GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Timurlenki dinledim bugun, cok net bir tespiti var, izlerken hepimizde farketmisizdir.

Grafik goruntude top ve simanski var, timurlenk " diger oyuncular yok, sanki gol vurus anini grafiklestirmisler gibi geldi" dedi hakli buldum.

Aciklama ve disiplin isleri beklemedigimiz bir hal degil, siviyorlar artik acik acik. Eski acikta Koray Gok tercuman oldu hislere en guzel sekilde

Timurlenki dinledim bugun, cok net bir tespiti var, izlerken hepimizde farketmisizdir.

Grafik goruntude top ve simanski var, timurlenk " diger oyuncular yok, sanki gol vurus anini grafiklestirmisler gibi geldi" dedi hakli buldum.

Aciklama ve disiplin isleri beklemedigimiz bir hal degil, siviyorlar artik acik acik. Eski acikta Koray Gok tercuman oldu hislere en guzel sekilde
Ben takip edemedim bu dönem son zamanlar GS gündemini sen etmişsindir belki bizim Florya ihalesi ile ilgili bir haber var mı? Ertelendi mi? Yoksa 8 Nisan'da açık arttırmalı 2. oturum yapılacak mı? Bir bilgin var mı?

Yazin moratadan nasıl kurtulacaz
Almayarak

s-db58f78806122b72ff0f180d16a512e272aba86d.jpg

süper kupanın yeni formatını hangi araya sıkıştıracaklar acaba?

haziran 1'de lig bitiyor.

temmuz sonu avrupa eleme maçları başlıyor.

8 ağustos'ta lig başlıyor.

bir de kupa+ligi gs aldı diyelim. lig 3.sü mü davet edilecek bu kupaya?
Seneye haziran 1'de mi bitiyor lig? Dünya kupası varken daha erken biter bence.

Ya da Italyanlarin ve Ispanyollarin yaptigi gibi Ocak ayinda yapacaklar Arabistan'da falan.

Bu yaz yaprak dökümü yasariz knk

Okan da birakacak gibi duruyor

Yonetimde ya terime sarilacak ya da ardayi buyuk potansiyel diye kitleyecekler
Okan kendi birakmaz, birakip bir yere gidebilecek durumu yok cunku. Biraksa kulupsuz kalir, yakin zamanda MT icin Montella varken de zor. O yuzden hele sampiyon olursa kesin devam eder.

Ben takip edemedim bu dönem son zamanlar GS gündemini sen etmişsindir belki bizim Florya ihalesi ile ilgili bir haber var mı? Ertelendi mi? Yoksa 8 Nisan'da açık arttırmalı 2. oturum yapılacak mı? Bir bilgin var mı?
O konuyu direkt takip etmedim, pek bilgim yok ama direkt olarak benim ciddi merakim oldugu icin canli tv muhabbeti dendiginden saniye saniye izleyecegim bir sey.

Fakat surda 2 gun sonrasi isaret edilirken bi bilgilendirme olmamasi acaba sure mi uzatacaklar diye merakimi uyandirmiyor degil

Kaleci, 10 numara, Kanat ve Forvet buralara bir 100 milyon euro harcarız heralde.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üçtane saçma beke 40 milyon gömdük abi 100 milyona çıkarsak öper başıma koyarım ama yapılanma şart yoksa havlu atarız

Portekiz’den bir tane bile adam istemiyorum boykot Portekiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt