GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu yine aynı yere geliyor başarı farklı birşey bu işten kazanç elde etmek farklı şey bardağın sadece boş tarafına bakarsak böyle dolu tarafina bakarsak mesela ne kadar borç bırakarak gitti ayrıca ben bahsettigim konu başarılı başarısız durumu değil çıkar olup olmadığı
ne kadar borç bıraktığına bakarsak orası daha da kötü bence. 2010 yılında denizbanktan 70 milyon dolar kredi çekmişler.

Adnan polat ekonomik olarak dursun ve ekibi neyse yine aynı.
Bu arada başarı konusuna ben hiç girmedim ki.
Elimizde türkiyenin en değerli lokasyonlarında birisinin yenilenmiş 49 yıllık üst kullanım hakkı bulunan ve seni hiç bir kuvvetin çıkaramayacağı bir asset sahibiydik.
Buradan kendi imkanlarımızla yeni bir stadyum yapılamayacağı ve dönemin şişli belediye başkanının da yardımıyla allahın dağını hareketlendirmek adına bölgede unutulmuş 2 eski yapı dışında kışın kurt inen bir bölgeye gitme kararı aldık.
Bana göre bu tarihi bir anlaşmaydı, çünkü çıkmamız karşılığında ortada sağlam bir geliri ülke elde edecekti.
Ve Galatasaray gibi bir markanın da öncülüğünde yeni yerleşim bölgeleri kurulacaktı. Anlaşma basit ve iki taraf için de müthişti.

Adnan beyin dibinden ayrılmadığı adam yüzünden bizim gelecek olarak keskin bir biçimde önümüz kesildi. Bunu gazeteye çarşaf çarşaf bildirerek yaptı bu adam ve bunu yaptıktan bir iki yıl gibi kısa süre sonra yıllarca stadyuma geçemememiz inşaatın sürekli uzaması gibi işkencelerin üzerine aziz denilen adamın yanından ayrılmayan biriydi.
Gel gelelim o gün Galatasaray çıkarlarını koruyamayan bir insanın elimizde kalan son değerli yerde çıkarlarımızı koruyabileceklerini zannetmiyorum.

ne kadar borç bıraktığına bakarsak orası daha da kötü bence. 2010 yılında denizbanktan 70 milyon dolar kredi çekmişler.

Adnan polat ekonomik olarak dursun ve ekibi neyse yine aynı.
Bu arada başarı konusuna ben hiç girmedim ki.
Elimizde türkiyenin en değerli lokasyonlarında birisinin yenilenmiş 49 yıllık üst kullanım hakkı bulunan ve seni hiç bir kuvvetin çıkaramayacağı bir asset sahibiydik.
Buradan kendi imkanlarımızla yeni bir stadyum yapılamayacağı ve dönemin şişli belediye başkanının da yardımıyla allahın dağını hareketlendirmek adına bölgede unutulmuş 2 eski yapı dışında kışın kurt inen bir bölgeye gitme kararı aldık.
Bana göre bu tarihi bir anlaşmaydı, çünkü çıkmamız karşılığında ortada sağlam bir geliri ülke elde edecekti.
Ve Galatasaray gibi bir markanın da öncülüğünde yeni yerleşim bölgeleri kurulacaktı. Anlaşma basit ve iki taraf için de müthişti.

Adnan beyin dibinden ayrılmadığı adam yüzünden bizim gelecek olarak keskin bir biçimde önümüz kesildi. Bunu gazeteye çarşaf çarşaf bildirerek yaptı bu adam ve bunu yaptıktan bir iki yıl gibi kısa süre sonra yıllarca stadyuma geçemememiz inşaatın sürekli uzaması gibi işkencelerin üzerine aziz denilen adamın yanından ayrılmayan biriydi.
Gel gelelim o gün Galatasaray çıkarlarını koruyamayan bir insanın elimizde kalan son değerli yerde çıkarlarımızı koruyabileceklerini zannetmiyorum.
Emin değilim tam hatırlamıyorum ama çekilen o kredi sanırım şirket birleşimi için kullanılmıştı ki bunun çok değerli olduğu söyleniyordu.

Yönetimin çapsızlığını sezon başında gördük. Konuşup 2 cümleyi bir araya getirecek adam bile yok. Siyasetin kucağında gezip bizi şikayet eden şikeci bir kulüp var ortada ama yavuz hırsız biz oluyoruz.

26572.jpg

ben yunus'un iyi oynamasına rağmen, tabela refleksi düşük bir oyuncu olmasından ötürü, temkinliyim. mertens de yaşından dolayı bu katkıyı ne kadar sürdürebilir, soru işareti.

Yunusun beklenen katkıyı verme ihtimali %10 falan yaw ben sanmıyorum salaiden formayı alabileceğini.. Sallai de pek skorer değil ama fiziğiyle falan sanki bizim oyuna daha çok uyacak gibi geliyor ..
Mertens verimli kullanılırsa skor yapacaktır illa ki ondan hiç şüphem yok..
Bir de şu var biz Antep maçının ilk 30 dakikası gibi oynarsak zaten skor sorunumuz kalmaz illa birileri gol atar önemli olan o oyunu ne kadar süreye yayabileceğimiz .. 2 yıldır en temiz maç baslangicini yapmış olabiliriz hani farklı skorlar bu sezon da aldık ama akan oyunda bu kadar etkili olduğumuz cok az maç vardir

Bu satılık şerefsizin de yasaklı kaynak olması lazım öyle bir şerefsiz ki geçen boey'in sakatlığını "Ocak ayında Galatasaray'dan bayerne katılan" diyerek haber verdi
Ulan şerefsiz sen her transfer edilen oyuncunun attığı golün haberini mi yapıyorsun, keremin attığı golü niye haber yapmadın paralı köpek

Komedi gibi bir şeyler gerçekten. Mou'nun açıklanan ücreti 10 milyon buradan Ali Koç'un açıklamasında da anladığımızdan 5 milyon da imaj hakkı var.

Tff'den izin alındıysa neden iptal ettik o zaman. Aldığımız parayı da iade etmişiz. Anlamsız saçma sapan iş tam dursunluk.

Burnuma pis kokular geliyor, dursun acaba bilerek.mi anlasti bu sirket ile? Sponsor olun bize, iki gün gündeme oturup reklamin kralini yaparsiniz ,tepki gelince sizle anlasmayi iptal ederiz para vermenize gerek yok yeterki benim görün diye. Tff den izin varsa iptal etmenin anlami yok.

Tff'den izin alındıysa neden iptal ettik o zaman. Aldığımız parayı da iade etmişiz. Anlamsız saçma sapan iş tam dursunluk.

Tepkiler olunca anladığım Tff o sponsor olan şirketin gönderdiği bilgileri talep ediyor. Bizimkiler de belgeleri Tff'ye veriyor o yüzden de askıya alıyor yani daha iptal da yok şu anda inceliyor sanırım Tff falan onay verilirse devam da edecek yani. İşte saçmalık burada. Bu yüzden bu inceleme bitene kadar sırt sponsoru da alınamayacak mesela. Bu yüzden yönetim GS'yi zarara uğratmıştır ve o sponsorluk parasını kendi ceplerinden vermelidir vereceklerine inanmıyorum ama bu mali ibrasızlık sebebi olabileceğini düşünüyorum.

Oyuncuyu bilmiyorum ama bu kişinin analizleri iyi diye aklımda kalmış. Gerçekten Davinson tarzı adamsa Nelsson'u devre arası bonuslarla 15'e satıp yerine 4-5 milyona bu arkadaşı alalım. Davinson tarzı arkaya kaçmayıp defans hattını ileri taşıyan stoperler oyunumuzu çok etkiliyor bizim.

Sezgin Gelmez, Erden Timur için geri dönüyor falan demiş, var mıdır aslı astarı acaba ??
Dönerse ligin kaderide önümüzdeki yılların da garantisini almış oluruz. Hiçbir şey yapmasa adamların ayarlarıyla oynuyor erden Timur. Sadece dursun. Bir iş yapmasına demeç vermesine de gerek yok.

Emin değilim tam hatırlamıyorum ama çekilen o kredi sanırım şirket birleşimi için kullanılmıştı ki bunun çok değerli olduğu söyleniyordu.
Birde üst kullanım hakkımız gereken vaatleri yerine getirmedigimiz için yoktu diye hatırlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt