GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig özelinde:

Ekim’de milli ara var, sadece 3 maca cikacagiz

Kasım’da hem milli ara var hem bay geçtigimiz hafta var, 2 maça cikacagiz

Aralık’ta 4 maça çıkacağız

Ocak’ta da bir sekilde orta sahayı zaten hallederler diye tahmin ediyorum

Ocak’a kadar aslında sürekli milli ara var ve bay geçtigimiz bir hafta var. Baya bi lehimize görünüyor

Aslında maddi kaygilar bir tarafa bu sene uefa’ya gitmemiz biraz lehimize oldu. Cl’ye gitsek 6-7 yiyip moral bozukluguyla ligi de kaybederdik
ara transfer dönemine kadar sadece 9 lig maçı mı?

mertens karakter ve futbolcu özellikleri olarak muazzam bir oyuncu yahu. bu adam 30 yaşında gs'a gelseymiş vallahi 2. hagi olabilirmiş.

osimhen'in mertens varken bir şekilde gs'a gelmesi de muazzam oldu bu arada. 0 uyum sorunu, 40 yıllık gslı gibi takılıyor herif sahada.

ne yapıp edip 2. bir mertens bulmalıyız.

ayrıca kendisi de emekli olduğunda bir şekilde gs camiası içinde kalmalı. o florya'da olmalı yani.

ziyech gitmedi ki sadece zaha gitti

kerem kesilip ziyech oynadığında tüm takım rahatlamıştı son 12 hafta geçen sene

futbolcular biraz sinsi olur
yüzüne gülüp hepsi her top kaybından sonra dümdüz sövüyorlardı kereme

keremi bir icardi bir apo sevdi
başkada seveni yoktu

icardi-osimhen çok zorlanacağız ya

2si de mertensin yaptığı pres ve bağlantıyı yapacak oyuncu değil

3lüye dönmek zaruri gibi

Akan oyun yok ki bizde pres kısmına katılıyorum ama bu sezon Mertensin pas bağlantısını değerlendirecek bir oyun da oynamıyoruz..
2 mactir erken kopariyoruz zaten sonrasında sağlıklı değerlendirme yapılmıyor

Galatasaray suresi 24. ayet; İbret alanlara son 12 hafta ziyechi yolladık, o sizi şampiyon yapandır.

Galatasaray suresi 25. ayet; Hala ibret almıyorsanız size küçük küçük belalar hazırladık.

Lig özelinde:

Ekim’de milli ara var, sadece 3 maca cikacagiz

Kasım’da hem milli ara var hem bay geçtigimiz hafta var, 2 maça cikacagiz

Aralık’ta 4 maça çıkacağız

Ocak’ta da bir sekilde orta sahayı zaten hallederler diye tahmin ediyorum

Ocak’a kadar aslında sürekli milli ara var ve bay geçtigimiz bir hafta var. Baya bi lehimize görünüyor

Aslında maddi kaygilar bir tarafa bu sene uefa’ya gitmemiz biraz lehimize oldu. Cl’ye gitsek 6-7 yiyip moral bozukluguyla ligi de kaybederdik

ilk yarı sadece 4 anadolu deplasmanımız kalmış lan yuh. diğer tüm maçlar istanbul'da.

antalya
bodrum
sivas
kayseri

dün jakobsun rakipten önce topa vurup sakatlandığı pozisyonda köhn olsa net uyumuştu ve golü yemiştik

1726390014425.png

direkt tek pozisyonda kalite farkını belli etti çocuk

Galatasaray suresi 24. ayet; İbret alanlara son 12 hafta ziyechi yolladık, o sizi şampiyon yapandır.

Galatasaray suresi 25. ayet; Hala ibret almıyorsanız size küçük küçük belalar hazırladık.
birader inanmıyorsun tamam ama dalga geçme hakkın yok
hem buradan raporladım hem de gerekli yerlere şikayette bulundum

başımıza ne geldiyse sizin gibi imansızlardan geldi

muslera

jelert sanchez apo jakobs

torriera sara

sallai mertens barış

osimhen

subpow:

nelsson (stoper)
metehan (stoper)
kaan (sağ bek/orta saha)
berkan (sol bek/orta saha)
demirbay (orta saha)
yunus (sağ/sol kanat)
ziyech (sağ kanat)
bats (santrafor)
icardi (santrafor) (sakatlığı bitince osimhen ile rotate edilecek)

vallahi bu kadroya içim ısındı benim.

ilk onbir için sağ bek mevkii (jelert) dışında (oyuncu kalitesi olarak) bir problem göremiyorum.

kadro genişliği için ise, bir sol kanat, bir sol bek ve bir orta saha alınması gerektiğini düşünüyorum.

dün jakobsun rakipten önce topa vurup sakatlandığı pozisyonda köhn olsa net uyumuştu ve golü yemiştik

Ekli dosyayı görüntüle 262393

direkt tek pozisyonda kalite farkını belli etti çocuk
Şabanın tekiydi yav romanın zortevksiye yaptığını biz de ona yapacaktık. Rusyaya gitmeyerek milyonlarca eurodan etti bizi. Ofans oynamaktan herif defans nedir unutmuş bildiğin, aklı varsa hayatının geri kalanında kanat forvet olarak oynar.

Sosyal medyada çok ciddi bir isimsiz hesap temizliği yapılmalı. Bunun için özel kurul kurulsa yeridir. Sürekli topçuları hedef gösteren. aleyhinde algı yayan bir çok hesap var.

Bu toplum, hoşlanmadığı şeylere etkileşim vermeme aksiyonu alabilen bir toplum değil. Nefret ettiğine, sevmediğine mazoşist gibi daha çok ilgi gösteren bir topluluk. Bu yüzden üst merciler hukuki yollarla bu ne idüğü belirsiz hesapların kapatılması yönünde caydırıcı bir aksiyon almalı.

Olumsuz durumları yeterince konuştuk plansizlik programsızlik son dk ayrılıklar bitirelimeyen transferler vs. ancak bir olumlu tarafı da konuşmaliyiz dün belki mükemmel oynamadık ama sahada bir takim durusu vardı ilk defa bu sene bana güven verdi.Zaha nin problemleri Keremin ayrılmak istemesi Oliveira nin nazi vurdum duymaz ligi Dubois sürecinde yaşanan problemler artık bunlar yok dün takımı mutlu ve güçlü gördüm.

Bu gün Cenk Ergün PR'ı yapılan bir kaç video düştü spor programlarından aman diyeyim. O adamdan kurtulmamız ve iyi ve gerçek anlamda bir SD yani planlamada söz sahibi de olabilecek bir SD olması lazım aklıma gelen bir işte bu olur diyebileceğim birisi de gelmiyor maalesef. Ilgaz Çınar desen Bursa'da kötüydü sanırım. Yabancı olmalı mecburen. Zaten kulüp bünyesinde olan Cagigao'yu getirmek en mantıklı seçenek gibi geliyor çünkü onun scouting işi de çok iyi diye biliyorum ciddi faydası olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt