GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünkü maç çok koydu lan bana. Duzelecegimizi söyle içimi rahatlat
4 maçtır bence baya iyi top oynuyorduk iyi 11 oturtmuştuk aslında da hoca öyle böyle sıçmadı gerçekten

2. yarı atak yapamamanın izahı yok

ana oyuncularımıza bir şey olmadığı sürece bence iyi top oynarız

4 maçtır bence baya iyi top oynuyorduk iyi 11 oturtmuştuk aslında da hoca öyle böyle sıçmadı gerçekten

2. yarı atak yapamamanın izahı yok

ana oyuncularımıza bir şey olmadığı sürece bence iyi top oynarız
Hücum olarak iyiydik gerçekten bende beğeniyordum. Çünkü paslasiyorduk rakip sahada. Durmadan dan dun vutuyorduk onun öncesinde. Dün yine paslasmayi bıraktık. Durmadan uzun top attik kontrolü kasimpasaya bıraktık. Görüyorsun herifler geliyor değiştir işte torreriayi sok.

Neyse umarım böyle bir rezalet izlemeyiz.

Dünkü maç çok koydu lan bana. Duzelecegimizi söyle içimi rahatlat

sene başında hatay, konya, adana demirspor maçlarında kazanmamıza rağmen kötüydük. bjk maçının toksik etkisi + üzerine yb elenmesi gelince bildiğin kazanıyorduk ama ölü toprağı vardı herkesin üzerinde.

sonra davinson sakatlıktan döndü, jakobs + osimhen eklemesi olunca işler 180 derece değişti. sezon yeniden başladı gibi oldu. zaten oyuna da yansıdı bu değişim.

rize
antep
fb

maçlarını çok iyi oynayarak 11 gol atıp 2 gol yiyerek kapattık ki biri komedi penaltıydı malum.

tam her şey iyi giderken lanet k.paşa maçının ikinci yarısı tad kaçırdı.

yarım takımla oynadık olum dün. hiç moralini bozma.

rize, antep, fb maçlarını sürklase eden as kadro bozulmadığı sürece, iç-dış bu ligde gömçürtemeyeceğimiz takım yok.

yeter ki sakatlık olmasın ve okan hoca bir daha k.paşa maçındaki hataları yapmasın.

Yabancı VAR için çok geç kalınmadan gündem neden yaratılmıyor anlamıyorum. Daha ne kadar skandal penaltı çalınacak aleyhimize.

Hücum olarak iyiydik gerçekten bende beğeniyordum. Çünkü paslasiyorduk rakip sahada. Durmadan dan dun vutuyorduk onun öncesinde. Dün yine paslasmayi bıraktık. Durmadan uzun top attik kontrolü kasimpasaya bıraktık. Görüyorsun herifler geliyor değiştir işte torreriayi sok.

allahtan rakipler iyi değil

takım iyi hazırlanıp konsantre çıktığında ligin en zor maçında bile (fb dep) handikap yapıp dönüyor.

mümkün mertebe az kadayıfla oynamalıyız demirbay yerine berkan oynasa dün min 2 farklı biterdi muhtemelen

ama yine de oyuncularla falan açıklanamaz, takımın hücum yapmamayı düşünmemesi inanılmaz

dünkü penaltıya niye ağladı hoca anlamadım

el açık penaltı işte

dünkü penaltıya niye ağladı hoca anlamadım

el açık penaltı işte
adamın arkası dönük lan topu görmüyor bile. paşalı oyuncu çok yakın mesafeden topa kafa vuruyor adamın koluna öyle çarpıyor. top kaleye bile gitmiyor.

avrupa'da pek verilmiyor bu tarz penaltılar. bence verilmemeliydi. tabi hocanın buna sığınmaması lazım. kendi yüzünden maçı verdik.

allahtan rakipler iyi değil

takım iyi hazırlanıp konsantre çıktığında ligin en zor maçında bile (fb dep) handikap yapıp dönüyor.

mümkün mertebe az kadayıfla oynamalıyız demirbay yerine berkan oynasa dün min 2 farklı biterdi muhtemelen
O demirbay nasıl sahada kaldı cildirirsin. Ayakta duramiyordu. 1 devrelik oyuncu kendisi. Fener ve Beşiktaş bir tık iyi olsa işimiz zor olurdu zaten

adamın arkası dönük lan topu görmüyor bile. paşalı oyuncu çok yakın mesafeden topa kafa vuruyor adamın koluna öyle çarpıyor.

avrupa'da pek verilmiyor bu tarz penaltılar. bence verilmemeliydi. tabi hocanın buna sığınmaması lazım. kendi yüzünden maçı verdik.
bizim ligde maalesef veriliyor bunlara ya

bize de çalındı bu tarz hatırlıyorum el açık oldu mu her türlü veriyolar

sene başında hatay, konya, adana demirspor maçlarında kazanmamıza rağmen kötüydük. bjk maçının toksik etkisi + üzerine yb elenmesi gelince bildiğin kazanıyorduk ama ölü toprağı vardı herkesin üzerinde.

sonra davinson sakatlıktan döndü, jakobs + osimhen eklemesi olunca işler 180 derece değişti. sezon yeniden başladı gibi oldu. zaten oyuna da yansıdı bu değişim.

rize
antep
fb

maçlarını çok iyi oynayarak 11 gol atıp 2 gol yiyerek kapattık ki biri komedi penaltıydı malum.

tam her şey iyi giderken lanet k.paşa maçının ikinci yarısı tad kaçırdı.

yarım takımla oynadık olum dün. hiç moralini bozma.

rize, antep, fb maçlarını sürklase eden as kadro bozulmadığı sürece, iç-dış bu ligde gömçürtemeyeceğimiz takım yok.

yeter ki sakatlık olmasın ve okan hoca bir daha k.paşa maçındaki hataları yapmasın.
Rotasyon yapmasın ligde mümkünse top sahada 40 dakika kalıyor zaten. Yürüyerek maç oynaniyor.

Dünkü penaltı fbnin aleyhine verilse yönetimi taraftarı ortalığı yangın yerine çevirmişti böyle penaltı mı olur diye acun denen herif konuşmuş boş boş varla ilgili ağlamış keşke yabancı var gelse de geçen sezonki gibi yamulsalar

Bu genelde dan dun vurduğumuz maçlar genelde Nelsson ile çıktığımız maçlar oluyor, Nelsson ile oynayınca hem topu çıkarmakta hem de takım boyunu kısaltmakta sorun yaşıyoruz. Hocanın buna da çare bulması lazım. Nelsson'u oynatacaksa mesela Davinson veya Bardakçı'yı dinlendirmek için o maça 3'lü çıkmalıyız gibi farklı çözüm gerekiyor sanki çünkü rakipte Nelsson'a gelsin top diye pres yapıyor.

Bu genelde dan dun vurduğumuz maçlar genelde Nelsson ile çıktığımız maçlar oluyor, Nelsson ile oynayınca hem topu çıkarmakta hem de takım boyunu kısaltmakta sorun yaşıyoruz. Hocanın buna da çare bulması lazım. Nelsson'u oynatacaksa mesela Davinson veya Bardakçı'yı dinlendirmek için o maça 3'lü çıkmalıyız gibi farklı çözüm gerekiyor sanki çünkü rakipte Nelsson'a gelsin top diye pres yapıyor.
Kaani oynatsın abi top yapmak istiyorsa. Defans değil mi bu adam. Defans oyuncusu rotasyona sokulmaz abi. Kaan ya orta saha oynasın ya defans bekte oynatmak nedir birde jelerti öne atıyor

Nelsonu zaten boş bıraktılar. Koşan oyunculara hiç bakmadi. Kaan o pasları atabilirdi.

Zaten bu takım 4-4-2 oynayamaz orası net

Nelson dan sanches den beklenenler beklenmemeli . Nelson kendi becerisi ölçüsünde faydalı bir oyuncu. Sanches ise oyunda da defansta da faydalı

devre arasında yapılacak hamleler belli.

jelert bir yerlere kiralanacak mecbur.
y.demir de aynı şekilde, kiralanacak.
ziyech ile yollar ayrılacak.

yerlerine

adam gibi bir sağ bek
yetenekli, fizikli bir kanat oyuncusu
driplingçi, fizikli bir orta saha

alınacak.

Kaani oynatsın abi top yapmak istiyorsa. Defans değil mi bu adam. Defans oyuncusu rotasyona sokulmaz abi. Kaan ya orta saha oynasın ya defans bekte oynatmak nedir birde jelerti öne atıyor

Nelsonu zaten boş bıraktılar. Koşan oyunculara hiç bakmadi. Kaan o pasları atabilirdi.

Zaten bu takım 4-4-2 oynayamaz orası net
Bana da takım için en mantıklı diziliş 3-5-2 gibi geliyor ama ligde 4-4-2'de oynar kolay maçlarda. Hoca orada dediğin gibi Kaan'ı aldığında Jelert sağ bekte devam edecek mesela Kaan'ı çek ortaya Berkan'ı yap sol kanat gibi. Topu tutarsın maça sonradan tekrarına baktım Jelert defansif olarak sağ bekte aksamamışta öyle. Dediğin gibi hocadan oyuncusuna çok ciddi bir hatalar silsilesi olmuş 2. yarıda.

Bana da takım için en mantıklı diziliş 3-5-2 gibi geliyor ama ligde 4-4-2'de oynar kolay maçlarda. Hoca orada dediğin gibi Kaan'ı aldığında Jelert sağ bekte devam edecek mesela Kaan'ı çek ortaya Berkan'ı yap sol kanat gibi. Topu tutarsın maça sonradan tekrarına baktım Jelert defansif olarak sağ bekte aksamamışta öyle. Dediğin gibi hocadan oyuncusuna çok ciddi bir hatalar silsilesi olmuş 2. yarıda.
Çift forvet işi inşallah bizi batirmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt