GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi tane de avrupa için rice edelim
ligde okan avrupada yabancı hocalı bir formül bulunması lazım. Klopp kabul edebilir bunu hem az çalışmış olur onun derdi emekli modunun bitmemesi. Sadece avrupa maçlarına takımı hazırlayacak. Okan'da köşesine çekilecek notlar alacak öğrenecek nasıl oluyormuş avrupa futbolu işi.

Dursun ve yöneticilerin haciosmanla çevirdikleri pislikler ifşa olsun başka birsey istemiyorum

Almanya'da St Pauli taraftarları kulübe yardımcı olmak amacıyla stadın çoğunluk hisselerini satın almak için 27 milyon euro topladı. 5 ay süren kampanyaya yaklaşık 21.000 kişi katıldı. (ESPN)

Vedalaşacağız yüksek ihtimal. Zaten alabilmemiz bir hayal idi.

Liverpool taraftarı Nunez’den dolayı önyargılı Osimhen’e.

Asıl isteyenler United ve Arsenal. Muhtemelen Arsenal almıştı devre arası, gitmek isteseydi.
bu adam bence bizde kalmak isteyecek eger sampiyon olursak ,melo tarzı bir aidiyet var bu çocukta
tabi ,bizim paramız yetermi para bulabilirmiyiz o kısım soru işareti
bizde kalma konusunda negatif oldugunu düşünmüyorum

1 gun yollarimiz tekrar kesişecektir Osi ile.

Liverpool taraftarı Nunez’den dolayı önyargılı Osimhen’e.

Asıl isteyenler United ve Arsenal. Muhtemelen Arsenal almıştı devre arası, gitmek isteseydi.
Büyük karakter gerçekten, söz verdi ve tuttu. Güzel bir hikaye yazıyor umarım noktayı da güzel koyar diyelim.

Mertesn yerine gideceğiz bu çocuğa olur mu? Olursa katkı verir mi? Bir çok bilinmez var ama Joa Felix'i göreceğiz gibi hissediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt