GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zemin bir takım için en önemli şey. Zamanı gelince o çatı komple kaldırılıp yeniden yapılmak zorunda kalacak. Eninde sonunda olacak bu. Toki'nin iş bilmezliği tamamen.
Mevcut teknoloji gelişiyor o yüzden çatı değişikliğine gerek olacağını düşünmüyorum. Bu bahsedilen aletleri zamanında alınsaydı belki bu durum bile olmayacaktı.

o adami yunus rolunde oynatacaktik heralde ha ne dersin

Ebimbe alınsaydı Sallai alınmazdı. Yunus'un rolü ile alakası yok bence. Madem Yunus'a bu rolü verip başarılı olabiliyorduk hoca bunu daha önce düşünüp sezon başından beri buna yatırım yapabilirdi. Hazırlık maçlarında Zaha, ligde Kerem, Avrupa'da Ziyech oynadı sürekli. Bazen yokluktan bu tarz sisteme cuk oturan oyuncular olabiliyor. Asıl mesele bunu daha önceden görüp buna göre takım kimyası oluşturmak.

Mevcut teknoloji gelişiyor o yüzden çatı değişikliğine gerek olacağını düşünmüyorum. Bu bahsedilen aletleri zamanında alınsaydı belki bu durum bile olmayacaktı.
Ya çatı değişecek ya da değişebilir zemin sistemi yapmak zorunda kalacaklar. Göreceğiz. 13 senedir bir kısır döngü var çünkü.

Ebimbe alınsaydı Sallai alınmazdı. Yunus'un rolü ile alakası yok bence. Madem Yunus'a bu rolü verip başarılı olabiliyorduk hoca bunu daha önce düşünüp sezon başından beri buna yatırım yapabilirdi. Hazırlık maçlarında Zaha, ligde Kerem, Avrupa'da Ziyech oynadı sürekli. Bazen yokluktan bu tarz sisteme cuk oturan oyuncular olabiliyor. Asıl mesele bunu daha önceden görüp buna göre takım kimyası oluşturmak.
Alinmazdi da egrisi dogrusuna geldi iste

Ebimbe de kanat orta saha karisimi oyuncu diyorlar ya ondan dedim ayni rol diye

Devre arası

Fabian Ruiz (PSG)
Thomas Partey (Arsenal)
R. De Paul (A.Madrid)

şu 3 adamdan birini alabilirsek UEFA da final oynama şansımız çok yükselir ligi de sürklase ederiz.

Üçü de farklı profil ama hepsi farklı şekillerde iş görür.

İsmail ve davinsonu yener dr ne yapıp edip en az 30 maça çıkarmalı bu sezon ,mümkün olduğunca hoca az dinlenmeli bu konuda cunku kendisi oyuncuları öldürmeyi hedefliyor

Bir inceleme yaptım vuran tek atıyor prof sıradan biri değil ayrıca serhatın vurulmasından sonra digital yayınlarda ki fenerli muhabirlerin tepkileri çok yapmacık geldi bence herkesin haber vardı özellikle bugün daha çok tepki olur diye bekledim ama ortalık çok sakın bu da azmettireni belli ediyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsmail ve davinsonu yener dr ne yapıp edip en az 30 maça çıkarmalı bu sezon ,mümkün olduğunca hoca az dinlenmeli bu konuda cunku kendisi oyuncuları öldürmeyi hedefliyor
Sanchez bu hafta ve Riga maçında oynamasın. Bjk maçına kadar riske etmeyelim. Zaten sonra millî ara var. Ondan önce Antalya maçında oynar

1727447194579.webp

Şu kareye bir bakın. Ligin en yetenekli yerli oyuncusu Yunus Akgün, Ligin en kariyerli ve en kaliteli 9 numaraları Mauro İcardi ve Victor Osimhen, Ligin en iyi stoperi Davinson Sanchez ve en iyi ön liberosu Lucas Torreira yan yana
InCollage_20240927_164358506.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt