- 22 Ağustos 2010
- 32.921
- 37.749
- 3.033
VAR yokken fb derbileri yıllarca böyle yönetildi. bir de burası ali sami yen. varın kadıköy'ü siz düşünün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son dönemde 3-0'dan 3-3 ve 2-0'dan 2-2 olduğu için açıkçası kendi adıma pek özlemedim biraz zaman geçmesi iyi olacak.Özledim ligi ya, bu Uluslar ligi nereden çıktı, Uefa neden yani.
O konu öyle tabi ahbert, ama böyle de çok bölünüyor. Uluslar ligi çok zorlama bir organizasyon ya bana göreSon dönemde 3-0'dan 3-3 ve 2-0'dan 2-2 olduğu için açıkçası kendi adıma pek özlemedim biraz zaman geçmesi iyi olacak.
Normalde sevmiyorum ama olumsuz süreçlerde nefeslenme evresi oluyor.O konu öyle tabi ahbert, ama böyle de çok bölünüyor. Uluslar ligi çok zorlama bir organizasyon ya bana göre
Buraya da koyalım
Gs den biraz uzaklasmakta fayda vardiSon dönemde 3-0'dan 3-3 ve 2-0'dan 2-2 olduğu için açıkçası kendi adıma pek özlemedim biraz zaman geçmesi iyi olacak.
Ben günlük sütümEvli olmadigin belli
Buraya da koyalım
de te fabula narattur!Boey iyileşse bile bu sezon formayı kapma ihtimali kalmadı gibi bir şey. Ligin ikinci yarısı da performans alamazlarsa yazın bir şekilde yoklamak lazım.
Kadınlar stresini mi alıyor? Yav bir uza git.Kadınlar tabiki futbol stres yaptırıyor kadınlar stresini alıyor.
Kadınlar konusuna girme ulan ozamanKadınlar stresini mi alıyor? Yav bir uza git.