- 6 Eylül 2014
- 93.591
- 64.403
- 4.608
Kadınlar tabiki futbol stres yaptırıyor kadınlar stresini alıyor.Şaka yapıyorum tabiki
Peki kadınlar mı futbol mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadınlar tabiki futbol stres yaptırıyor kadınlar stresini alıyor.Şaka yapıyorum tabiki
Peki kadınlar mı futbol mu?
Bize milli ara lazimdi
Nefesimiz kalmamisti. Antalya puan alırdı bizden. Şimdi yenerizgerekmiyor ki, milli ara olmasaydı 2 hafta sonraki bay'ı bu hafta geçerdik aynı şey olurdu
Kadınlar tabiki futbol stres yaptırıyor kadınlar stresini alıyor.
Nefesiniz kalmamisti. Antalya puan alırdı bizden. Şimdi yeneriz
Kasımpaşa maçı ne olursa olsun öyle bitmemeliydi zaten. 3-0 dan 3-3 olamazYalan yok bunda da kabahatliyiz biraz. Zamanında YB maçı öncesi Antep maçının ertelenmesini kabul etmemeliydik.
Hem form tutamadan çıktık elendik, hem şu fikstürde ekstra maç yapıp takımın ekstra pilini bitirdik, belki de Kasımpaşa maçı böyle bitmeyecekti.
Kasımpaşa maçı ne olursa olsun öyle bitmemeliydi zaten. 3-0 dan 3-3 olamaz
Barış yorgun oynatmasın zaten. Adam kosamiyor bile. Bizde düşmeyen oyuncu yokki zaten.Açıkçası hem Kasımpaşa hem Rigas maçını iki gün önce tekrar izledim. Sinir hali geçince maçları sakin kafayla izliyorsun haliyle.
Okan hocanın eksilerini çok dile getirdik zaten bu 2 maça yönelik de
Abi Abdülkerim, Barış Alper, Kerem Demirbay falan tel tel dökülmüşler. Yani bazı yaptıkları hatalar falan TD'den bağımsız, rezil performans. Yani gerçekten öyle böyle kötü oynamak değil bu. Sadece şöyle söyleyeyim, Barış Alper yeni transfer olsaydı ve rotasyonla oynayıp şu performansı verseydi bi daha kulübeden çıkamazdı.
nedirduyduklarım doğruysa yer yerinden oynayacak
söyleyemem şu an
yerin kulağı var.duyduklarım doğruysa yer yerinden oynayacak
Havada bulutyerin kulağı var.
benim de kulağım var.
peki ben yer miyim?
yemem.
Kadınlar tabiki futbol stres yaptırıyor kadınlar stresini alıyor.
eline kadın eli değmediği nasıl da belli
Evli olmadigin belliKadınlar tabiki futbol stres yaptırıyor kadınlar stresini alıyor.