GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyice boku çıktı he Salah’ı alıcaz, ortaya KDB ileriye de CR

1730493151899.webp

Bu sezonki salah gelecekse gelsin zira bu ligte 70 civarı gole katkı yapar çok formda herif hala

Bu adam GS düşmanı olduğunu daha net anladım. İcardi'nin penaltı pozisyonuna hakem kararı diyor, VAR kanıt sunamıyor diyor herkesin penaltı dediği pozisyona penaltı demeyen biri. Ama diğer pozisyonlar hakkında net konuşuyor mesela. Dinç'in sorularını da yetersiz buldum. Çakır denen hakemin GS maçında verilip verilmeyeceğini soruyor ama Fb maçına yıllarca verilmeyen hakemlerin tekrar Fb maçlarına verilip verilmeyeceğini sormadı mesela yoksa sadece Gs'ye özel bir tutum mu diye soramadı.

Son düzenleme:
Osimhen mevzusu sacma sapan is 70 milyonu versen dahi oyuncunun hedefleri var arabistana gitmedi kapisinda yatan paris chelsea bence sene sonu lewandoski yerine barca bile isteyecektir bir suru klup varken adama kal demek sacmalik

Adam gidip avrupada ust duzey kluplerin birinde kariyerine devam edecek

Bu adam GS düşmanı olduğunu daha net anladım. İcardi'nin penaltı pozisyonuna hakem kararı diyor, VAR kanıt sunamıyor diyor herkesin penaltı dediği pozisyona penaltı demeyen biri. Ama diğer pozisyonlar hakkında net konuşuyor mesela.

İcardi'nin pozisyonu penaltı değil de diyemedi. Var karışamaz diye yuvarladı

Yalnız dürüst olmak lazım icardinin poz bence de p6 değildi,barışın immoyu düşürmesi de kırmızıydı

Jk barışın görmediği kırmızıyı süper kupada immobilenin görmediği kırmızıya saysın konuyu da kapatsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt