- 23 Temmuz 2011
- 75.686
- 51.175
- 4.843
gelecek sene stoper rotasyonu
davinson abdülkerim nelsson cuesta kaan
çok beklenti olmasa iyi olur
Davinson gidecek bence yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuesta out Marcao in yapılabilir işte.
Cuestaya böylesine tepki varken yeni sezon planlamasında olmaz
2 sağ 2 sol stoper olur en azından
Yok be hocam o kadar gömmeyelim. Son iki maçımızda da karşıdan en beğendiğim oyuncuydu. Hatta geçen maç öndeki saçma şutları denemese rakibin tek iyi oyuncusuydu. Beğeniyorum ve gelişime açık görüyorum.2m max.
4 milyona sol ayağıyla oyun kuran marcao transfer etmiş takımız. 7m 21 yaşında Nelsson aldık.
Yusuf nelssonun geldiği halde bile değil.
Hadi gönlümüz zengin olsun 5 etsin.
Kendisine sürekli yardımda bulunan kostic ve sağındaki skniar olmadan maça çıksın yada hatlar arasındaki bağlantıdan birini kopar çocuğun tüm foyaları ortaya çıkar.
Bence de iyi fikir kank. Zamanında aynı Dany'yi sokuktaş'a verdiğimiz gibi. Sağolsun penaltı yapmıştı 1-0 kazanmıştık sayesinde.Cuestayı yeni sezonda zor deplasman olan bi takıma kiralık göndermek en iyi tercih olacak.
Bunu Kasımpaşa'ya bedelsiz kiralayalım alacağımız 3 puan kazanacağımız kira gelirinden daha yüksek olur.Bence de iyi fikir kank. Zamanında aynı Dany'yi sokuktaş'a verdiğimiz gibi. Sağolsun penaltı yapmıştı 1-0 kazanmıştık sayesinde.
Bu herif Dany'den 20 kat daha sakar bi de.
Cuesta, Güney Amerika taraflarına zararına 3-4 milyona satılır orada piyasası var kendisinin milli takımda falan da iyi oynadığı için. Nelsson talibi çıkarsa o da gider. Ben bu alınan Arda Ünyay'dan umutluyum belki onu kazanabiliriz. Bunlar dışında Muslera, Mertens, Osimhen, Jelert hatta Barış'ta diğer gidecek oyuncular olur gibi bir tahminim var. Lakin transferde planlama vb. işler önceki gibi olursa daha da kötüye gideriz. Artık 23-25 yaş civarları yada daha genç ve katkı sağlayacak oyuncular bulunmalı bu kadar hata şansımız yok.gelecek sene stoper rotasyonu