GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xg işinin tam 1 tezgah olduğu konusu masaya yatırılmalı
Muhakeme yeteneği önemli, her şeyi düz okuyup geçmemek lazım.

Şahsen Marsilya’yı 4-2 yendiğimiz maçta kolpa olduğunun ya da deep analysis gerektirdiğinin farkına varmıştm

Milik’in kaçırıp tamamladığı penaltı 1.50 xG yazmıştı çünkü. Maksimum 1 gol atabileceğin yerde 1.50 xG üretebiliyorsun bir pozisyonda yani. Kaliteli pozisyon ve kalitesiz pozisyonu ayrıştırmak lazım en başta.

Şuan fb liler en çok hızlı oynamamizi kıskanıyorlar.Kendi oyuncularinin bu konuda yetersiz olduğunu biliyorlar.Ayrica kalite olarak onlardan önde olduğumuzu aklı selim taraftarlari fark etmiş durumda.Bunlarin en ilginç yanı kadrodaki bunaklari gondermeye baslayinca ortaya çıkacak.Hem yerlerini yeni adam hem de eldeki oyuncuları çıkarmak zorunda kalacaklar.

En cokta besiktasa uzuluyorum
Adamlarin kullanabilecegi 16 oyuncusu filan var
Bunlarda Salih Ndour Semih Hekimoglu gibi cok kotu adamlar bu sene husran olacaklar

Futbol istatistik değil gol oyunudur arkadaş
morinyo: feramuz ne diyorsa doğrudur arkadaş
1727183457389.webp

Takım biraz toparlamisken malı genel kurulda dursunuda ibra etmeyip yada en kötü seçime zorlarsak 5.yildiz hayırlı olsun diyebiliriz ,yoksa bu herif donumuza kadar almadan birakmayacak

Muhakeme yeteneği önemli, her şeyi düz okuyup geçmemek lazım.

Şahsen Marsilya’yı 4-2 yendiğimiz maçta kolpa olduğunun ya da deep analysis gerektirdiğinin farkına varmıştm

Milik’in kaçırıp tamamladığı penaltı 1.50 xG yazmıştı çünkü. Maksimum 1 gol atabileceğin yerde 1.50 xG üretebiliyorsun bir pozisyonda yani. Kaliteli pozisyon ve kalitesiz pozisyonu ayrıştırmak lazım en başta.

Şu pozisyonlar arasında ki oranlama çok saçma olmuş biri kale ağzında kaleci ile karşı karşıya diğeri daha topa yetişemiyor.

Şu pozisyonlar arasında ki oranlama çok saçma olmuş biri kale ağzında kaleci ile karşı karşıya diğeri daha topa yetişemiyor.

Topa vurulan nokta önemli ya zaten ben de ondan diyorum. Bir de ceza sahasından 10 şut atarak 1 xG yakalanbiliyor.

Yunus Osimhen pozisyonu yüzde 100lük mesela ama xGsi 0.15 falandır maks

Topa vurulan nokta önemli ya zaten ben de ondan diyorum. Bir de ceza sahasından 10 şut atarak 1 xG yakalanbiliyor.

Yunus Osimhen pozisyonu yüzde 100lük mesela ama xGsi 0.15 falandır maks
Osimhen'e 0.10 demişler yunusa 0.27 xGsi. Fenerin bu kadar yüksek çıkmasının iki sebebi var zaten biri penaltı diğeri el nesyri'nin kaçırdığı gol. İkisinin değeri 0.79.

hoca çok güzel konuşuyor

fb maçı yüzünden götümüz kalkmamalı dedi

bravo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt