GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçtan sonra inanilmaz algı operasyonu yapıldı. Planlı hakem eleştirisi yapıldı. Bjk bu hafta kimle oynuyorsa rakibe geçmiş olsun
Medya bugünler için dizayn ediliyor işte. Spor medyasındaki bu malum takım yapılanması devam ettikçe ülkemizde spordaki kaos bitmez. Küçük kardeşleri de arada bir nemalanıyor işte böyle büyük kardeşlerinden

Yani davinsonun bir iki kartini es gecti hakem evet ama bizimde penalti verilmedi ben maci izlerken farkedemedim ama net penalti gume gitti davinson sariyi yese zaten ikinci sariyi yemezdi ayrica ilk yari 2-0 olsa bu mac 4-0 5-0 biterdi

Hakemlik cok aglanacak bir durum yok
Zaten penaltıyı verse o faul olmayacaktı. Hemen 40 saniye sonra oldu, bu gerçeği konuşan yok. Penaltıyı veremediği için gördüğü faulü de vermedi. Okullarda eyyamcılık dersi olsa bu pozisyonlar gösterilir.

Kerem A'nın gitmesi, Kerem D'nin geçen sezonki performansının yakınının yaklaşamaması gibi nedenlerle yerli kalitemizde bir gerileme oldu özellikle orta saha bölgesinde. Devre arası Ahmet Kutucu hamlesini yapmamız lazım yine orta sahaya Efe Akman süre almaya başlamalı ve kazanılmalı yada bir hamle gelmeli. Kerem D çünkü girdikten sonra katkı veremiyor geçen seneyi mumla aratıyor maalesef.

Kerem A'nın gitmesi, Kerem D'nin geçen sezonki performansının yakınının yaklaşamaması gibi nedenlerle yerli kalitemizde bir gerileme oldu özellikle orta saha bölgesinde. Devre arası Ahmet Kutucu hamlesini yapmamız lazım yine orta sahaya Efe Akman süre almaya başlamalı ve kazanılmalı yada bir hamle gelmeli. Kerem D çünkü girdikten sonra katkı veremiyor geçen seneyi mumla aratıyor maalesef.
Bu herifin bana ne modunun sorununun maaşı olduğunu düşünüyorum. Sahaya çıkanlar içinde en az maaşı aldığı için sallamıyor bence.

Aktürkoğlu çıktı kendini gösterdi maaşı arttı, barış gösterdi arttı, yunus az parladı maaşı arttı, nelsson için konuşuluyor. Abdülkerim de keza öyle ancak bu herif yedek bats bile 3 milyon aldığı yerde ben niye o performansa zam alamadım düşüncesinde bence.

Yıllarca üst düzey oynamış bir adamın geçen sene ve bu sene arasında bu kadar farkı olamaz. Ekstra efor harcadı düştü desen o da yok. Yapabildiği basit işleri yapmayıp sorumluluktan kaçıyor bildiğin.

Sezon başı bir gaz ile kapışacağız formayı almak kolay degil zart zurt etti kadro dışı kalmış Oliviera veya yürürken yorulan ndombele ile kapışmayı zannetti.

Geçen sene 1 dönemlik work and travel ile gelen aurier ve vicinus bile bundan daha fazla maaş aldılar.

Bu herifin bana ne modunun sorununun maaşı olduğunu düşünüyorum. Sahaya çıkanlar içinde en az maaşı aldığı için sallamıyor bence.

Aktürkoğlu çıktı kendini gösterdi maaşı arttı, barış gösterdi arttı, yunus az parladı maaşı arttı, nelsson için konuşuluyor. Abdülkerim de keza öyle ancak bu herif yedek bats bile 3 milyon aldığı yerde ben niye o performansa zam alamadım düşüncesinde bence.

Yıllarca üst düzey oynamış bir adamın geçen sene ve bu sene arasında bu kadar farkı olamaz. Ekstra efor harcadı düştü desen o da yok. Yapabildiği basit işleri yapmayıp sorumluluktan kaçıyor bildiğin.

Sezon başı bir gaz ile kapışacağız formayı almak kolay degil zart zurt etti kadro dışı kalmış Oliviera veya yürürken yorulan ndombele ile kapışmayı zannetti.

Geçen sene 1 dönemlik work and travel ile gelen aurier ve vicinus bile bundan daha fazla maaş aldılar.
1 milyon euro alıyor. Yaşı da belli sonuçta ve geçen sene iyi katkı verdi ama hiç bir zaman ideal 11 orta sahası olacak katkı değildi sonuçta rotasyon için iyi idi. Gerekiyorsa devre arası gidebilir yani sonuçta bu yaşta maaş artışı olmaz. Barış, Yunus, Nelsson vb. bu gibi isimler satılabilecek asetler aynı zamanda ama Kerem D öyle değil. Bu kafa yapısındaysa gitmeli devre arasında mesela Ziyech'te kesin gitmeli devre arasında.

Zaten penaltıyı verse o faul olmayacaktı. Hemen 40 saniye sonra oldu, bu gerçeği konuşan yok. Penaltıyı veremediği için gördüğü faulü de vermedi. Okullarda eyyamcılık dersi olsa bu pozisyonlar gösterilir.
bir çok ligden maç izledim dünyada sadece bizim hakemler böyle yönetiyor. İsmini cismini gizlesinler şu hakemi incele desinler yeminle hemen türk hakem olduğunu anlarım. O kadar ezbere ve aynılar ki. Kim yönetirse yönetsin kararlar aynı mantıktan çıkıyor.

bir çok ligden maç izledim dünyada sadece bizim hakemler böyle yönetiyor. İsmini cismini gizlesinler şu hakemi incele desinler yeminle hemen türk hakem olduğunu anlarım. O kadar ezbere ve aynılar ki. Kim yönetirse yönetsin kararlar aynı mantıktan çıkıyor.
Aynen, tek yaptıkları ortamı germek.

Geçen sezon ve bu sezona ait Süper Lig 10. hafta puan durumları

1730189944510.webp

eğer osimhen ve icardi'yi aynı anda oynatmak istiyorsa bunun yolu 4-4-2 değil 3-5-2 yada 3-4-1-2 olmalı. 4-4-2 oynatıp rakibe orta sahayı verirsen herkes elfsborg yada bjk gibi cömert olmaz fena madara ederler seni bir gün.

Besiktas ilk yari bir sey oynamadi. Oynatmadik. Ikinci yarinin ortalarinda biz yorulmaya basladik ustune o talihsiz oyuncu degsikilikleri geldi. Aha da sorun orada iste. Besiktas bizden bir gun az dinlendigi ve deplasmandan geldigi halde belki de 2-0'in verdigi can havliyle beraberligi kurtarabilirdi. O esnada biz yine de maci bitirecek firsatlari bulduk. Lakin son pas ve karar vermedeki zayifligimiz yuzunden o da gerceklesmedi.

Yani maclari bir noktadan sonra fiziki ve aklen salmamiz bu macta da nuksetti. Bu duzelirse ve konsantrasyon ve fizik gucumuc 90 dakikaya yayilirsa en azindan Turkiye'de gayet guzel bir sezon sonu bizleri bekliyor.

Oyle veya boyle kazanmaya devam ettigimiz surece de rakipler bir yerde dusmeye baslayacaklar. Ama bu ligin ilk yarisinda olmaz. Biraz daha sabir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt