- 23 Ocak 2019
- 24.657
- 32.256
- 2.233
Nolmuş yav buna
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Zaniolo muhabbeti gibi fake bu da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nolmuş yav buna
Bizi bırakma başkanım deseydin yaAli koç bugün yanımdan geçti park açmaya gelmiş
Sana muhtacız dedin miAli koç bugün yanımdan geçti park açmaya gelmiş
Bana kalırsa devre arası hiç sağ bek ofansif orta saha filan işlerine girmeden Kessie benzeri adam yiyen bir orta saha bulup tempoyu en yukarı atmanın derdinde olmalıyızDevre arası beleşe düşecek Oscar'i ister misiniz?
fisayo delebashiru bile olurdu yaw :dBana kalırsa devre arası hiç sağ bek ofansif orta saha filan işlerine girmeden Kessie benzeri adam yiyen bir orta saha bulup tempoyu en yukarı atmanın derdinde olmalıyız
Ondan sonra çift forvet mi oynamak istiyoruz, üçlü mü oynayacağız hepsini daha kolaylaştırırız. Yeter ki tempo ve mücadele olarak üst seviyede olsun takım
Nolmuş yav buna
Öyleymiş üstadFotoshop mu? O saclar ona ait degil gibi.
shop değilse hiç komik değildi de shopsa çok komik lan :d güldüm bayağı :dddBi insan durduk yere neden mostafa mohammede shop yapip paylasma istegi duyar ya

Fotoshop mu? O saclar ona ait degil gibi.
shop değilse hiç komik değildi de shopsa çok komik lan :d güldüm bayağı :ddd
Nolmuş yav buna
İnan olmaz demem bundan sonra. Çünkü gerçekten artık futbolcunun isminden, kalitesinden çok daha fazla saha içindeki tempoya mücadeleye ihtiyacımız varfisayo delebashiru bile olurdu yaw :d
Shop yashop değilse hiç komik değildi de shopsa çok komik lan :d güldüm bayağı :ddd
james brown'a benzemiş zuhahaha :dddEkli dosyayı görüntüle 264472
Photoshop'la yapmışlar. Aha Osimhen'i 1 dk'da şu şekle getirdim mesela Photoshop'ta.
bu acun neden bu toplara girdi, şaşılır.Acun 2 gün sonra hakemlerle ilgili görüntülü sunum yapacakmis bak işte bu olay çok doğru, bizimkilerde bunu yapacak tek akıllı.kisi çıkmadı yillardir
Bi kaç kişilik grup vardı söylüyorlardı şarkıyıSana muhtacız dedin mi