GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun hoca da söyledi oyunculara göre sistem sekillenecek

Yani icardi takima döndügünde cift forvet devam edilir dogal olarak cünkü ne osimhen ne de icardi yedek kalacak topcular degiller

3-5-2 mi 4-4-2 mi bunu da rakibe göre veya elimizdeki kanat oyuncularina göre belirlenir diye tahmin ediyorum

Şabanın tekiydi yav romanın zortevksiye yaptığını biz de ona yapacaktık. Rusyaya gitmeyerek milyonlarca eurodan etti bizi. Ofans oynamaktan herif defans nedir unutmuş bildiğin, aklı varsa hayatının geri kalanında kanat forvet olarak oynar.
5.5 milyon kazandık gibi kendisinden Bremen küme düşmez bence küme düşmeyince zorunlu oluyormuş satın alma maddesi Ertan Süzgün'ün haberine göre.

Yani icardi takima döndügünde cift forvet devam edilir dogal olarak cünkü ne osimhen ne de icardi yedek kalacak topcular degiller

3-5-2 mi 4-4-2 mi bunu da rakibe göre veya elimizdeki kanat oyuncularina göre belirlenir diye tahmin ediyorum
Böyle hucumcular olup yedek bırakmak zaten futbola ihanettir.

Zaten ne zaman hoca hep aynı oyunu oynatmaya çalıştı o zaman hatalar geldi. Rakibe göre oynattığında daha iyi sonuçlar alıyorduk. Gerekli olan yerde gerekirse kapanarak defansta oynamasını bilmek lazım. Prag 2. maçında mesela maçı 11-11 götürürken her şey istediğimiz gibi gidiyordu ama 10 kişi kalınca biz defansif oynamak yerine aynı oyunu devam ettirmeye çalıştık doğal olarak becerememiştik.

Sosyal medyada çok ciddi bir isimsiz hesap temizliği yapılmalı. Bunun için özel kurul kurulsa yeridir. Sürekli topçuları hedef gösteren. aleyhinde algı yayan bir çok hesap var.

Bu toplum, hoşlanmadığı şeylere etkileşim vermeme aksiyonu alabilen bir toplum değil. Nefret ettiğine, sevmediğine mazoşist gibi daha çok ilgi gösteren bir topluluk. Bu yüzden üst merciler hukuki yollarla bu ne idüğü belirsiz hesapların kapatılması yönünde caydırıcı bir aksiyon almalı.
Normalde karşı çıkıyordum ama sosyal medya algıları gerçeklerin önüne geçmeye başladı ve ciddi zarar vermeye başladı bir çok yönden buna futboldan alakasız linçler falanda dahil herkes sevmediği insana terorist iması yapmaya başladı bunun engellenmesi için sosyal medyaya bence kimlik bilgileri ile girilmeli anonim hesaplar ortadan kalkmalı.

Bence en büyük sorunumuz 2 forvet ile oynamak olacak
icardi öyle büyük bir karakter ki.

çift forvet oynandığında gs'a zarar görecekse ya da osimhen'in ilk onbir oynaması gs'a daha fayda sağlayacaksa, yeri gelir, yedek kalmayı da kabul eder.

Sistem tutmazsa ısrar etmemek lazım ama ligde Anadolu takımları bayağı çöp. Çok açık oynamazsak hallederiz diye düşünüyorum. Orta sahada geri koşabilen, bir sprinterimiz olsa hiç dert etmezdik
Evet, Onyedika iyi olurdu. Aslında şu Kolombiyalı çocuğu 8 - 9 civarına verseler iyi olurdu

Sosyal medyada çok ciddi bir isimsiz hesap temizliği yapılmalı. Bunun için özel kurul kurulsa yeridir. Sürekli topçuları hedef gösteren. aleyhinde algı yayan bir çok hesap var.

Bu toplum, hoşlanmadığı şeylere etkileşim vermeme aksiyonu alabilen bir toplum değil. Nefret ettiğine, sevmediğine mazoşist gibi daha çok ilgi gösteren bir topluluk. Bu yüzden üst merciler hukuki yollarla bu ne idüğü belirsiz hesapların kapatılması yönünde caydırıcı bir aksiyon almalı.
6-7 sene önce olsa dediğine karşı çıkardım. Ama şuanda tc kimlikle mi girilir nasıl olur olur bilmiyorum ama kesinlikle bir düzenleme şart.

Aklıma gelen fikirler:
1-Tc ile giriş yapabilme (nasıl olur bilmiyorum)
2- Üyelikler parali olmali (bizim insanimiz cebindeki paraya kıymet verdigi için)
3- Ana üyelik yanında açılan yan hesaplar birbirine bağlanmalı (misal Ahmetx ana hesap, Gsahmet yan hesap, ana hesaba girildiğinde yan hesaplari gözükmeli)
4- bu madde 2nin kapsaminda aslında ama yine de yazayım. Acilacak yan hesaplar ana hesaptan belirli oranlarla pahalı olmali. 2.hesap %20 3. Hesap %40 seklinde artan bir fiyatlandırma.

Aklıma bunlar geldi valla

mertens karakter ve futbolcu özellikleri olarak muazzam bir oyuncu yahu. bu adam 30 yaşında gs'a gelseymiş vallahi 2. hagi olabilirmiş.

osimhen'in mertens varken bir şekilde gs'a gelmesi de muazzam oldu bu arada. 0 uyum sorunu, 40 yıllık gslı gibi takılıyor herif sahada.

ne yapıp edip 2. bir mertens bulmalıyız.

ayrıca kendisi de emekli olduğunda bir şekilde gs camiası içinde kalmalı. o florya'da olmalı yani.
Ciroyu alt yapiya yazdirip 20 yillik baglayici sözlesme yaparsak mertens ve ailesi de kalmak zorunda kalir:d

Evet, Onyedika iyi olurdu. Aslında şu Kolombiyalı çocuğu 8 - 9 civarına verseler iyi olurdu
Aslında 6 olup, top taşıyıp skor da üretebilecek oyuncu lazım. Rize maçları falan değilde orta sahada sertlik gerektirecek maçlar beni düşündürüyor. Zamanında jk’yi falan Reges-Donk ile bozmuştuk örneğin. Şu an gamsız Donk bile olsa bir nebze iş yapardı. Temaslı oynayan adam yok orta sahada. Jelert toparlasa da Kaan’ı kaydırabilsek. Devre arası mutlak yapmalıyız öyle bir takviye. Büyükler arasında bir tek bizde yok o tarz oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt