GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nefesiniz kalmamisti. Antalya puan alırdı bizden. Şimdi yeneriz

Yalan yok bunda da kabahatliyiz biraz. Zamanında YB maçı öncesi Antep maçının ertelenmesini kabul etmemeliydik.

Hem form tutamadan çıktık elendik, hem şu fikstürde ekstra maç yapıp takımın ekstra pilini bitirdik, belki de Kasımpaşa maçı böyle bitmeyecekti.

Yalan yok bunda da kabahatliyiz biraz. Zamanında YB maçı öncesi Antep maçının ertelenmesini kabul etmemeliydik.

Hem form tutamadan çıktık elendik, hem şu fikstürde ekstra maç yapıp takımın ekstra pilini bitirdik, belki de Kasımpaşa maçı böyle bitmeyecekti.
Kasımpaşa maçı ne olursa olsun öyle bitmemeliydi zaten. 3-0 dan 3-3 olamaz

Kasımpaşa maçı ne olursa olsun öyle bitmemeliydi zaten. 3-0 dan 3-3 olamaz

Açıkçası hem Kasımpaşa hem Rigas maçını iki gün önce tekrar izledim. Sinir hali geçince maçları sakin kafayla izliyorsun haliyle.

Okan hocanın eksilerini çok dile getirdik zaten bu 2 maça yönelik de

Abi Abdülkerim, Barış Alper, Kerem Demirbay falan tel tel dökülmüşler. Yani bazı yaptıkları hatalar falan TD'den bağımsız, rezil performans. Yani gerçekten öyle böyle kötü oynamak değil bu. Sadece şöyle söyleyeyim, Barış Alper yeni transfer olsaydı ve rotasyonla oynayıp şu performansı verseydi bi daha kulübeden çıkamazdı.

Açıkçası hem Kasımpaşa hem Rigas maçını iki gün önce tekrar izledim. Sinir hali geçince maçları sakin kafayla izliyorsun haliyle.

Okan hocanın eksilerini çok dile getirdik zaten bu 2 maça yönelik de

Abi Abdülkerim, Barış Alper, Kerem Demirbay falan tel tel dökülmüşler. Yani bazı yaptıkları hatalar falan TD'den bağımsız, rezil performans. Yani gerçekten öyle böyle kötü oynamak değil bu. Sadece şöyle söyleyeyim, Barış Alper yeni transfer olsaydı ve rotasyonla oynayıp şu performansı verseydi bi daha kulübeden çıkamazdı.
Barış yorgun oynatmasın zaten. Adam kosamiyor bile. Bizde düşmeyen oyuncu yokki zaten.

duyduklarım doğruysa yer yerinden oynayacak

Hocanın dün akşam katıldığı magazin programını full izledim nadiren futbol konuşulan anlardan birinde yine, kanat olarak sallaiyi yine saymadı, barış ve yunus deyip duruyor

IMG_4075.webp

mbappenin kocasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt