Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.959
- 9.957
- 2.398
Bi tane de avrupa için rice edelimBence sağ bek için yeni 1 hoca getirelimNe bu lan her sene bek değiştiriyoz biz yav
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi tane de avrupa için rice edelimBence sağ bek için yeni 1 hoca getirelimNe bu lan her sene bek değiştiriyoz biz yav
![]()
ligde okan avrupada yabancı hocalı bir formül bulunması lazım. Klopp kabul edebilir bunu hem az çalışmış olur onun derdi emekli modunun bitmemesi. Sadece avrupa maçlarına takımı hazırlayacak. Okan'da köşesine çekilecek notlar alacak öğrenecek nasıl oluyormuş avrupa futbolu işi.Bi tane de avrupa için rice edelim
hacıosmanla değil.Dursun ve yöneticilerin haciosmanla çevirdikleri pislikler ifşa olsun başka birsey istemiyorum
onun baglantısıyla baskalarıyla ama mutlaka işin içide hacıosmanda var ona eminim 2 ayı geçti ikisinden de tek kelime yokhacıosmanla değil.
Vedalaşacağız yüksek ihtimal. Zaten alabilmemiz bir hayal idi.
Osimhen giderse yerine hojlund'u bir şekilde ikna edip kiralık almamız lazım hazır düşüşteyken. Bizim ligde sörloth etkisi yapar.
Osimhen gidince santrafor almayacağız bence. Tek santrafor oynayacağız İcardi- Morata-3.'de Türk genç yeri gelir Ahmed falan belki yaparız. Mertens yerine Felix'i almaya çalışacağız gibi geliyor bana yıldız isim olarak.çok iyi öneri
Vedalaşacağız yüksek ihtimal. Zaten alabilmemiz bir hayal idi.
bu adam bence bizde kalmak isteyecek eger sampiyon olursak ,melo tarzı bir aidiyet var bu çocuktaLiverpool taraftarı Nunez’den dolayı önyargılı Osimhen’e.
Asıl isteyenler United ve Arsenal. Muhtemelen Arsenal almıştı devre arası, gitmek isteseydi.
Osimhen gidince santrafor almayacağız bence. Tek santrafor oynayacağız İcardi- Morata-3.'de Türk genç yeri gelir Ahmed falan belki yaparız. Mertens yerine Felix'i almaya çalışacağız gibi geliyor bana yıldız isim olarak.
Büyük karakter gerçekten, söz verdi ve tuttu. Güzel bir hikaye yazıyor umarım noktayı da güzel koyar diyelim.Liverpool taraftarı Nunez’den dolayı önyargılı Osimhen’e.
Asıl isteyenler United ve Arsenal. Muhtemelen Arsenal almıştı devre arası, gitmek isteseydi.