Mehmet Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 3.220
- 1.876
- 1.198
@Ünsal Vardar sen beni alamancı mı? zannettinyetki için şahsıma 100 avro yatırıyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Ünsal Vardar sen beni alamancı mı? zannettinyetki için şahsıma 100 avro yatırıyorsunuz
Peşimde misin@Ünsal Vardar sen beni alamancı mı? zannettin![]()
hem o var hemde steau bükreş rfs'ye 4 atmış bizim 8 atmamız lazım minimum çok zayıf bir ekip güzel averajlık maçlarRakiplerimizden malmonun Rangers maçına baktım. Evlere şenlik bir savunma hatları var. Bjk süper kupadaki savunmamizi x2 yapın öyle hayal edin derim. Rangers aptal olmasa 7-8 olurmuş maç.
Piriyiz bu işin32 bin falan bence
Zaten Slovak takımına elendiler.Rakiplerimizden malmonun Rangers maçına baktım. Evlere şenlik bir savunma hatları var. Bjk süper kupadaki savunmamizi x2 yapın öyle hayal edin derim. Rangers aptal olmasa 7-8 olurmuş maç.
Bütün renkdaşlarım ile olduğu gibi tüm iyi niyetim ile yanındayımPeşimde misin
o adami yunus rolunde oynatacaktik heralde ha ne dersinebimbe gol atmış ya
o adami yunus rolunde oynatacaktik heralde ha ne dersin
Bizim gibi çatıdan dolayı zaten güneş alması sorunlu ve ekstra özen gösterilmesi gerekirken bu eksiklerin daha önce alınmaması hataymış. Bunlarda son teknolojiyi almak zorundayız, çatı sorunundan dolayı.
Alpaslan ağabeyi anmayacak mıyız hocamYaz boyu partiden partiye koşan tipler varken hala elimizde stat olması mucize
Bizim gibi çatıdan dolayı zaten güneş alması sorunlu ve ekstra özen gösterilmesi gerekirken bu eksiklerin daha önce alınmaması hataymış. Bunlarda son teknolojiyi almak zorundayız, çatı sorunundan dolayı.
@Moderatör derhal açalım konusu yoksa ya da mevcut’u uplayalımAlpaslan ağabeyi anmayacak mıyız hocam
@Moderatör derhal açalım konusu yoksa ya da mevcut’u uplayalım