GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin teknik, kreatif tarafında hücum etme veya skor üretme konusunda hiçbir sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum. Ligde şampiyonluk ve Avrupa'da sonuna kadar gitmek istiyorsak işin mücadele ve defans tarafında iyileşmemiz gerekiyor

Bunu da devre arasında yapacağımız bir orta saha ve sağ kanat/bek transferiyle daha iyi hale getirebiliriz...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241103-144107.webp
    Screenshot_20241103-144107.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 33
Tümer Metin:”Her takım mağdur oluyor bir tek Galatasaray’a bir şey olmuyor. Şu bile enteresan geliyor bana. Galatasaray’ın bay olduğu hafta Fenerbahçe Trabzon’a gidiyor. Bu bana masum gelmiyor.”

ne diyo lan bu allahin tumeri
Ağlasınlar çok güzel oluyor

Yusuf ve Jelert 'i kiraya gönderip Ziyech ile yolları ayrabilirsek kontenjan açılır.

Bence Okan Hoca üçlü mü oynayacak dörtlü mü ona karar vermesi lazım. Bana kalırsa Jakobs modelinde fizikli/atletik hem dörtlü oynamak istersek sağ beki hem üçlü oynayacaksak kanat/beki oynayabilecek biri lazım. Yazın adı çıkan Dina-Ebimbe gibi veya Verona 'da ki Jackson Tchatchoua gibi

Bir tane de orta saha gerekiyor kesinlikle ama Mertens Sara Demirbay 'dan filan farklı olarak dripling yapabilen/orta sahada topla mesafe kat eden dinamik bir adam gerekiyor. Bence çoğu maçta 60. dakikadan sonra düşmemizin sebebi bu oyuna giren Demirbay filan işe yaramıyor
Jelert sezon sonuna kadar şansı hakediyor. Yusufun 3. sezonu olacak birinde süründü diğerinde gitti kiraya kovuldu. Şimdi yine yedek. +2nin elemanı hatta.

Bu kadar değerliyken zaman kaybetmemek adına devre arası Eyüp fala bir yere gönderip oynattırmak lazım.

Her ligde saibeli seyler, hakem facilari oluyor da bu kadar kotu, bu kadar futboldan uzak bir lig yok yaw. Allah'in cingenesi gelmis canli yayinda "you turkish people" diye kafa utuleyebiliyor. Ben boyle duzenin de, bu duzeni kuranlarin da, alet olanlarin da...

Her ligde saibeli seyler, hakem facilari oluyor da bu kadar kotu, bu kadar futboldan uzak bir lig yok yaw. Allah'in cingenesi gelmis canli yayinda "you turkish people" diye kafa utuleyebiliyor. Ben boyle duzenin de, bu duzeni kuranlarin da, alet olanlarin da...
Portekiz çingenesi gelip bizim ülkeyi aşağılıyor resmen. Bizim hocamız olsa sınır dışı edilmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt