolur gider.
30 yaşına gelmiş adam. Kötü olup olmaması önemli değil 2 aydır burada herif bir tane maçta bile güven vermedi. Sırf 3lüye uydurabilmek için alındı zaten. Bize uymayacağı aşikar biz ne olursa olsun boey stilinden devam etmeliyiz.Franky kötü adam değil inan buna yav![]()
Kotu degilse al evde besle olmFranky kötü adam değil inan buna yav![]()
Hoca için franky'ide mi sattin heaKotu degilse al evde besle olm

Reis boey stili diyorsunda boey piyangoydu her zaman çikmaz oyle bir adam 30 yilda bir defa keldi kullandık iste.30 yaşına gelmiş adam. Kötü olup olmaması önemli değil 2 aydır burada herif bir tane maçta bile güven vermedi. Sırf 3lüye uydurabilmek için alındı zaten. Bize uymayacağı aşikar biz ne olursa olsun boey stilinden devam etmeliyiz.
Genç, dinamik, hızlı. Hiç bir şey yapamasa oynadığımız oyunda hızıyla kapatmalı oyuncu.
30 yaşına gelmiş adam. Kötü olup olmaması önemli değil 2 aydır burada herif bir tane maçta bile güven vermedi. Sırf 3lüye uydurabilmek için alındı zaten. Bize uymayacağı aşikar biz ne olursa olsun boey stilinden devam etmeliyiz.
Genç, dinamik, hızlı. Hiç bir şey yapamasa oynadığımız oyunda hızıyla kapatmalı oyuncu.
Biz adamci degiliz esterim. Hocayı seviyoruz ama kör degiliz, formsuz bi donemden geciyor ama hakaret etmeye de gerek yok.Hoca için franky'ide mi sattin hea![]()
Her türlü tezeği avuçlayacağimızdan ötürü biraz saldım yav :d hele şu herifler bir gitsinde yönetim sonra bakarız. Avatarı degiştirdim sıkılınca yenisine yorumun ne bu aradaBiz adamci degiliz esterim. Hocayı seviyoruz ama kör degiliz, formsuz bi donemden geciyor ama hakaret etmeye de gerek yok.
frankda opsiyon zorunlu degilse 8’i 30 yasina gelmis bi adama vermek pek mantikli degil gibi duruyor.
Fakat yukarida da bahsettigim gibi, mevcut ekiple cok kotu bi beke 10M veririz.
Kafam karışık

2026'dan once olmaz oVincenzo Montella'yı hoca olarak getirelim keyfimize bakalım.
Keşke bu yorumun alnı olsa da öpsemKostic GS'da, Frank Fb'de olsaydı, ekrana ekmek banarak Frank izliyor olurduk. Keşke Frank'ı biz alsaydık diyerek Kostic'e de çöp çekerdik.
Yatirir kaldiririm yemin ederim ya.Her türlü tezeği avuçlayacağimızdan ötürü biraz saldım yav :d hele şu herifler bir gitsinde yönetim sonra bakarız. Avatarı degiştirdim sıkılınca yenisine yorumun ne bu arada![]()
Biraz Montella basligina baksana knk.2026'dan once olmaz o