GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oğlum kaldırın şunu

Ayakları çok iyi ya. Dün günay bile neler yaptı. Bize ayaklari elleri iyi kaleci lazım ciddi
Gününe denk gelmiş olabilir.

Geçen sene içerideki Ankaragücü maçında Bahadır vardı örneğin. Ben uzun zamandır böyle bir kaleci performansı izlememiştim. 9.7 mi ne almıştı hatta.

muslera sadece kaleci değil ki herif 30 senedir gs'de demirbaş gibi bişey oldu, gidip edersonu bile getirsek bizim taraftar alışıp durumu kabullenene kadar giydiği dona kadar eleştirecektir. o yüzden rahat olmakta fayda var.

AZ-Elfsborg maçının ilk yarısını izledim, Elfsborg ezdi ve tek kale oynadı, acayip dinamik, fizikli bir takım, önde basıyorlar, maçı nasıl vermişler enteresan. Hafife alırsak bizi patlatabilirler.
Az 'nin ilk golü saçma sapan bir goldü, sonrasında defans çok acemiyce bir penaltı yaptırdı maçın hakkı çok Az galibiyeti değil gibiydi. Orda attığı 2 golle van Bommel maçı çözdü gibi

Bu oyunları can sıkıcı Elfsborg 'un haklısın ama iş defansa gelince kritik hataları vardı

Bir kaç maç sonra şuna döneceğimize inanıyorum

İcardi-Osimhen
Yunus-Sara-Torreira-Barış
Jakobs-Abdülkerim-Davinson-Kaan
Muslera

(Set Hücumu)

İcardi-Osimhen
Jakobs-Yunus-Sara-Barış
Torreira
Abdülkerim-Davinson-Kaan

(Oyun Kurulumunda)

Mertens'in denklemden çıkıp İcardi 'nin eklenmesini bekliyorum. Bununla birlikte daha net rollerin belli olduğu oyun kurulumunda ciddi ciddi üçlüye geçtiğimiz bir düzeni bekliyorum. Aslında bunu yavaş yavaş görüyoruz. Jakobs oyun kurulumu esnasında direk geride buil-up planından kopup sol çizgide açılıyor. Yunus artık iyiden iyiye içerde pozisyon alıyor. Kaan sık sık gelip geriyi üçlüyor hatta bazen orta sahaya çıkıp Torreira'nın yanında ikili kalıyorlar. Barış enerjisini verebildiği zaman gelip orda defans pozisyonunu alıyor. Rakibi karşılarken 4-4-2 oyun kurulumunda 3-5-2 'yi daha net göreceğiz bana kalırsa

2024/2025 Prize Money

Just qualifying for the 2024/2025 Champions League will earn each team around £2.3m ($3.7m) more than the same feat one year earlier. The total pool of prize money available for performance-related achievements has jumped from £513m ($651m) to £771m ($1.02bn)
ulan organizasyona bak avrupa liginden daha çok para dağıtıyorlar.

2024/2025 Prize Money

Just qualifying for the 2024/2025 Champions League will earn each team around £2.3m ($3.7m) more than the same feat one year earlier. The total pool of prize money available for performance-related achievements has jumped from £513m ($651m) to £771m ($1.02bn)

kadın clsi değildir bu heralda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt