GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon ya namağlup şampiyonluk gelecek ya da Avrupa kupası finali.

Bakalım hangisi olacak

"İyi bir kaleci "Ne kadar afili bir cümle.Bizim GS güruhü 14 yıllık kalecisine tukaka yaparken ,bu gelecek iyi bir kaleci ilk maçta farzetki 2 tane yedi.Bizim taraftarı bir düşünürmüsün .İnan bana teoride çok haklısında Sevgili Veli ,pratikte nasıl olacak bu iş çok merak ediyorum.Her zaman Muslera ruhu üstümüzde olacak gibi geliyor.
bence en mantıklısı Muslera yanına kaleci çekip ısındıra ısındıra oynatmak daha mantıklı geliyor.Çok riskli işler bu işler.
"iyi bir kaleci" afilli bir cümle değildir. olsa olsa afilli bir "tanımlama" olabilir. :d

şaka bir yana en son cümlemde ben de diyorum zaten, yeni kaleci ile bir yıl "devir teslim yılı" olmalıdır diye.

"iyi bir kaleci" afilli bir cümle değildir. olsa olsa afilli bir "tanımlama" olabilir. :d

şaka bir yana en son cümlemde ben de diyorum zaten, yeni kaleci ile bir yıl "devir teslim yılı" olmalıdır diye.

Muslera sonrası kim gelirse gelsin öyle kolay olmayacak sevilmesi, tutması.

Muslera’nın çoook ekstrem performanslarını izledik. Şampiyonluk modu açtı cümlesini kaç defa kurdurttu bize.

Üstelik sadece bir kaleci değil takımın da en saygı duyulan kişilerinden birini kaybediyor olacağız maalesef.

Taraftarın şüphe duymayacağı önemli bir kaleci gelmediği takdirde işi zor

Vefasızlığı geçti artık durum, millet sövüyor adama ayıp. Yeni yetmelerin insani duyguları olmadığı için hergün twitterda deli oluyom
Sövülecek son adam Muslera. Tamam Young Boys maçındaki hareketine kızdık, ettik. Hatta gönderilebilir de ama küfür çok ayrı boyut. Kadroda Ziyech gibi bir gamsız varken hele.

Son 7 şampiyonluğumuzda da var olan bir futbolcuya karşı çok rezilce bir tavır. Herkes gitti Muslera kaldı bu güne kadar.

Kaldı ki kötü olduğumuz maçlarda hep taktiksel, oyuncu seçimleri olarak kötüydük. Oyuncuların pek bir suçu yok. Kerem Demirbay dahil diyorum. Oyundan çıkarmayanda suç

Muslera ya kova diyen arkadaşların Muslera aşkı tutmuş. Adam tarihimizin en iyi kalecisi. Kendisini çok seviyorum fakat onun yerine 2 seneden beri hazırlanması gereken genç bir kaleciye ihtiyacımız olacak. Bu yönetim yaparmı. Kesinlikle yapmaz

Giden gider kalan kalır

Real Madrid Ramosla Ronaldo’ya vefa göstermemiş futbolda ne vefası ya.

Muslera bize büyük hizmet etti biz de ona hayatında kazanamayacağı paraları ve itibarı kazandırdık, görmeyeceği sevgiyi yaşadı yıllarca.

Kimseden Metin Oktay çıkarmaya çalışmayın.

Giden gider kalan kalır

Muslera bize büyük hizmet etti biz de ona hayatında kazanamayacağı paraları ve itibarı kazandırdık, görmeyeceği sevgiyi yaşadı yıllarca.

Aynı şeyi düşünmekle beraber küfür etmeyi hakaret etmeyi doğru bulmuyorum

Bence vefasızlıktan kasıt insanlar bunu söylemeye çalışıyor

Giden gider kalan kalır

Genelde yabancı futbolcularla daha iyi bağlar kuruyoruz. Bülent Korkmaz'ın bile bize inat Rize'ye gittiği gerçeği de var.

Mesele daha çok hakaret, küfür. Oyuncuları küstürmeye gerek yok. Özellikle aramızın iy olduğu yabancı futbolcular transfer konusunda işimize yarıyor. Muslera özelinde söylemiyorum.

Genelde yabancı futbolcularla daha iyi bağlar kuruyoruz. Bülent Korkmaz'ın bile bize inat Rize'ye gittiği gerçeği de var.

Mesele daha çok hakaret, küfür. Oyuncuları küstürmeye gerek yok. Özellikle aramızın iy olduğu yabancı futbolcular transfer konusunda işimize yarıyor. Muslera özelinde söylemiyorum.
Bunlar hep ediyorki, durduramazsın yani.

Bunlar için de kulübe küseceğini falan sanmıyorum kimsenin. Hagi’ye de neler denildi yani hocayken.

Muslera, Galatasaray'ın efsanesi olmuş bir futbolcudur ama zamanda acımasız artık o bölgede de değişim gerekiyor zamanında ayrılmayı bilmekte gerekiyor. Umarım bu sezon şampiyon oluruz ve çok iyi bir veda yapılır kendisine. Muslera sonrası içinde iyi para harcarsak fazla hasar görmeyiz ama Zapata, Leo Franco gibi isimlere gidilirse çok ararız tabi kendisini.

Kamera karsisina gecip OKAAAN diye bagiran gibi tipler iste hepsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt