GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salmasan bile bir noktadan sonra sakatlık, uefa listesine transfer yetiştirememe, ceza falan derken kadro iyice daralıyor ve eleniyorsun.

Osimhen oynayacak işte en az 8 maç. Çok istiyorsa atsın golleri ilerleyelim
İnşallah atsinda görelim niyetinizin ne olduğunu anlayıp saygı duymakla beraber bir şeyi iyi hatirlamak lazım 2005 de Avrupa değildik 3.olduk 2016-17 yanılmıyorsam bizim Uefadan Avrupa'ya katilamama cezası aldığı mi iz sezon yine şampiyon olamadık ama 2002-2008-2024 gibi aklıma gelenler bahar aylarini görmemize rağmen şampiyon olduk bu kadronun çok dar olduğunuda düşünmüyorum renkdas.

icardi-osi birlikte oynamaz deniyordu genelde ama bence sanki oynarlar gibi lan. :d

derbi ve avrupa için demiyorum da, anadolu takımları için inanılmaz bir ikili bence.

biz ilk 8, fb de 9-24 yaparsa avrupada

2. yarıdaki gs-fb maçından önce biz 1 hafta dinlenirken fb eleme maçından gelip maça çıkıyormuş :asd:

fbnin o fikstürle ilk 8 falan yapması imkansız

Sanki bayağı dengeli, atletik, kompakt ve birbirini seven oyunculardan oluşan bir takım olduk. Yönetim bu kadar sallantıdayken takımın iyi gitmesi yönetim için çok büyük şans

icardi-osimhen oynayacaksak ki öyle oynayacağız, kalan oyuncularımızın hepsinin topun değerini bilen ve kolay kaybetmeyen oyuncular olması lazım.

eğrisi doğrusuna gelmiş ve kerem gitmiş allahtan, yunus oraya cuk oturdu sakatlık bela gelmez başına inş

Bilmediğim için soruyorum; bütün yeni formatlarda 8 maç varken konferansta neden 6 maç var? Ülke puani hesaplanirken 2 maç eksik mi hesaplanacak bizim puanlar vs anlamadım bu detayi açıkçası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt