- 12 Haziran 2015
- 36.203
- 31.890
- 2.693
Jelert dün ışık verdi, pırpır özelliği ile çok rahat geçti yarı sahayı, Sara ile de epey iyi anlaştılar mesela.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yawBoş değil ulan cafer. 4. Dakikada semihrten saçma çalım yedi gol oluyordu. Yediği sarı kart komikti. Orta saha oynayacaksa oynatsın su adami. Bekte rezil oynuyor bu adam ordaki adam atletik olacak
4'lü oynayacağımız zaman bir noktada Jelert'i sağ beke koymamız gerekiyor tempo ve hız için. İcardi- Osimhen sağlıklı iken ama 3-5-2 bize en yararlı sistem gibi gözüküyor özellikle Jakobs'ta döndüğünde Mertens yerine Yunus'u koyarak.Jelert dün ışık verdi, pırpır özelliği ile çok rahat geçti yarı sahayı, Sara ile de epey iyi anlaştılar mesela.
Ben bunlar kadar sığır bir topluluk görmedim yaw, adama baştan kaybetmesi için bahane sunuyorlar
Devre arasında Onyedika alınsın yeter. Ben Jelert'e inanıyorum. O çocuk şans bulursa kendini gösterip formayı alacaktır.Sağ bek, yerli yedek sol bek, Afro yedek orta saha. Bu 3 transfer elzem.
Göztepe'nin orta sahası iyiydi.
Işık verdi jelert ama o fizikle olmaz. Hemen hızlandırılmış fitness olayına sokmalılarDevre arasında Onyedika alınsın yeter. Ben Jelert'e inanıyorum. O çocuk şans bulursa kendini gösterip formayı alacaktır.
Devre arasında Onyedika alınsın yeter. Ben Jelert'e inanıyorum. O çocuk şans bulursa kendini gösterip formayı alacaktır.
Riske gerek yok. Oraya da Afro lazımDevre arasında Onyedika alınsın yeter. Ben Jelert'e inanıyorum. O çocuk şans bulursa kendini gösterip formayı alacaktır.
Alalım. Adam geride bekleyince rakibe kontra imkanı vermiyorinfo:
Osayi ifb arasinda kontrat gorusmeleri olumsuz sonuclandi
@Alper Altun
@Veli Baltacı
@Umut Işık
@Recep Buruk
Bizi ilgilendirmiyor ki?info:
Osayi ifb arasinda kontrat gorusmeleri olumsuz sonuclandi
@Alper Altun
@Veli Baltacı
@Umut Işık
@Recep Buruk
Bizi ilgilendirmiyor ki?
alacak bizimkiler
Bun buna katılmıyorum tam olarak. 2'li de bence de genel plan 3-5-2 veya 3-4-1-2 olmalı ama dün özelinde bu biraz Rafa'yı da durdurmak için yapılmış bir plan. Topu rakibe bırakmayı tercih ettik dün bence Rafa'yı kanatta kullandığı için direk bekle çıktı diye düşünüyorum. Zaten hiç pozisyon vermedik sanırım maç başındaki bir pozisyon dışında.hocanın 442yi bir plan olarak sık sık düşünmesi korkunç bir şey
sara olmasa kazanamazdık dün
öncesinde de paşa ve rfs maçlarında da kötüydük young boys maçında kötüydük
Bence defans açık vermesin diye böyle yaptı. Savunma iyi çalıştı ama hücumda oyun gücümüz çok düştü. Çift forvetin tek yolu 3-5-2hocanın 442yi bir plan olarak sık sık düşünmesi korkunç bir şey
sara olmasa kazanamazdık dün
öncesinde de paşa ve rfs maçlarında da kötüydük young boys maçında kötüydük