GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabitzer Dortmund'dan ayrilabilir gibi geliyor bana. Herif biraz stoik/metanetliymis ve yüksek maasi yüzünden takimla iyi uyumu yokmus.

Belki yazin belese kiralanabilkr.

ulan herif Yakubs'dan daha erken sıkı antrenmanlara başladı. Yanlış adamın sözleşmesi askıya alındı demiştim

Niye destan yazion olm o zmn.

Bunu yazman yeterli

Opsiyon zorunlu degilse bence de 8M buna verilmemeli haklisin.

Bir de şu açıdan bak, mevcut yonetim ve teknik ekip devam ederse cok kotu bi beke 10 veririz
Yönetim de kovulmalı. Taraftar boykotu yapılmalı. Ya sportif a.ş değiştirir yada kendisi de defolur gider.

Yönetim de kovulmalı. Taraftar boykotu yapılmalı. Ya sportif a.ş değiştirir yada kendisi de defolur gider.

3. şampiyonluk gelirse bırak kovmayı kovulmayı, Dursun adına beste yapılırsa şaşırma olm bak, çok ciddiyim.

ztn erden timur yönetimdeyken bu forumda bile tesisler biter ve bb den çıkarsa efsane başkan olur diyenler vardı hea.

erdeni şutladıktan sonra düşman oldular

Franky kötü adam değil inan buna yav :D
30 yaşına gelmiş adam. Kötü olup olmaması önemli değil 2 aydır burada herif bir tane maçta bile güven vermedi. Sırf 3lüye uydurabilmek için alındı zaten. Bize uymayacağı aşikar biz ne olursa olsun boey stilinden devam etmeliyiz.
Genç, dinamik, hızlı. Hiç bir şey yapamasa oynadığımız oyunda hızıyla kapatmalı oyuncu.

Vincenzo Montella'yı hoca olarak getirelim keyfimize bakalım.

30 yaşına gelmiş adam. Kötü olup olmaması önemli değil 2 aydır burada herif bir tane maçta bile güven vermedi. Sırf 3lüye uydurabilmek için alındı zaten. Bize uymayacağı aşikar biz ne olursa olsun boey stilinden devam etmeliyiz.
Genç, dinamik, hızlı. Hiç bir şey yapamasa oynadığımız oyunda hızıyla kapatmalı oyuncu.
Reis boey stili diyorsunda boey piyangoydu her zaman çikmaz oyle bir adam 30 yilda bir defa keldi kullandık iste.

3 ,4lu her ikisinde de frank'a bold mesafeliyim . nacizane , mac basliginda kismen degindim.
beklentim opsiyon kullanilmamasi yonunde. kalan maclarda *fit kaan *ilk tercihim .plase devsirme sallai .

3lu ozelinde istedigim stil > walker ,dumfries tarzi bir oyuncu .fizigiyle de yikilmayan, git geli bol olan ,hizli,teknik ,pasa yatkin, kademe yapabilen vs . daha sert'i ve duz olani ; yasli kurt darmian tarzi .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar.

Hoca için franky'ide mi sattin hea :asd:
Biz adamci degiliz esterim. Hocayı seviyoruz ama kör degiliz, formsuz bi donemden geciyor ama hakaret etmeye de gerek yok.

frankda opsiyon zorunlu degilse 8’i 30 yasina gelmis bi adama vermek pek mantikli degil gibi duruyor.

Fakat yukarida da bahsettigim gibi, mevcut ekiple cok kotu bi beke 10M veririz.

Kafam karışık

şuradaki müdahalelerin bir tanesini bile yapamamasının sebebi bek oynatılması. Yersek.

Biz adamci degiliz esterim. Hocayı seviyoruz ama kör degiliz, formsuz bi donemden geciyor ama hakaret etmeye de gerek yok.

frankda opsiyon zorunlu degilse 8’i 30 yasina gelmis bi adama vermek pek mantikli degil gibi duruyor.

Fakat yukarida da bahsettigim gibi, mevcut ekiple cok kotu bi beke 10M veririz.

Kafam karışık
Her türlü tezeği avuçlayacağimızdan ötürü biraz saldım yav :d hele şu herifler bir gitsinde yönetim sonra bakarız. Avatarı degiştirdim sıkılınca yenisine yorumun ne bu arada :asd:

Osimhen ve Davinson'un yerinde olsam bende planı programı olmayan vizyonsuz Okan'la çalışmam.. Sezon sonunda hoca değişikliği olmayacaksa takımda biz gitmek istiyoruz diyen kim varsa taraftar olarak neden diye soramayız, buna hakkımız yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt