GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Felix’in son 5 yılda Barca dışında iyi diyebileceğimiz sezonu yok.

Yetenekli olmak mesele değil dünyada artık, mevzu sahaya yansıtmak.

Senede 50 maça çıkamayacak adama yüksek maliyetler ödemeye gerek yok ha bunlar gider Siesta gibi birini alır o parayla o da ayrı.

Neyse şampiyon olalım da gerisine sonra bakılır.

Felixe bir şans vermeye değer. Yaşı genç iyi bir motivasyon ile belkide iş yapabilir. Buradaki ana odak noktamız maliyeti olmalı. Avrupa'da bir çok kulüpte istenileni veremeyen birine çok yüksek maaş asla teklif etmemeliyiz.

bizim bi arkadaşın babası vardı fanatik fbli. futbolcuların isimlerini hep yanlış söylerdi. fb'deki alex'e felix diyordu paso. :d

Daha nisan ayının ilk haftası bitmeden felixler, kdb’ler, osimhenler havada uçuyor

transferi dönemi açılınca allah bu takımın taraftarına sabır versin.

felix de formamızı giyecek herhalde.

Baris davinson apo eren

Kdb lemina ilkay

Felix

Osimhen-muller

Daha önce de yazdım, mevcut kadroya sadece iyi kanat alsak seneye de şampiyon oluruz ( sağ bek Kaan)
Fakat bu sene PSV'nin düşüşü beni inanilmaz korkuttu. Başka bir sebebi yoksa 10 UCL veya 12 (galiba 12l UCL maçı fiziken ve mental olarak bitirmiş gibi. 12 maç = öncesi sonrası 24 maç.
Biz de ilk 24 yapsak 10 maç = öncesi sonrası 20 lig maçı.
Onun için çok istekli değilse BAY satilmasın ve 1 as 1 yedek kanat.
10 numara
As sağ bek
Yedek sol bek ( yerli)
Nelson alınmazsa kalsın.
1 yedek orta saha
Osimhen giderse yerine yine atletik, güçlü ve az çok tekniği olan birisi.

Daha önce de yazdım, mevcut kadroya sadece iyi kanat alsak seneye de şampiyon oluruz ( sağ bek Kaan)
Fakat bu sene PSV'nin düşüşü beni inanilmaz korkuttu. Başka bir sebebi yoksa 10 UCL veya 12 (galiba 12l UCL maçı fiziken ve mental olarak bitirmiş gibi. 12 maç = öncesi sonrası 24 maç.
Biz de ilk 24 yapsak 10 maç = öncesi sonrası 20 lig maçı.
Onun için çok istekli değilse BAY satilmasın ve 1 as 1 yedek kanat.
10 numara
As sağ bek
Yedek sol bek ( yerli)
Nelson alınmazsa kalsın.
1 yedek orta saha
Osimhen giderse yerine yine atletik, güçlü ve az çok tekniği olan birisi.
kaleci de var
epey transfer gerekecek. hafif bir rebuilding gibi
ama her şeyden önce bize transferden anlayan bir adam lazım. sportif direktör mü bulurlar yoksa topçudan anlayan bir menajere para yedirip onunla mı çalışırlar bilmem ama birisi bulunmalı.
bu kadar hamleyi dursun, ibo, okan üçlüsüne bırakırsak patlarız. şu ana kadar seçtikleri topçular genel olarak fecaat.
tabi her şeyden önce şu sezonu şampiyon kapatmak lazım. sonrasına sonra bakacağız artık.

8jk ve fenerin eğitimli kitlesi çok az çoğu çomar midyedi gevrekci tayfası,bizim okumuş elit tayfayi bilgi ile ezmeye çalışmak büyük mallik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt