GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özledim ligi ya, bu Uluslar ligi nereden çıktı, Uefa neden yani.

O konu öyle tabi ahbert, ama böyle de çok bölünüyor. Uluslar ligi çok zorlama bir organizasyon ya bana göre
Normalde sevmiyorum ama olumsuz süreçlerde nefeslenme evresi oluyor.

Milli takım için eskiden hazırlık maçlarının olduğu dönemlere göre daha iyi oldu eskiden hiç amaçsızca oluyordu öyle olunca izlemesi bile inanılmaz zor oluyordu.

Buraya da koyalım

Ben burada boey'in getirdiklerinden daha çok etkilendim ah ulan doue falan gelseydi o atletik performansı alabilseydik tekrardan bu oyuna yakın bir şey çıkartırmışız üstüne üstlük sara gibi bir şey varken bunu yapsaydık o geçmişteki performansın üstüne bile çıkabilirmişiz. bize boey gibi bir bek lazım ben bunu gözlemledim.

Boey iyileşse bile bu sezon formayı kapma ihtimali kalmadı gibi bir şey. Ligin ikinci yarısı da performans alamazlarsa yazın bir şekilde yoklamak lazım.

Baumgartner yine çok iyi oynamış milli takımda. Leipzig’de forma süresi de bulamıyor geçen sezon olduğu gibi. Yaz döneminde de yazmıştım marco rose’un o sistemi olduğu sürece düzenli oynayamaz orada diye.

Umarım devre arasında en azından kiralık olarak bir yoklama çekilir. Tam aradığımız 10 numara profili çünkü

1728889663461.jpeg

U19 Milli Takımımız, Sabri Sarıoğlu yönetiminde U19 Şampiyonası Elemeleri grubuna galibiyetle başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt