Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.028
- 20.745
- 2.663
Tottenhamı 4-2 yeneriz
Biz yenilmedikçe sinekler kudurmaya devam edecek
Biz yenilmedikçe sinekler kudurmaya devam edecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir ayağı premier lig olan Göztepe varken kim silkler feneri yav.Bu fb kesin solete salça olacak ya,2.appiah cocuk
Bilimsel yaklasirsak
Abisini bilmem ama ben soleti ne zaman izlesem erkek ortasaha görüyorum,gedson gibi karı kılıklı değilBir ayağı premier lig olan Göztepe varken kim silkler feneri yav.
Bunun abisi sahadaki yürüyüş aynı davinson. Nelssonu şutlayıp yedeğe alsaydık fena olmazdı. Free kalmış italyanlar yine çökmüş
Erman Toroğlu gibi yorumlamışbeni sorsana
neyle suclayacagiz reis?Ziyek ile yusufu suçlayıp 1 os bir kanat almamız gerekiyor.
Futbol fukaralığıyla abineyle suclayacagiz reis?

Bide bu varErman Toroğlu gibi yorumlamış
Yusuf ve Jelert 'i kiraya gönderip Ziyech ile yolları ayrabilirsek kontenjan açılır.Ziyek ile yusufu suçlayıp 1 os bir kanat almamız gerekiyor.
Hatta böyle devam edecekse yarasayı da şutlamak gerekiyor.
Jkden 5 yememizin Köhn'ün gidip Jakobs'un gelmesi dışında bir etkisi olmadı bize. Olumlu etki etse Young Boys'a elenmezdik.
Young Boys'a elenmemiz sezonu kurtarmış olabilir ama
Bu kadro CL'ye gitse haşat olurdu
Uğur için cvp basit bir soru bu.Bunun ustune @Uğur İz adminime yarin ts yeniyor ama bizde tottenhamden 4-5 yiyoruz kabul mu diye sorarak @Temmuz Kayalar ın rolunu üstleniyorum
Beni de sor knk