GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uefa kazanacaksın diye garanti ver ligde küme düşme harici her şeye okeyim hatta arttırıyorum Uefan kazanacaksın ama Fb'den 5 yiyeceksin ve ligde 5-6. olacaksın de ona da okeyim mesela Konferansta bunlara okey olmazdım ama Uefa ise işler değişir.
Garanti yav. Sadece soru. Uefa alip cl ye direk gitmek mi ligi alıp direk gitmek mi

Uefa kazanmayı tercih ederim. Lig zaten farkı açtık, kim olursa olsun derim. Tabi Uefa alamayacak isek Lig bu sezon şart.
Bizim iki cephe Türkiye kupası ile 3 cepheyi bir arada yürütmek kolay değil. Hem ligde hata yapmayacaksın hemde Avrupa’da ilerleyeceksin bu zor iş. Daha dün rotasyonda başarısız olduk. Avrupa şampiyonluğunu hiç bir şeye değişmem. Avrupalı muhabirlerin Galıtaseray demeleri gibisi yok ❤️

gs'ın mevcut kadrosu bir kere nicelik olarak eksik. koskoca takımda bir tane sol bek var. sol kanat hiç yok. bir tane sağ bek var ne olduğu belli değil. orta sahada savunma yönü ağır basan fizikli oyuncu eksiği var. bek ve kanatlarda sürekli devşirme oyuncu oynatmaya çalışıyoruz. bu şekilde üst düzey maçlarda nasıl başarılı olunabilir?

devre arasında bu eksiklikler ne kadar doldurabilir soru işareti. bu yüzden ben bu sene avrupa'da çok fazla ilerleyebileceğimize ihtimal vermiyorum. iyi bir grup aşaması geçirelim, son 16'ya kalalım şimdilik okeyim. 16'daki kura şansına göre ve devre arası transfer döneminin sonucuna göre belki bir tur daha gitmek hedeflenebilir.

dolayısıyla, bu sene lig şampiyonluğu=cl bileti olduğu için, major hedefin yine lig şampiyonluğu olması gerektiğini düşünüyorum.

Nelsson-Jelert-Sallai-Bats-Yusuf-Ziyech

Bu isimlerden stabil bir katkı alamazsak şubat sonrasına nefesimiz yetmeyebilir. O yüzden ritim kazanmaları için süre almalılar mutlaka. Fikstür geçtiğimiz sezonlardan daha yoğun.

Son düzenleme:
gs'ın mevcut kadrosu bir kere nicelik olarak eksik. koskoca takımda bir tane sol bek var. sol kanat hiç yok. bir tane sağ bek var ne olduğu belli değil. orta sahada savunma yönü ağır basan fizikli oyuncu eksiği var. bek ve kanatlarda sürekli devşirme oyuncu oynatmaya çalışıyoruz. bu şekilde üst düzey maçlarda nasıl başarılı olunabilir?

devre arasında bu eksiklikler ne kadar doldurabilir soru işareti. bu yüzden ben bu sene avrupa'da çok fazla ilerleyebileceğimize ihtimal vermiyorum. iyi bir grup aşaması geçirelim, son 16'ya kalalım şimdilik okeyim. 16'daki kura şansına göre ve devre arası transfer döneminin sonucuna göre belki bir tur daha gitmek hedeflenebilir.

dolayısıyla, bu sene lig şampiyonluğu=cl bileti olduğu için, major hedefin yine lig şampiyonluğu olması gerektiğini düşünüyorum.
sol kanat var rtas dahiyane taktik show hocamız jelerti dün sol önde oynattı ya

merak edip uefa cup aldığımız sezona baktım. lig+avrupa'yı nasıl götürmüşüz diye.

bildiğin şok. lige iç sahada antep mağlubiyeti ile başlamışız.

18 takımlı 34 maçlık ligi 79 puan ile bitirmişiz.

7b 3m "tam 10 maçta" puan kaybetmişiz. 77 gol atıp 23 gol yemişiz.

bjk ise 75 puanla ikinci olmuş. bizden sadece 1 galibiyet az almışlar. 74 atıp, 27 yemişler.

bir sürü saçma sapan puan kaybı var ligde ha, içeride-dışarıda.

sen avrupa'yı dize getir ama kendi ligde neredeyse üç maçın birinde puan kaybet.

bayağı iyi yönetilmiş o inişli çıkışlı süreçler o zaman. sosyal medyanın olmaması da büyük avantaj olmuştur tabii.

ayrıca "zaha'yı kendisinin gönderdiğini" sanacak kadar yüksek iq sahibi koca ağızlı antipatik taraftarlarımız yokmuş herhalde o zamanlar.

o kadro şimdi olsa ne olurdu acaba...

merak edip uefa cup aldığımız sezona baktım. lig+avrupa'yı nasıl götürmüşüz diye.

bjk ise 75 puanla ikinci olmuş. bizden sadece 1 galibiyet az almışlar. 74 atıp, 27 yemişler.

sen avrupa'yı dize getir ama kendi ligde neredeyse üç maçın birinde puan kaybet.

bayağı iyi yönetilmiş o inişli çıkışlı süreçler. sosyal medyanın olmaması da büyük avantaj tabii. ayrıca "zaha'yı kendisinin gönderdiğini" sanacak kadar yüksek iq sahibi koca ağızlı antipatik taraftarlarımız yokmuş herhalde o zamanlar.

Rakipler iyidir bu seneki gibi değildir Anadolu takımları. Birde yabancı sınırı vardı 5 yabancı oynuyordu

bayağı iyi yönetilmiş o inişli çıkışlı süreçler. sosyal medyanın olmaması da büyük avantaj tabii. ayrıca "zaha'yı kendisinin gönderdiğini" sanacak kadar yüksek iq sahibi koca ağızlı antipatik taraftarlarımız yokmuş herhalde o zamanlar.

koduğum habeş maymunu twitterda her twite cevap veriyor o benim diye :asd:

kanaryamin sampiyon olamama serisini bitirecek hicbir tercihte bulunamam. bu seri alnimizin akidir.

Rakipler iyidir bu seneki gibi değildir Anadolu takımları. Birde yabancı sınırı vardı 5 yabancı oynuyordu
ya ne olursa olsun sen dünya çapında takımsın. düşünsene uefa cup'ı alacak gücün var hem de namağlup şekilde. lig bitiyor 2 ay sonra real'i yenip super cup bile alıyorsun.

kendi ligin ile aran 5 gömlek falan açık. ne kadar iyi olabilir ki rakipler?

esas şimdi anadolu takımlarının elinde bir sürü imkan, ilk 11'de sınırsız yabancı hakkı falan var. akıllı yapılanan her anadolu takımı hayvan gibi güçlenir. ona rağmen gs fb 102-99 pts çakıyor :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt