GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize gönderme yaptıkları her konuda bizden fersah fersah daha kötüler. Bokun içinde yüzüyorlar herkesi kendileri gibi kokuyor zannediyorlar
49b96d7e7336cbc3f3738975bb031580.jpg

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Forma sponsoru işini ellerine yüzlerine bulaştırdılar

Ugur karakullukcu yangin yayini yapmasini biliyordu

Bakalim ne kadar delikanli bu enes kanter konusunu gündeme alabilecek mi merakla bekliyoruz
Bu hıyarı takip etmediğim için bilmiyorum, ama hâlâ o Vole denen zımbırtıda yayın yapıyorsa ya da ona benzer bir fener yancısı platformda o zaman hayatta ses çıkarmaz.

Bundan bağımsız genel olarak ses çıkaracağını hiç sanmıyorum.

Günaydın renkdaslar aklıma takılan bir hususu sizle paylaşacak bu Iğdır Fk nin ne geliri var da 280 milyon TL ye fb den tesis satin alıyor.Bu sponsor olayında Iğdır Fk da Galatasaray i şikayet etti diye bazı yerlerde haberler okudum UEFA ya felan Iğdır Fk fb iliskisi kara para aklama ya da el altından para akiltimasini arastirilmasi icin bir yazı yazamiyormuyuz ya da nerden yazılıyor?

Günaydın renkdaslar aklıma takılan bir hususu sizle paylaşacak bu Iğdır Fk nin ne geliri var da 280 milyon TL ye fb den tesis satin alıyor.Bu sponsor olayında Iğdır Fk da Galatasaray i şikayet etti diye bazı yerlerde haberler okudum UEFA ya felan Iğdır Fk fb iliskisi kara para aklama ya da el altından para akiltimasini arastirilmasi icin bir yazı yazamiyormuyuz ya da nerden yazılıyor?
Iğdır Fk'nın sahibi Menerin bir numaralı sponsoru da olan Alagöz holding maalesef sponsorlar aracılığıyla bir cepten diğer cebe alıyorlar.

Koç yandaş takımlarını birer birer süper lige çıkarttırıyor Geçen sene Bodrumspor bu sene de sırada Iğdır Fk var. Bizim kongre üyeleri de anca pilav yesin ve ada da ucuz çay içsin.

Yakın zamanda süper ligde koçun takımı olmayan kalmayacak şu an yeni başlamış olsa da Ptt 1.lig de ilk sıralarda İstanbulspor ile Iğdır fk var. Kasımpaşa, Rize, Alanya, Antalya, Sivas, Bodrum benim bir çırpıda saydığım süper lig takımları

Dünkü maçı izleyenler futbolumuz nasıldi? 10 üzerinden puanlayın. Teşekkürler

Dünkü maçı izleyenler futbolumuz nasıldi? 10 üzerinden puanlayın. Teşekkürler
İlk yarı rakibi ezdik. İkinci yarıda ise çok durağan oynadık. Fener maçı için hoca fazla kasmayın diye talimat verdi sanırım. Son 20 dakika oyuncu değişikleri ile çorba oldu. Torriera bir ara forvet bölgesinde takılıyordu. Malum yedek kulübesinde kısıtlı oyuncumuz vardı.

Bir kaç maçtır farklı skorlar alıp hücumda daha çeşitli varyasyonlarla oynayabilmemizi icardinin olmayışına bağlıyorum

Hücumda ki oyuncularımız daha rahat istediklerini yapabiliyor.

Hatta hazırlık maçlarının birinde bats oynamıştı lecce maçıydı sanırım takım ileri de bol pozisyon bulup, daha hızlı kaleye gidiyordu yine

Bunların tesadüf olduğunu düşünmüyorum.İcardinin fiziksel eksikliği ve diğer oyuncular üzerinde oluşturduğu baskının negatif yanları var.Osimhen zaten söylemeye gerek yok ama bu farkın bats ile de ortaya çıkıyor olması icardi ve takım adına iyi değil

İcardiyi seviyorum.Bir çok başarı da imzası var.Her zaman saygı duyacağım bir futbolcumuz ama umarım bu sefer ki dönüşünde ilk yılında ki icardiyi tekrar izletir.

Güzel güzel dursun uçuruma bir adım daha ilerlemiş oldu. Umarım Kongreye kadar bu olaylar flu kalır orada tekmeyi yer sonra da meritking konusu sorunsuz devam eder paramızı alırız.

Bu arada askıya alınma sebebi marka tescilinin olmaması başka hiç bir durum değil. Marka tescil edildiği gün iş biter. En iyi ihtimal 2 ay var 2 ay o markadan mahrum olunacağı konusunu ele alırsak.

Yatacak yerin yok dursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt