GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tek suçlu Okan hoca değil. Ama Okan hoca da suçlu. Sezon başında yönetime bu kadar arka çıkmasaydı, masaya yumruğunu o gün vursaydı, bugün tepkiler kendisine yönelmezdi.

Oysa hemen hemen herkes uyardı hocayı. "Bak ilk ters gidişatta hedef sen olursun, bu savunduğun yönetim ilk seni yer" dendi. Eğer ilerleyen haftalarda takım rayına oturmazsa, yolların ayrılacağı ilk isim Okan hoca olacaktır.

Ali Naci Küçük: "Barış Alper'e 1,5 ay önce yeni sözleşme sözü verilmiş. Yıllık 2 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme önerilmiş. Ama daha hala gerçekleştirilmemiş, imzaya dökülmemiş."

demek ki henüz 5 ay evvel surda korsan imza toreni yapilmis

Ekli dosyalar

• 444444.webp
    444444.webp
    171,4 KB · Görüntüleme: 11
Ulan var ya Allah'tan Osimhen alınmış herkes en gereksiz mevkiiye transfer yapıldı diyordu şimdi osimhen olmasa puan alamayacağız neredeyse

mukavele sözleri tutulmuyor mu , skandalize.

Erden T. bir gitti, kulüp Yaprak Dökümü dizisine döndü.

ali naci sallıyor olabilir ama Okan hoca istifa eder ya da gönderilirse getirilecek isim zaten Fatih hoca olur..Yani bu yönetimle boşuna iyi bir yabancı teknik direktör hayali kuruluyor..Fatih hocayı severim çok ama teknik direktör olarak uzun vadede bir fayda sağlamaz artık..bu kısır döngüden çıkmaz lazım.

Fernando Muslera
38 yaşında
16 Haziran 1986
Dile kolay tam 13 sezondur Türkiye'de forma giyiyor Fernando Muslera. 2011 yılında geldiği Galatasaray'da 13 sezonda çok büyük başarılara imza attı. 25 yaşında geldiği İstanbul'da, 38 yaşında futbol hayatının sonlarına yaklaşıyor.26 Oca 2024

ben 41 yasina kadar tutardim muslera'yi uygun para ile oynayacaksa ama gider memleketine artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt