GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2 adam eksikti 10 adam eksik olduk lafını forumda da tonla kişiden duyduk..

Defalarca söyledim çok gereksiz yangın yapıldı takım iyi gidince herşey güllük gülistanlık oldu bir anda.. Okan hocanın veya oyuncuların elestirilmesinde bir anormallik yok ben de hatalı buluyorum bazı şeyleri .. Ama ilk 11e 4-5 tane transfer yapılmış adamlar doğru dürüst oynamadan sanki mugdat -ogulcan- pulgar alınmış gibi bir hava oluşturuldu ..

Bu paokun kalecisini çok beğendim direk alınmalı mı bilmiyorum ama en azından takip edilmeli kaleci imkansız toplari çıkardı.

Saat 12.20 de sana ne a spor izletiyor bu ne simulasyondamiyiz ulan
Tatildeyim kokteylimi alıp odaya çıktım. Öğlen sıcağında odada dinleniyorum mis gibi.

İş hayatı ne zormuş be Nacim. Dinlenmenin kıymetini anladım.

Defalarca söyledim çok gereksiz yangın yapıldı takım iyi gidince herşey güllük gülistanlık oldu bir anda.. Okan hocanın veya oyuncuların elestirilmesinde bir anormallik yok ben de hatalı buluyorum bazı şeyleri .. Ama ilk 11e 4-5 tane transfer yapılmış adamlar doğru dürüst oynamadan sanki mugdat -ogulcan- pulgar alınmış gibi bir hava oluşturuldu ..
Virüs gibi yayılıyor üstad. Forumda hatri sayılır bazı kişiler de destek verince çığ gibi büyüyor bu durum malesef. Ads deplasmanında takım yenilsin diye bekleyen hatta gol attıkça eleştiren tayfa vardı. @Oral Sevmez kızmıştı hatta. Dün gol yer yemez Okanin sayfaya eleştiri yağmış. Misal bende beğenmiyorum bazı özelliklerini inatlarini. Ama maç bitmeden de gidip yazmak art niyet. Sonra art niyet diyince de cevap şu oluyur: maçın o dk sinda gol yediğimizde okani mi oveceksiniz? Kardeşim Okani övmeyeceğiz ama sizin gibi de pusuda beklemeyeceğiz.

Kıssadan hisse taraftar profili düştü. Bu foruma da yansıyor forumun kalitesi de düştü

3 Ağustos itibariyle transferi tamamladık lafını etti senin yöneticilerin. Şuan ağzımızın suyunu akıtan ilk 11 oyuncuları o dönem transfer edilmişti de ben mi hatırlamıyorum 😄 bats jelert ve sara transfer oldu o zaman, ovundugumuz maçlarda da tek sara oynadı bu ucluden. Yangın yapılmasa ne olurdu tahmin bile etmek istemiyorum. Heleki yeterince yangın yapılıp bir orta saha daha aldirilsaydi neler olurdu neler

Kadın futbola 2 transfer daha olacakmış. Acaba CL'den kaç para alınacak? Kadınlarda yabancı sınırı kaç yerli mi olmalı mesela bu transferler?

Muğdat iyi topçuydu yav beğenirdim kendisini

Kadın futbola 2 transfer daha olacakmış. Acaba CL'den kaç para alınacak? Kadınlarda yabancı sınırı kaç yerli mi olmalı mesela bu transferler?

2024/2025 Prize Money

Just qualifying for the 2024/2025 Champions League will earn each team around £2.3m ($3.7m) more than the same feat one year earlier. The total pool of prize money available for performance-related achievements has jumped from £513m ($651m) to £771m ($1.02bn)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt