GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eleştirilecek çok şey var da hepsinin başında otorite boşluğu geliyor bu aralar. Hocanın kötü performansı oyuncuları temize çıkarmaz. Ciddiyet sağlanmazsa daha çok yaşarız son iki maçtaki rezillikleri. Kimsede bir mahcubiyet görmüyorum maç sonrası. En çok bu can sıkıyor.
herkes parasına bakar onatım bu sistemi siz desteklediniz

şu günde bile tek bir "dursun özbek ve yönetim" tepkisi yok.

inanılmaz yaw.

kara büyü gibi çöktüler gs'ın üstüne.

yarın okan buruk gitsin, klopp gelsin.

bu başkan ve yönetim ile ne olur acaba?

şu günde bile tek bir "dursun özbek ve yönetim" tepkisi yok.

inanılmaz yaw.

kara büyü gibi çöktüler gs'ın üstüne.

yarın okan buruk gitsin, klopp gelsin.

bu başkan ve yönetim ile ne olur acaba?
Kuytu köşelere saklandılar. Tepkiyi üzerlerine almamak için ortaya çıkmıyorlar. Korkaklar.

Çok sevdiğim bir söz vardır:

"Alışmış, kudurmuştan beterdir" diye. Bizim takıma cuk oturuyor. Herkes laubalige alıştı. Herkes rahatlığa alıştı. Herkes izinlere alıştı. Herkes forma adaletsizliğine alıştı. Laylayloma alıştı.

Galatasaray SK Sirkine hoşgeldiniz bu haftaki gösterimizi iple çekiyoruz

Sadece 6 gün önce neler konuşuyorduk uzay takımı gibiydik megersem bir osimhene bakıyormuş koca takım..2 beraberlikte yerle bir olduk..

Hafta sonu Abdül yerine Nelsson oynar ve baska degisiklik yapmaz.

Nelson o tahta ayağı ve olmayan oyun görüşüyle insanın ömrünü çürütür isterse Van Dink gibi defans yapsın ben bu kadar insani yoran bir topçu görmedim gözlerim kanıyor adamı izlerken kötü bir oyuncu olsa cer çöp deyip atarsın kenara öyle de değil o yüzden yoruyor insanı . K.pasalilar resmen her pozisyon nelsoni boş bıraktı bilerek o kursun oyunu diye ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt