Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.877
- 48.205
- 4.933
150 milyon euromuz yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
150 milyon euromuz yok
parayı alıp eve gelelimSeneye keşke clye gitmesek kadro dagilacak rezillik cikacak
Böyle bir şey için İcardi'nin gitmesi lazım. Ben Emegha'yı isterim santrafora öyle bir durumda. Yıldız bir isim olacaksa da Nunez'i de isterim bence çok iş yapar bizde.vlahovic olur mu
Ne yapacağız yine çift forvete mi dönmeye çalışacağız?hiç düşünmeden icardi yanına hojlundu alırım osimhen gidecekse
Nunez den bi bok olmaz roportajlarini izledim kaç defa emekli olmuş gibi ,onun dışında gol vuruşu çok zayıf bir oyuncu zamanın guizasi gibi ederi 10 milyon adama 70milyon verdi mallar 3 senedir forvetsiz oynuyorlarBöyle bir şey için İcardi'nin gitmesi lazım. Ben Emegha'yı isterim santrafora öyle bir durumda. Yıldız bir isim olacaksa da Nunez'i de isterim bence çok iş yapar bizde.
Nunez fizik olarak bizde büyük iş yapar diye düşünüyordum ama mental önemli dediğin gibi futbolda beklentisi kalmadıysa uzak durmak lazım.Nunez den bi bok olmaz roportajlarini izledim kaç defa emekli olmuş gibi ,onun dışında gol vuruşu çok zayıf bir oyuncu zamanın guizasi gibi ederi 10 milyon adama 70milyon verdi mallar 3 senedir forvetsiz oynuyorlar