Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.180
- 39.952
- 3.013
Deniz zorlu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deniz zorlu
Saat 12.20 de sana ne a spor izletiyor bu ne simulasyondamiyiz ulanasporda sedat ağçay ve ilhan parlak yorumculuk yapıyor
ne günlere geldik
Tatildeyim kokteylimi alıp odaya çıktım. Öğlen sıcağında odada dinleniyorum mis gibi.Saat 12.20 de sana ne a spor izletiyor bu ne simulasyondamiyiz ulan
Deniz zorlu
Tatilde a spor izlemek mi kafayı mı yedinTatildeyim kokteylimi alıp odaya çıktım. Öğlen sıcağında odada dinleniyorum mis gibi.
İş hayatı ne zormuş be Nacim. Dinlenmenin kıymetini anladım.
Keyifli dinlenmeler dilerim Savaş beyEvet. Benim kendisi hakkında yaptığım yorumun görüntüsünü alıp beni 85milyon önünde madara etmişti.Tansel forumu takip ediyor
Yazdiklarinin tamamini burada okudum
Virüs gibi yayılıyor üstad. Forumda hatri sayılır bazı kişiler de destek verince çığ gibi büyüyor bu durum malesef. Ads deplasmanında takım yenilsin diye bekleyen hatta gol attıkça eleştiren tayfa vardı. @Oral Sevmez kızmıştı hatta. Dün gol yer yemez Okanin sayfaya eleştiri yağmış. Misal bende beğenmiyorum bazı özelliklerini inatlarini. Ama maç bitmeden de gidip yazmak art niyet. Sonra art niyet diyince de cevap şu oluyur: maçın o dk sinda gol yediğimizde okani mi oveceksiniz? Kardeşim Okani övmeyeceğiz ama sizin gibi de pusuda beklemeyeceğiz.2 adam eksikti 10 adam eksik olduk lafını forumda da tonla kişiden duyduk..
Defalarca söyledim çok gereksiz yangın yapıldı takım iyi gidince herşey güllük gülistanlık oldu bir anda.. Okan hocanın veya oyuncuların elestirilmesinde bir anormallik yok ben de hatalı buluyorum bazı şeyleri .. Ama ilk 11e 4-5 tane transfer yapılmış adamlar doğru dürüst oynamadan sanki mugdat -ogulcan- pulgar alınmış gibi bir hava oluşturuldu ..
hatırlayamadım. nasıl bir yorumdu?Evet. Benim kendisi hakkında yaptığım yorumun görüntüsünü alıp beni 85milyon önünde madara etmişti.
Aklıma geldikçe madara oluyorum tekrar tekrar.
hatırlayamadım. nasıl bir yorumdu?
Sedat abiyi severizasporda sedat ağçay ve ilhan parlak yorumculuk yapıyor
ne günlere geldik
3 Ağustos itibariyle transferi tamamladık lafını etti senin yöneticilerin. Şuan ağzımızın suyunu akıtan ilk 11 oyuncuları o dönem transfer edilmişti de ben mi hatırlamıyorum2 adam eksikti 10 adam eksik olduk lafını forumda da tonla kişiden duyduk..
Defalarca söyledim çok gereksiz yangın yapıldı takım iyi gidince herşey güllük gülistanlık oldu bir anda.. Okan hocanın veya oyuncuların elestirilmesinde bir anormallik yok ben de hatalı buluyorum bazı şeyleri .. Ama ilk 11e 4-5 tane transfer yapılmış adamlar doğru dürüst oynamadan sanki mugdat -ogulcan- pulgar alınmış gibi bir hava oluşturuldu ..
2 adam eksikti 10 adam eksik olduk lafını forumda da tonla kişiden duyduk..
asporda sedat ağçay ve ilhan parlak yorumculuk yapıyor
ne günlere geldik
Kadın futbola 2 transfer daha olacakmış. Acaba CL'den kaç para alınacak? Kadınlarda yabancı sınırı kaç yerli mi olmalı mesela bu transferler?