GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çift forvet işi inşallah bizi batirmaz
Ligin genelinde batıracağını düşünmüyorum ama zor ve tempolu takımlara karşı Göztepe gibi derbilerde mesela orada pek emin olamıyorum. Osimhen'in yıpratıcılığı, İcardi'nin bağlatısı olabilir gibi de geliyor. Lakin 4-4-2'de stoperlerin mutlara önde oynaması gerekiyor yani Nelsson ile olmaz. Yine Barış'ın mesela 4-4-2'de içe geçip ortaya da yardım etmesi gerekiyor Yunus buna iyi adapte oldu mesela ama Barış tam olamadı henüz.

Ligin genelinde batıracağını düşünmüyorum ama zor ve tempolu takımlara karşı Göztepe gibi derbilerde mesela orada pek emin olamıyorum. Osimhen'in yıpratıcılığı, İcardi'nin bağlatısı olabilir gibi de geliyor. Lakin 4-4-2'de stoperlerin mutlara önde oynaması gerekiyor yani Nelsson ile olmaz. Yine Barış'ın mesela 4-4-2'de içe geçip ortaya da yardım etmesi gerekiyor Yunus buna iyi adapte oldu mesela ama Barış tam olamadı henüz.
Barışta yorgunluk görüyorum adamın gücü gitmiş. Benim bildiğim barış değil bu

canımız ciğerimiz icardi'miz bu sıralar bazı maçlarda biraz yedek kalmaya kendini hazırlasın lütfen.

ona da çok çok ihtiyacımız var ama, yedek kalırsa idare etsin bizi. yine her maç min 40-50 dk banko süre bulur. bazı maçlarda o 11 başlar.

ancak zor deplasmanlar/derbiler/zor avrupa maçları gibi organizasyonlarda, osimhen gibi bir canavar kesilemez.

adamın arkası dönük lan topu görmüyor bile. paşalı oyuncu çok yakın mesafeden topa kafa vuruyor adamın koluna öyle çarpıyor. top kaleye bile gitmiyor.

avrupa'da pek verilmiyor bu tarz penaltılar. bence verilmemeliydi. tabi hocanın buna sığınmaması lazım. kendi yüzünden maçı verdik.
Sonraki adımda bu durum rakip takıma avantaja dönüyor adamın önünde bile kalıyor top.

Sonra adamın şutu mal gibi bir yere gidiyor. Şu durumda bile kafadan o el pozisyonunun el olsa bile iptal olması lazım. Orta sahada el ile dokunulduktan sonra rakibin önünde kalan top olduğunda rakip mallık yaptığında yok kardeş avantaj kayboldu deniliyor mu? Denilmiyor akşamki gibi pozisyonlar da aynı şekilde değerlendirilmeli.

Uefa mal bunu uygulayın diye eğitim verdikleri ise beyin kusurları olduğu için anlamayıp böyle ucube ekstra işler doğuyor.

Alanya e
Antalya d
Bjk e

Burada 3 te 3 yaparsak ki fikstür çok müsait tekrardan ivmeyi yakalarız.. Bu bölümde fb nin bay haftası ve samsun deplasmanı var..

Bu 3 maçtan sonra bay geçiyoruz fb de trabzon a gidiyor o hafta..

Burayı sağlam geçersek yine fb ye 5-6 puan fark yapıp bjk yi krizin içine sokabiliriz..

Nelsson - Jelert - Ziyech - Yusuf ile vedalaşıp

Brighton'ın kapısını çalalım

Igor - Lamptey - Gruda - Moder dörtlüsünü kiralayalım

Muslera
Lamptey Davinson Igor Jakobs
Barış Torreira Sara Yunus
Icardi Osimhen

Günay
Kaan Metehan Abdülkerim Berkan
Sallai Moder Demirbay Gruda
Mertens Batshuayi
Uçuşa geçelim

Ha bi de hoca lazım tabii

Nelsson - Jelert - Ziyech - Yusuf ile vedalaşıp

Brighton'ın kapısını çalalım

Igor - Lamptey - Gruda - Moder dörtlüsünü kiralayalım

Muslera
Lamptey Davinson Igor Jakobs
Barış Torreira Sara Yunus
Icardi Osimhen

Günay
Kaan Metehan Abdülkerim Berkan
Sallai Moder Demirbay Gruda
Mertens Batshuayi
Uçuşa geçelim

Ha bi de hoca lazım tabii
O hiyarlar grudayi niye oynatmiyor

devre arasında yapılacak hamleler belli.

jelert bir yerlere kiralanacak mecbur.
y.demir de aynı şekilde, kiralanacak.
ziyech ile yollar ayrılacak.

yerlerine

adam gibi bir sağ bek
yetenekli, fizikli bir kanat oyuncusu
driplingçi, fizikli bir orta saha

alınacak.
Devre arasi bize luyindama marcao nun gelip direk çatır cutur oynamaya başladıkları gibi bir devre arasi transferleri lazım.

1727659346534.webp

Ben çoğunluğun aksine 4-4-2’de takımı beğendim. Orta sahadaki artist yerine torreira girince çok daha iyi olur takım. Tabi osimhenin olduğu senaryoda..

DZ mahlaslı arkadaş tüm futbolcu başlıklarında topçularımıza takımdan gitmelerini telkin ediyor bu arkadaş neye kime hizmet etmektedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt