- 30 Ağustos 2009
- 30.162
- 20.060
- 2.593
Angelino istemeden iyilik yapmış bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şamp olamazsak sana da ben saplıcam.güzel operasyon cektım ama
Konuyu sen açtın adminim ben karışmamŞamp olamazsak sana da ben saplıcam.
Tam da aynisini yazmak icin konuya girmistimFener maçına bu kadroyla çıkalım tüm çalışkan oyuncularımızla sahada olmalıyız.
Muslera
Kaan - Sanchez - Abdülkerim - Jakops
Torreira - Berkan
Sallai - Sara - Barış
Osimhen
Abdülkerim bugün baya iyiydi açıkçası milli takımda da fena değildi toparlanma aşamasına geçmiş Jakops ile daha rahat konfor alanına ulaştı gibi gözüküyor.Tam da aynisini yazmak icin konuya girmistim
Fb macinin 11‘i tam olarak böyle olmali
Belki Apo yerine Nelsson olabilir
Abdülkerim bugün baya iyiydi açıkçası milli takımda da fena değildi toparlanma aşamasına geçmiş Jakops ile daha rahat konfor alanına ulaştı gibi gözüküyor.
Köhn varken o kadar rahat olamıyordu arkasına atılan toplar baya sıkıntılıydı o açığı kapatmak için kendi oyununuda zora sokuyordu.
Emirhan Konyaspor dediniz adam 6 ay sakatlandı durun yapmayın.Abdülkerim ahbertimin toparlanması bir telefonuma baktı açıkçası

Bence performansının arkasında Jakobs'da çok fark ettirdi diye tahmin ediyorum.fizik diyorduk bitmiş diyorduk
meğer olay paraymış
ha hak ettimi? hak etti zamı onun için birşey diyemiyorum
Kariyeri için kötü oldu seneye bize gelecektiEmirhan Konyaspor dediniz adam 6 ay sakatlandı durun yapmayın.![]()
Burcu hanımın storysini gördün müAbdülkerim ahbertimin toparlanması bir telefonuma baktı açıkçası
Kes zırvaİbrahim Hatipoğlu: "Transfer süreciyle ilgili önümüzdeki günlerde basın toplantısı düzenleyeceğiz. Transfer döneminde neler yaşandığını sizlerle paylaşacağız. Çok büyük bilgi kirliliği var. Süreçler çok yanlış yönlendirildi ve değerlendirildi."
Yok mezbahadayım ava çıktım her an kesim olabilirBurcu hanımın storysini gördün mü