GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2m max.

4 milyona sol ayağıyla oyun kuran marcao transfer etmiş takımız. 7m 21 yaşında Nelsson aldık.
Yusuf nelssonun geldiği halde bile değil.
Hadi gönlümüz zengin olsun 5 etsin.
Kendisine sürekli yardımda bulunan kostic ve sağındaki skniar olmadan maça çıksın yada hatlar arasındaki bağlantıdan birini kopar çocuğun tüm foyaları ortaya çıkar.
Yok be hocam o kadar gömmeyelim. Son iki maçımızda da karşıdan en beğendiğim oyuncuydu. Hatta geçen maç öndeki saçma şutları denemese rakibin tek iyi oyuncusuydu. Beğeniyorum ve gelişime açık görüyorum.

Para bir şekil bulunur esas sıkıntı bu transferleri yapanlar seneye de kulübün başında olacaklar onlardan kurtulmak lazım önce.

Cuestayı yeni sezonda zor deplasman olan bi takıma kiralık göndermek en iyi tercih olacak.
Bence de iyi fikir kank. Zamanında aynı Dany'yi sokuktaş'a verdiğimiz gibi. Sağolsun penaltı yapmıştı 1-0 kazanmıştık sayesinde.

Bu herif Dany'den 20 kat daha sakar bi de.

Bence de iyi fikir kank. Zamanında aynı Dany'yi sokuktaş'a verdiğimiz gibi. Sağolsun penaltı yapmıştı 1-0 kazanmıştık sayesinde.

Bu herif Dany'den 20 kat daha sakar bi de.
Bunu Kasımpaşa'ya bedelsiz kiralayalım alacağımız 3 puan kazanacağımız kira gelirinden daha yüksek olur.

gelecek sene stoper rotasyonu

davinson abdülkerim nelsson cuesta kaan

çok beklenti olmasa iyi olur
Cuesta, Güney Amerika taraflarına zararına 3-4 milyona satılır orada piyasası var kendisinin milli takımda falan da iyi oynadığı için. Nelsson talibi çıkarsa o da gider. Ben bu alınan Arda Ünyay'dan umutluyum belki onu kazanabiliriz. Bunlar dışında Muslera, Mertens, Osimhen, Jelert hatta Barış'ta diğer gidecek oyuncular olur gibi bir tahminim var. Lakin transferde planlama vb. işler önceki gibi olursa daha da kötüye gideriz. Artık 23-25 yaş civarları yada daha genç ve katkı sağlayacak oyuncular bulunmalı bu kadar hata şansımız yok.

Bu Mert Hakan olayını ben anlamıyorum
Maç oynanırken adam yunusla dalaşıyor bir tarafta istediği kişiyle tartışıyor
Teknik adamların bile bir sınavı varken bu kafasına göre takılıyor
Ya orada 4 hakem de Hakem o yarın sarı kartı falan çıkartamıyor yani
Sorsan herkes bunlara karşı
Kafalarına göre takılıyorlar bunlara kural yok

Kulup sahipsiz durumda. Ne bir başkan ne de yönetim var başta.

Felix ve Moratanin bonservisine totalde yarım milyar Euro falan ödenmiştir vay babayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt