GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sa, bi an aklima su geldi

Jakobs-Hermoso-Sanchez-Doue

Yönetim az becerikli olsa sunu yapiyoduk resmen, manyak 4lü olurdu yav
Vallahi bambaşka bişey olurdu

Ortasahayı da 17ka-tore-sara yapabilselerdi manyak bişey olurduk

Doue gerçi pek tercihim olmazdı, jelertle douden daha iyisi her türlü alınırdı bu paralara

Sa, bi an aklima su geldi

Jakobs-Hermoso-Sanchez-Doue

Yönetim az becerikli olsa sunu yapiyoduk resmen, manyak 4lü olurdu yav
Devre arasında atletik bir sol stoper bir de sağ bek çekersek bence ilk 11 in bir çok defosunu kapatırız

Boscagli-rensch gibi adamlarım sözleşmeleri sene sonu bitiyor bitmeden önce bağla al uyguna

Devre arasında atletik bir sol stoper bir de sağ bek çekersek bence ilk 11 in bir çok defosunu kapatırız

Boscagli-rensch gibi adamlarım sözleşmeleri sene sonu bitiyor bitmeden önce bağla al uyguna
Ben Posch gibi sağ bek isterim arkadaş. Bologna 5 m euroya almış

Bir de şu saçma sapan penaltılar çok canımı sıkmaya başladı. Dün verilen penaltı, Fenerbahçe karşısında verilen penaltı hatta AdanaDemir karşısında uydurulan penaltılar ligde 4 penaltı ile rakiplerine en çok penaltı çalınan takımız, ligde oynadığımız 7 maçta rakiplerimize 4 penaltı çalınmış gerçekten saçmalık bu

Biz Okan Hocayı şey konusunda eleştiriyoruz geri kalan oyuncurın hepsi çok yüksek baskı yapan yüksek tempoda oyanayan oyuncular olsa bile İcardi sahadayken bir de Mertens 'i Ziyech 'i Zaha 'yı filan oynatma lüksümüz yok biz zaten o tempodan daha uzakta bir 11 ile maça başlayıp bir de üstüne ilk değişiklik olarak Osimhen yerine gerçekten çok yorgun Mertens'i sahaya alıyoruz

O

Onyedika + Gravillon tarzı hızlı stoper
+1 kanat da aslinda sart, kanat rotasyonu kit, yetersiz.

BAY
Yunus
Sallai

Ziyechi saymiyorum, herif sahada yürüyerek takiliyo, futbolu birakmis.

Sol bek yedek yok, 9+2 verdik ama orta da sag bek de yok.

1 Kanat
1 Orta saha
1 Bek
1 Stoper

Devre arasi 1-2 transfer yapip geri kalan eksikleri artik sezon sonu. Planlama cok kötü yapildi, bu kadar eksikle sezona girilmez.

Biraz karıştırdım, aradım taradım

Tarihimizde ligde içeride üç farklı öne geçip kazanamadığımız iki maç var

Biri 1983 senesinde Fenerbahçe ile 4-4 berabere kaldığımız maç

Biri de bu maç işte. Bravo çocuklar tarih yazdınız.
Jk den en son 5 yediğimizde Atamız hayattaymış

Kırdığı rekorların tersini de kırıyor bir yandan

1727613570990.webp

Jelert alakasız olmuş bu paragrafta yav herife 10 milyon verdik tabiki söylenecez GS iki beke totalde 20m ne zaman vermiş ? 10 milyon bagladigimiz adam da biraz futbolcu gibi davranı versin bir zahmet
Nacim nasılsın keyfin nasıl. Millete şampiyonluk inancı verdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt