GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener hisselerin yüzde 5ni güya yabancı şirkete satmış ama şirketin ismi açıklanmıyor bu suç degilmi bilen arkadaşlar varmi ? Ki muhtemelen ali kendisi aldı, hangi yabancı aptal para versin

hiç düşünmeden icardi yanına hojlundu alırım osimhen gidecekse

Cagri yaniyor u19da. Ama malesef sans bulamaz, anca kiralik gitmeli

Böyle bir şey için İcardi'nin gitmesi lazım. Ben Emegha'yı isterim santrafora öyle bir durumda. Yıldız bir isim olacaksa da Nunez'i de isterim bence çok iş yapar bizde.
Nunez den bi bok olmaz roportajlarini izledim kaç defa emekli olmuş gibi ,onun dışında gol vuruşu çok zayıf bir oyuncu zamanın guizasi gibi ederi 10 milyon adama 70milyon verdi mallar 3 senedir forvetsiz oynuyorlar

Nunez den bi bok olmaz roportajlarini izledim kaç defa emekli olmuş gibi ,onun dışında gol vuruşu çok zayıf bir oyuncu zamanın guizasi gibi ederi 10 milyon adama 70milyon verdi mallar 3 senedir forvetsiz oynuyorlar
Nunez fizik olarak bizde büyük iş yapar diye düşünüyordum ama mental önemli dediğin gibi futbolda beklentisi kalmadıysa uzak durmak lazım.

Boey'in yerini Boey ile dolduracağız sanki. Başka takıma satsa Bayern bize 5 milyon bonusu gerçekleşmiş gibi vermeli. Onu silip üzerine Jelert'i verelim bize versinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt